- 29 Mayıs 2021
- 3.400
- 14.383
- 158
Kendine Şırınga ile birşeyler yapmayı düşüneceğine hayıt otu gibi karışımlar,şeyler denesen tamam çaresizlik çok zor ama ya sağlığına birsey olursa mikrop kapıp bütün rahminden falan olursan?Bende hormon testi kan tahlili yapıldı. Hiçbir sorun yok. En son 7 ay önce rahim filmi çektirdim. Belki tüpler kapalıdır diye. Ama şükür temiz çıktı. Hiç bir sorun yok dedi doktor. Yumuryalarımda güzel büyüyor gelişiyor. Doktorum öyle dedi. Sadece adet düzensizliğim var. 35.güne kadar oluyor.
Peki bu döllenme olursa bebeğin sağlıklı olduğuna emin olabilecek misiniz?3 senelik evliyim. 2 Tane aşılama yaptım aşılamalarım tutmadıdaha sonra eşimde varikosel tespit edildi ve 4 ay önce ameliyat oldu çok şükür şuan sperm değerleri olumlu. Aşılamalarımda, varikoselden dolayı tutmadı herhalde diye düşünüyorum. Her neyse. Eşimde boşalma da biraz hareket sorunu var yavaş yani. İlişkide hemen spermler dışarı çıkıyor. Ayaklarımı havada az mı beklettim. Tam olarak rahime ulaşmıyor maalesef çok araştırdım buradanda deneyip hamile kalan kadın arkaşlarımda olmuş. Okuyunca çok umutlandım ve bende bu ay denemeye karr vrdim. Öncelikle herkesin imtihan olduğu yerden canı yanar rica ediyorum kırıcı yorumlar yapmayın. İnce insülin şırıngası ve steril kap sipariş verdik. Şuan adet günümdeyim bittiğinde 1 hafta sonra yapmaya başlayacağım. Adetlerim düzensizdir. Yumurtlama gününüdr saptayamıyorum. Ama 2 günde bir yapamaya çalışacağım. Eğer sonuç alırsam burada paylaşacağım. Aranızda bunu yapan ve olumlu sonuç alan kızkardrşlerim cevap yazabilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin. :)
Temiz bir tulbentle suzuyolarAşılamak=vajinadan içeri sperm enjekte etmek mi? Bu kadar basit mi? Penis de yapıyor onu. Yani bunun için avuç avuç para veriyor olamaz insanlar. Geride biri de sormuş, hareketsiz zayıf spermleri nasıl ayıklıyonuz?
Ahahahha kahkaha attım.Temiz bir tulbentle suzuyolar
Peki evde sperm yıkama yaparken çamasır suyu mu kullanmayı düşünüyosunuz arap sabunu mu? Biliyosunuz ki aşılamada yıkanmış hareketsiz spermlerden arındırılmış kısım kullanılır.
Sen ne kadar komiksin ya bu sitenin maskodu sensin galiba her konumun altında 30 ıq beyninle eğlenceli olduğunumu düşümüyorsunPeki evde sperm yıkama yaparken çamasır suyu mu kullanmayı düşünüyosunuz arap sabunu mu? Biliyosunuz ki aşılamada yıkanmış hareketsiz spermlerden arındırılmış kısım kullanılır.
Maddiyat olabilirmi üstün zekalı arkadaşımTekrar aşılama yaptırmayıp böyle saçma sapan bir yola neden başvurduğunuzu öğrenebilir miyim?
Kanka yanlis anlama ama, tulbentle sperm suzup asilama yapacak kadar maddi gucun yoksa acaba cocuk yapmasan mi? Malum onun masrafi asilamadan cok daha fazla? Hani bakamayacaksan dogurmasan?Maddiyat olabilirmi üstün zekalı arkadaşım
Olsun bi dener olmazsa devlet bakarKanka yanlis anlama ama, tulbentle sperm suzup asilama yapacak kadar maddi gucun yoksa acaba cocuk yapmasan mi? Malum onun masrafi asilamadan cok daha fazla? Hani bakamayacaksan dogurmasan?
Youtuba girip dr ebru ünal self inseminasyon yaz boş yapma araştır biraz tülbentle süzmeyide nerden uydurdun kadın öyle bişeymi diyor gogle girip hom inseminasyon diye biraz da aratırsan başkalarının konularına yorum yaparken daha mantıklı hareket edersin ama ne diyebilirim kedi gibi arka arkaya doğurduğunuz için doğuramayanın halinden anlamazsınızKanka yanlis anlama ama, tulbentle sperm suzup asilama yapacak kadar maddi gucun yoksa acaba cocuk yapmasan mi? Malum onun masrafi asilamadan cok daha fazla? Hani bakamayacaksan dogurmasan?
Bu bence yilin yorumu secilebilirTemiz bir tulbentle suzuyolar
Parası yoksa doğurmayacak sonradan atanan AynştaynMaddiyat olabilirmi üstün zekalı arkadaşım
Sen hala komik değilsin 20 IQOlsun bi dener olmazsa devlet bakar
Yok onlar bilincli tuketici, 1’er tane dogurdular. Yazdiklari da her akilli mantikli insanin yazacagi seyler, siz niye bu kadar sinirleniyorsunuz her onunuze gelene?Youtuba girip dr ebru ünal self inseminasyon yaz boş yapma araştır biraz tülbentle süzmeyide nerden uydurdun kadın öyle bişeymi diyor gogle girip hom inseminasyon diye biraz da aratırsan başkalarının konularına yorum yaparken daha mantıklı hareket edersin ama ne diyebilirim kedi gibi arka arkaya doğurduğunuz için doğuramayanın halinden anlamazsınız
Sanamı soracak parası yoksa doğurup doğurmayacağını her bir zengin yada fakir fark etmez 1 evlat sahibi olma hakkı vardır yaradılış annelik babalık duygularını tatmasını gerektirir yoksa çalışıp daha fazla kazanmaya bile odaklanamaz insanlarParası yoksa doğurmayacak sonradan atanan Aynştayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?