Hayır canım o kadarda şey yapmam :)))Sonra içimde şırınga kaldı diye acile gidip derdini anlatmaya çalışır.
Vallahi deniycem :))
Kızkardeşim benim maalesef ki bir mesleğim yok. Eşim fabrika da asgari ücretli bir çalışan. Ve benim çalışmama sıcak bakmıyor. Her erkek bir değil. Çalışmasını isteyende var istemeyende. Güvensizlik değil eşimin istememesi dış ortamın kötü olması. Ve artık geç olmasın diye acele ediyoruz. Yaşım 25.
Sonra içimde şırınga kaldı diye acile gidip derdini anlatmaya çalışır.
Kocası meniyi şırıngaya doldurma gibi zihnisihir bir projeye ne tepki vermiş acabaBoyle bir koca onun icinde yollamaya bilir
25 yas gec miKızkardeşim benim maalesef ki bir mesleğim yok. Eşim fabrika da asgari ücretli bir çalışan. Ve benim çalışmama sıcak bakmıyor. Her erkek bir değil. Çalışmasını isteyende var istemeyende. Güvensizlik değil eşimin istememesi dış ortamın kötü olması. Ve artık geç olmasın diye acele ediyoruz. Yaşım 25.
Boyle bir koca onun icinde yollamaya bilir"
Ailemin beni ortam kötü diye okumadığını nereden çıkarıyorsunuz kızkardeşim. Ben bir mesleğim yok dedim sadece. Beni okutmadılar demedim. Liseyi bitirdim, bilişim teknolojileri bölümünden mezun oldum. Üniversiteye gitmedim. Ve evlendim...25 yas gec miasgari ucretli esiniz sizi calistirmiyor o cocuga maddi anlamda yetebilecek misiniz? Dis ortam kotu diye calistirmayan es cocugunuzun okumasina izin verir mi acaba sonucta ortam kotu. Hi tabi erkek olursa cocuk baska. Mesleginiz olmadigina gore ailenizde ortam kotu diye sizi okutmadi olabilir mi olabilir. Esinizi normal karsiladiginiza gore
Hayır aklım karışmıyor bilakis :))Cok fazla soru sormayin. Akli karisir
Ne çirkin bi sitem. Kendi bedeninden mi utanacaksın kızkardeşim. Doktorların karşısında da kendinden utanıyor musun?Çok değişik gerçekten ben böyle birşeyi yapmayı geçtim düşünsem bile kendimden utanırdım
Önce güldü sonra mantıksız geldi onada. Ben ısrar ettim. Bakalım dedi. İşte bu kadar :))Kocası meniyi şırıngaya doldurma gibi zihnisihir bir projeye ne tepki vermiş acaba
Ne alaka kızkardeşim ben vajinama şırınga sokmaktan utanırım dedim doktora gitmekten bahsetmedim.Ne çirkin bi sitem. Kendi bedeninden mi utanacaksın kızkardeşim. Doktorların karşısında da kendinden utanıyor musun?
Cevapladığın için teşekkür ederim kızkardeşim. Ben demek istedim 1 kere sadece. Takdir allahtan.Kendi aşılamanı evde yapman imkansız şırıngayla içe akıtsan bile aşılamadaki gibi sperm yıkama yapamicaksin , tam Rahime bırakamicaksın ..aynı teknikler değil aslında şırıngayla yapman normal ilişkiden farksız olucak .. üzüntünü paylaşıyorum anlıyorumda insan her yolu deniyor ilk evlendiğim senesinde bende saçma şeyler araştırırdım fakat nasip işi bu sağlıklı bedene sahip olursak fonksiyonlarımızda sorun olmazsa üreme organlarında Zaten sen istemesen de Allah verir.. tedavilerinizi aksatmayın öyle yapacağınıza tekrar doktorla görüşün değerlerinizi karşılaştırın ve bir aşılama daha mümkünmüdür ona bakın benim fikrim böyle durumda tüp bebektir okadar parayı aşılamaya verecekseniz biraz daha üstüne koyup onu yapabilirsiniz Allah yardımcı olsun yaptıranlara da kolay değil
Deneyin madem, boşa konuşuyor herkes belli ki. Nasılsa bir şey değişmeyeceğini göreceksiniz. Aşılamaya parası çıkışmayan, karısını da çalıştırmayan erkek oğlu erkek çocuğa nasıl bakar orası muamma.Önce güldü sonra mantıksız geldi onada. Ben ısrar ettim. Bakalım dedi. İşte bu kadar :))
Herkes istediğini uygulamakta özgür ben yurtdışında yaşıyorum burda şırınga değil de farklı bişeyler satılıyor evde onu yapmak için o yüzden aşırı yadırgayamadım doğrusu duyduğum bişeyler ama başarı oranı çok azCevapladığın için teşekkür ederim kızkardeşim. Ben demek istedim 1 kere sadece. Takdir allahtan.
Sen utanır olabilirsin, ben utanmam ama. yaptığım utanılacak bir şey de değil ki utanayım..Ne alaka kızkardeşim ben vajinama şırınga sokmaktan utanırım dedim doktora gitmekten bahsetmedim.
Çok teşekkür ediyorum kızkardeşim.Herkes istediğini uygulamakta özgür ben yurtdışında yaşıyorum burda şırınga değil de farklı bişeyler satılıyor evde onu yapmak için o yüzden aşırı yadırgayamadım doğrusu duyduğum bişeyler ama başarı oranı çok azinşallah olur ne diyeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?