Evde şırınga ile kendi aşılamanı yapmak..

Ben çocuğuma her türlü fedakarlığı yapar bakarım. Sen orasını hiç kendine dert etme. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Ben 25 yaşındayım. Belki benden yaşça çok büyüksünüz. Saygısızlık yapmam benden büyüğüme. Ama yaptığınız kırıcı yoruma gram saygım yok. Bilesinn:))

Ne fedakarlığı yapacaksınız mesela? Çalışmıyorsunuz, kirayı da düşürme şansınız yok herhalde. Başka?

Yanıtınız için teşekkür ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Hayır i
Hayır ucunda ki iğne çıkıyor. Tabiki de iğnesini çıkarıp deneyeceğim ben:)

Çokta umrumdaydı sizin gibi cahil birinin saygısı gerçekte ne kadar üzüldüm bilemezsiniz

Elinize 5bin kalıyor arkadaşım neyinden fedakarlık yapacaksın 5binle ne yapacaksın ya bunu bile anlayamıcak kadar cahilsin. Allah vermiyorsa bir bildiği vardır gerçekten.

Ne fedakarlığı yapacaksınız mesela? Çalışmıyorsunuz, kirayı da düşürme şansınız yok herhalde. Başka?
Yahu rızkı veren allah. Açlıktan ölecek halimiz yok ya. Ne kadar abartıyorsunuz böyle. Bir işe girip çalışmasam bile. El işi yaparım yetenekliyim bu konuda. Başka bir şeyler yaparım. Ne bileyim bi kadının yapamayacağı bir şey yok bu hayatta kendime güveniyorum...

Çocuğuna pantolon alamadı diye kendini asarak öldüren bi baba vardı en son. Rızık bi sizin aileye veriliyor herhalde, diğerleri yeteri kadar inanmadıysa demek :))

Abla sen edebinle konuşmayı öğren önce. Hiç tanımadığın birine de cahil vs. Deme. Bu kadar kibir insanı firavun yapar demişler. Relax:)

O çocuğa kendi yaşam standından daha fazlasını verebilecek bir kapasiteniz donanımınız yok maalesef eşinizdede yok zaten belli. Kendiniz gibi karın tokluğuna eğitimsiz cahil bir çocuk yetiştirirsiniz siz anca. Karnınızın bile doyacağı muamma

Abla sen edebinle konuşmayı öğren önce. Hiç tanımadığın birine de cahil vs. Deme. Bu kadar kibir insanı firavun yapar demişler. Relax:)
Cok relaxsiniz masAllah. Zor gecinip bu gecimsizlige cocuk getirmek isteyenin seviyesi belli oluyor tanimis kadar olduk sizi yazdiklarinizdan. Allah rizki veriyor ama acliktan olen cocuklarda var. Kendiniz akil edin diye Rabbim akil fikir vermis siz dusunmeyip sonra cocuk olunca hani rizkimiz diye Allaha isyan edersiniz artik.

Belki nasibinde bu ay hamile kalmak vardır. Tesadüf bu saçmalık sayesinde hamile kaldım sanırsın. Öyle bişey olursa konu açıpta umut arayan başka insanların kafasını karıştırma. Cahil biri çıkar da inanır.
İnşallah tüp bebek stresini yaşamadan hamile kalırsın

Kişi kendinden bilirmiş işi. Hani rızkımızı diye isyan edenlerden oldunuz belli ki.

Kimse dört dörtlük hayat yaşamadı. Bende sizde.. "bu geçimsizliğe çocuk getirmek isteyenin seviyesi belli oluyor" diyorsunuzda, o zaman evinde tek çalışan olan, maddi durumu olmayan kimsenin çocuğu olmasın. Bunun önüne sizler mi geçeceksiniz.? Akıl akıldan üstündür. Bildiğiniz şeyler sizi ilgilendirir benim umurumda değil. "Allah rızkı veriyor ama açlıktan ölen çocuklarda var" diyorsunuz. İleride nasip olursa kendi çocuğumu açlıktan geçimsizlikten ölebileceğini ön görerek, tanımış olduk sizi diyebiliyorsunuz. Bende sizi ne akıl vermek adı altında yazdıklarınızla tanıdım nede profil resminizle. Tanımakta istemem.

Yazdıkların Google translate çevirileri gibi. Güzel bir şeyler söylemeye çalışıyorsun ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…