Evde şırınga ile kendi aşılamanı yapmak..

Hahahahahaha öyle bir hak yok canım. Bu kafalar yüzünden bu hale geldik zaten.Açlıktan ağzı kokan çocuk doğurup onu sefil, istismar edemez.

Yok onlar bilincli tuketici, 1’er tane dogurdular. Yazdiklari da her akilli mantikli insanin yazacagi seyler, siz niye bu kadar sinirleniyorsunuz her onunuze gelene?
Çünkü konu benimde problemim ve gülerek dalga geçiyorlar insanlar acı çekiyor hem tuhsal hem fiziksel çok zor ve acı bir durum

Millete bidi bidi yazana kadar, kliniklerde yuz binlerce lira harcayana kadar herkes alsin bir siringa fiskirtsin kendine. Bir akilli sizlersiniz cunku. Bu arada konu sahibi 6 aydir ortada olmadigina gore siringa bi halta yaramamis diyebiliriz.

Yoo 1 tanesine bakabilecek durumun vardi. 1 tane dogurdum. 2.yi mesela cok istedim ama baktim bu ulke sartinda 2.ye istedigim gelecegi kuramayacagim bagrima tas bastim yapmadim 2.yi. cunku mantik bunu gerektiriyor.

Millete bidi bidi yazana kadar, kliniklerde yuz binlerce lira harcayana kadar herkes alsin bir siringa fiskirtsin kendine. Bir akilli sizlersiniz cunku. Bu arada konu sahibi 6 aydir ortada olmadigina gore siringa bi halta yaramamis diyebiliriz.
Yazık kadın iki kere yaptırdım param yetmiyor yaptırmaya evde denesem olurmu diye soruyor yok tüşbent yok çamaşır suyu dalga geçin umarım sınanmazsınız

Yazık kadın iki kere yaptırdım param yetmiyor yaptırmaya evde denesem olurmu diye soruyor yok tüşbent yok çamaşır suyu dalga geçin umarım sınanmazsınız
Diyelim ki sinandim. İnsanin basina hersey gelebilir. İki asilamam tutmadi ve tup bebeo param yok. Girerim bir ise gece gunduz calisir parami biriktiririm. Gider tup bebek tedavisi olurum. Kocamin spermini bi bardaga bosalttirip şırıngayla onu cekip, vajenime şırınga sokup onu fışkırtarak hamile kalmaya uğraşmam. Akıl var fikir var.

Her şeyi geçtim o kadar sıkıntının açlığın sefilliğin içine tamamen kendi bencil isteklerimle dünyaya bir çocuk getirip onu da rezil rüsva etmem. Ben mi abartıyorum yoksa bu insanlar ekonomiden geçimden bihaber mi ? Kardeşim kalan 5000 tl ile elektrik su fatura ödenir anca ne yiyip ne içiyorsunuz? Ailelerden mi geliyor ekmek su anlamadım ki ben. Asgari alıp 12 kira vermek ne demek ? Yazık günah değil mi o çocuğa, bi çıkacak dünyaya yaşıtlarının imkanlarını gördüğü an senden nefret edecek. Ergenlikte ilk cümlesi bakamıyorsan doğurmasaydın olacak. Allah akıl fikir versin.
Acı gerçek ancak, araba aldım yine de ev almadan çocuk yapmayan birisi olarak sizi anlayamıyorum. Bir telefon bir bilgisayar, üç beş çeşit kaliteli kitap alsan eğitim için bir şey yapmış sayılmazsın bile. Kış geldiğinde bir bot bir mont alsan zaten elinde ki 5000 gitti. Bu çocuk oyuncakta isteyecek lunaparka gitmeye heveslenecek her şey içinde kalacak ondan sonra 'oğlum ergenlikte çok değişti hanımlar yardım edin'. Ne denir ki sizin gibilere.

Bir önceki yorumum hem konu sahibine hem size. Rica ediyorum okuyun hak vereceksiniz. Ben de isterim ki her kabiliyeti olan iyi kalpli, iyi ebeveyn olabilecek insanlar maddi kavramlardan uzak kalarak çocuk sahibi olabilsin ve o hissi yaşasın ancak dünyanın gerçekleri öyle değil.

Kendi kendinize böyle şeyler yapmayın, bir enfeksiyon kaparsaniz Allah korusun bir de onunla uğraşmak zorunda kalırsınız. İnfertilite konusunda uzman bir doktora danışın. Maddi imkan yoksa devlet hastanesi tercih edin.

Cahil cahil konussmussun. Cocuk rizkiyla geliyor bir kere. Emdigi 2 firt süt masrafindan ne olacak. Kicinada 2 metre kumas bagladinmi tamam.lunaparka da gitmeyiversin. Insallah sinanmazsin boyle bak, kesin kendin kedi gibi dogurdun ondan böyle genis geniş yazmissin. Sinansan sende siringayla suzme cocuk yapardin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…