Okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim. Yorumlayabilirseniz çok rahatlayacağım. Çok ilginç bir rüyaydı.
Ben nedense birinin evinde kirada kalacakmışım. Eve gidiyorum evde tanımadığım bir adam tek odasını kiralamışım adamın. Adama soruyorum bu kapının kilidi var mı diye, yani işten midem bulanıyor. Adam yok diyor. Korkuyorum o an gece nasıl güvenirim bu adama da uyurum diyorum kendi kendime. Korktuğumu adam anlamadan evden çıkmam lazım diyorum. Adama ben bir sigara alıp geleceğim diyorum ki gerçek hayatta kullanmıyorum. Adam da benimkinden iç diyor, be yok bundan içemiyorum ben diyorum. Neyse evden çıkıyorum. Alt katta bizim şirketin müdürü kalıyormuş onu çağırıyorum avaz avaz. Olayı anlatıyorum. Diyorum ki “ hem evini kiraya veriyor, geliyorum hiç müşteri yok benden başka, anahtar soruyorum ona da yok diyor nasıl güveneyim bu adama” benim müdürüm de “olmaz böyle iş” vs diyor. Rahatlıyorum. Sonra oradan geçerken bu adamlar benden intikam almak için ateş açıyorlar ben de kelime-i şehadet getirerek yürümeye devam ediyorum, yalvarmaktansa yapmayın diye öleyim diyorum. Rüyanın bu kısmı burada kopuyor. Sonrasında bir marketteyim. Kadının biri geliyor orta yaşlıca öylesine bir laf atıyor bana. Ben de “çok canım sıkılıyor hiç keyfim yok “diyorum. Kadın benim alnıma bakıyor. Sana iftira atmışlar diyor aslında tertemizsin diyor kadın. Kocanla aranı açmaya çalışmışlar senin ama hiç alakan yok konularla diyor alnıma baka baka. Sanki alın yazımı okuyor gibi. Diyorum ki “ahh kardeşim nolur bana yardım et” o da diyor ki gel şöyle gölge bir yere oturalım. Burada uyanıyorum.
Gerçek hayatta buna benzer bir olay yaşamadım, eşimle sorunlarım yok.. yorumlarsanız çok sevinirim.