Evde şırınga ile kendi aşılamanı yapmak..

Kendine Şırınga ile birşeyler yapmayı düşüneceğine hayıt otu gibi karışımlar,şeyler denesen tamam çaresizlik çok zor ama ya sağlığına birsey olursa mikrop kapıp bütün rahminden falan olursan?

Peki bu döllenme olursa bebeğin sağlıklı olduğuna emin olabilecek misiniz?

zZeynepp1 siz bizi asla dinlemediniz de vajinismus konusuna yazmışsınız yine yazmak isterim o yüzden.

Vajinismus olanlar penisle bir penetrasyon yaşayamadığı ama hamile kalmak istedikleri için şırınga kullanıyor. Yani eşlerinde herhangi bi sperm bozukluğu yok, şırınga orada penis işlevi görüyor, aşılama işlevi değil. O sorularda evet hamile kaldım diyenlerle sizin durumunuz farklı olacak. Sonrasında üzülmeyin diye diyorum.

Olayı okuyunca aklıma geldi . Arkadaşımın kocası cemaat evlerinde büyümüş . 26 yaşında evlenene kadar mastürbasyon bile yapmamış . Evlendikleri geceden itibaren kız daha soyunur soyunmaz erken boşalma yaşamışlar . İnanılmaz olaylar kısa kesiyorum . Şırınga ile kendi kendini hamile bıraktı (ama zaten genel bir sorun yok , kız hamile kalabiliyor , adamda yeterli sperm var vs ) çocukları oldu 13 sene sonra boşandılar . Çünkü sadece sorunun üstünü örttüler . Adam ne yapıyor bilmiyorum ama arkadaşım başkasıyla evlendi cinsel yaşam nedir öğrendi .

Şaka gibi olaylar var yahu hayatta valla enteresan...

Peki evde sperm yıkama yaparken çamasır suyu mu kullanmayı düşünüyosunuz arap sabunu mu? Biliyosunuz ki aşılamada yıkanmış hareketsiz spermlerden arındırılmış kısım kullanılır.
Sen ne kadar komiksin ya bu sitenin maskodu sensin galiba her konumun altında 30 ıq beyninle eğlenceli olduğunumu düşümüyorsun

Kanka yanlis anlama ama, tulbentle sperm suzup asilama yapacak kadar maddi gucun yoksa acaba cocuk yapmasan mi? Malum onun masrafi asilamadan cok daha fazla? Hani bakamayacaksan dogurmasan?
Youtuba girip dr ebru ünal self inseminasyon yaz boş yapma araştır biraz tülbentle süzmeyide nerden uydurdun kadın öyle bişeymi diyor gogle girip hom inseminasyon diye biraz da aratırsan başkalarının konularına yorum yaparken daha mantıklı hareket edersin ama ne diyebilirim kedi gibi arka arkaya doğurduğunuz için doğuramayanın halinden anlamazsınız

Yok onlar bilincli tuketici, 1’er tane dogurdular. Yazdiklari da her akilli mantikli insanin yazacagi seyler, siz niye bu kadar sinirleniyorsunuz her onunuze gelene?

Parası yoksa doğurmayacak sonradan atanan Aynştayn
Sanamı soracak parası yoksa doğurup doğurmayacağını her bir zengin yada fakir fark etmez 1 evlat sahibi olma hakkı vardır yaradılış annelik babalık duygularını tatmasını gerektirir yoksa çalışıp daha fazla kazanmaya bile odaklanamaz insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…