- 14 Ağustos 2018
- 19.758
- En iyi cevaplar
- 2
- 74.225
- 598
Hahahahahaha öyle bir hak yok canım. Bu kafalar yüzünden bu hale geldik zaten.Açlıktan ağzı kokan çocuk doğurup onu sefil, istismar edemez.Sanamı soracak parası yoksa doğurup doğurmayacağını her bir zengin yada fakir fark etmez 1 evlat sahibi olma hakkı vardır yaradılış annelik babalık duygularını tatmasını gerektirir yoksa çalışıp daha fazla kazanmaya bile odaklanamaz insanlar
Çünkü konu benimde problemim ve gülerek dalga geçiyorlar insanlar acı çekiyor hem tuhsal hem fiziksel çok zor ve acı bir durumYok onlar bilincli tuketici, 1’er tane dogurdular. Yazdiklari da her akilli mantikli insanin yazacagi seyler, siz niye bu kadar sinirleniyorsunuz her onunuze gelene?
Millete bidi bidi yazana kadar, kliniklerde yuz binlerce lira harcayana kadar herkes alsin bir siringa fiskirtsin kendine. Bir akilli sizlersiniz cunku. Bu arada konu sahibi 6 aydir ortada olmadigina gore siringa bi halta yaramamis diyebiliriz.Youtuba girip dr ebru ünal self inseminasyon yaz boş yapma araştır biraz tülbentle süzmeyide nerden uydurdun kadın öyle bişeymi diyor gogle girip hom inseminasyon diye biraz da aratırsan başkalarının konularına yorum yaparken daha mantıklı hareket edersin ama ne diyebilirim kedi gibi arka arkaya doğurduğunuz için doğuramayanın halinden anlamazsınız
Tamam anliyorum ama bu denediginiz yontem dogru ve saglikli bir yontem degil demek istiyor herkesÇünkü konu benimde problemim ve gülerek dalga geçiyorlar insanlar acı çekiyor hem tuhsal hem fiziksel çok zor ve acı bir durum
Yoo 1 tanesine bakabilecek durumun vardi. 1 tane dogurdum. 2.yi mesela cok istedim ama baktim bu ulke sartinda 2.ye istedigim gelecegi kuramayacagim bagrima tas bastim yapmadim 2.yi. cunku mantik bunu gerektiriyor.Youtuba girip dr ebru ünal self inseminasyon yaz boş yapma araştır biraz tülbentle süzmeyide nerden uydurdun kadın öyle bişeymi diyor gogle girip hom inseminasyon diye biraz da aratırsan başkalarının konularına yorum yaparken daha mantıklı hareket edersin ama ne diyebilirim kedi gibi arka arkaya doğurduğunuz için doğuramayanın halinden anlamazsınız
Yazık kadın iki kere yaptırdım param yetmiyor yaptırmaya evde denesem olurmu diye soruyor yok tüşbent yok çamaşır suyu dalga geçin umarım sınanmazsınızMillete bidi bidi yazana kadar, kliniklerde yuz binlerce lira harcayana kadar herkes alsin bir siringa fiskirtsin kendine. Bir akilli sizlersiniz cunku. Bu arada konu sahibi 6 aydir ortada olmadigina gore siringa bi halta yaramamis diyebiliriz.
Diyelim ki sinandim. İnsanin basina hersey gelebilir. İki asilamam tutmadi ve tup bebeo param yok. Girerim bir ise gece gunduz calisir parami biriktiririm. Gider tup bebek tedavisi olurum. Kocamin spermini bi bardaga bosalttirip şırıngayla onu cekip, vajenime şırınga sokup onu fışkırtarak hamile kalmaya uğraşmam. Akıl var fikir var.Yazık kadın iki kere yaptırdım param yetmiyor yaptırmaya evde denesem olurmu diye soruyor yok tüşbent yok çamaşır suyu dalga geçin umarım sınanmazsınız
Her şeyi geçtim o kadar sıkıntının açlığın sefilliğin içine tamamen kendi bencil isteklerimle dünyaya bir çocuk getirip onu da rezil rüsva etmem. Ben mi abartıyorum yoksa bu insanlar ekonomiden geçimden bihaber mi ? Kardeşim kalan 5000 tl ile elektrik su fatura ödenir anca ne yiyip ne içiyorsunuz? Ailelerden mi geliyor ekmek su anlamadım ki ben. Asgari alıp 12 kira vermek ne demek ? Yazık günah değil mi o çocuğa, bi çıkacak dünyaya yaşıtlarının imkanlarını gördüğü an senden nefret edecek. Ergenlikte ilk cümlesi bakamıyorsan doğurmasaydın olacak. Allah akıl fikir versin.Diyelim ki sinandim. İnsanin basina hersey gelebilir. İki asilamam tutmadi ve tup bebeo param yok. Girerim bir ise gece gunduz calisir parami biriktiririm. Gider tup bebek tedavisi olurum. Kocamin spermini bi bardaga bosalttirip şırıngayla onu cekip, vajenime şırınga sokup onu fışkırtarak hamile kalmaya uğraşmam. Akıl var fikir var.
Bir önceki yorumum hem konu sahibine hem size. Rica ediyorum okuyun hak vereceksiniz. Ben de isterim ki her kabiliyeti olan iyi kalpli, iyi ebeveyn olabilecek insanlar maddi kavramlardan uzak kalarak çocuk sahibi olabilsin ve o hissi yaşasın ancak dünyanın gerçekleri öyle değil.Yazık kadın iki kere yaptırdım param yetmiyor yaptırmaya evde denesem olurmu diye soruyor yok tüşbent yok çamaşır suyu dalga geçin umarım sınanmazsınız
Cahil cahil konussmussun. Cocuk rizkiyla geliyor bir kere. Emdigi 2 firt süt masrafindan ne olacak. Kicinada 2 metre kumas bagladinmi tamam.lunaparka da gitmeyiversin. Insallah sinanmazsin boyle bak, kesin kendin kedi gibi dogurdun ondan böyle genis geniş yazmissin. Sinansan sende siringayla suzme cocuk yapardinHer şeyi geçtim o kadar sıkıntının açlığın sefilliğin içine tamamen kendi bencil isteklerimle dünyaya bir çocuk getirip onu da rezil rüsva etmem. Ben mi abartıyorum yoksa bu insanlar ekonomiden geçimden bihaber mi ? Kardeşim kalan 5000 tl ile elektrik su fatura ödenir anca ne yiyip ne içiyorsunuz? Ailelerden mi geliyor ekmek su anlamadım ki ben. Asgari alıp 12 kira vermek ne demek ? Yazık günah değil mi o çocuğa, bi çıkacak dünyaya yaşıtlarının imkanlarını gördüğü an senden nefret edecek. Ergenlikte ilk cümlesi bakamıyorsan doğurmasaydın olacak. Allah akıl fikir versin.
Acı gerçek ancak, araba aldım yine de ev almadan çocuk yapmayan birisi olarak sizi anlayamıyorum. Bir telefon bir bilgisayar, üç beş çeşit kaliteli kitap alsan eğitim için bir şey yapmış sayılmazsın bile. Kış geldiğinde bir bot bir mont alsan zaten elinde ki 5000 gitti. Bu çocuk oyuncakta isteyecek lunaparka gitmeye heveslenecek her şey içinde kalacak ondan sonra 'oğlum ergenlikte çok değişti hanımlar yardım edin'. Ne denir ki sizin gibilere.
Dur beğenmedim atması bitsin öncezZeynepp1 ooo konu sahibi hoş gelmişsin. Naptin 6 aydir fışkırtıyor musun? Hic guncelleme yapmamissin.
O zamanlar beğenmemeyi unutmuş heralde şimdi tek tek beğenmedim yapıyorDur beğenmedim atması bitsin önce
Üstün zekalı olduğum için şöyle bir öneride bulunmuştum normal zekalı arkadaşım.Maddiyat olabilirmi üstün zekalı arkadaşım
Peki neden bir süre oluruna bırakıp siz de bir işe girip çalışmıyorsunuz? Bu arada gelecek olan bebek için de daha elverişli bir ortam hazırlamış olursunuz ekonomik olarak.
O ikiz istiyor ondan.Burda biri hortum kullanmıştı
Zaten çalışmamak için ya. Bunlara her şey de, çalış deme.Üstün zekalı olduğum için şöyle bir öneride bulunmuştum normal zekalı arkadaşım.
O ne be hdhdhdhHatırladım konuya bakınca. Musluk hortumu ideal bir fikirmiş, aşırı sağlıklı. Streçlemişler deyince de aklıma muzu balkon duvarına sürtüp streçle falan saran abla geldi öff. Neyse konuyu dağıtmayalım.
Ay neden Mormon tarikatı üyesi gibi konuşuyorsunuzNe çirkin bi sitem. Kendi bedeninden mi utanacaksın kızkardeşim. Doktorların karşısında da kendinden utanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?