Evde sıkılınca nerler yapılır?

BURADAKİ HERKESE BİR FİLM BEN ÖNERİCEM İZLEYİPTE BEĞENMEDİM DİYEN KESİN VE KESİN OLMAYACAK AMA BU FİLM DRAM VE BÜTÜN AMERİKAN FİLMLERİNE 10 BASAR...
"My Name Is Khan" BU BİR HİNT FİLMİ...ÖNCE ÖNYARGIYLA BAŞLADIM FİLME NEDE OLSA HİNT FİLMİ DİYE DANSLI MANSLIDIR GÜZEL DEĞİLDİR DEDİM...FİLMİN SONUNDA EŞİMDE BENDE BİRBİRİMİZE SARILMIŞ AĞLIYORDUK....

BURADAKİ HERKESE BİR FİLM BEN ÖNERİCEM İZLEYİPTE BEĞENMEDİM DİYEN KESİN VE KESİN OLMAYACAK AMA BU FİLM DRAM VE BÜTÜN AMERİKAN FİLMLERİNE 10 BASAR...
"My Name Is Khan" BU BİR HİNT FİLMİ...ÖNCE ÖNYARGIYLA BAŞLADIM FİLME NEDE OLSA HİNT FİLMİ DİYE DANSLI MANSLIDIR GÜZEL DEĞİLDİR DEDİM...FİLMİN SONUNDA EŞİMDE BENDE BİRBİRİMİZE SARILMIŞ AĞLIYORDUK....

My name is khan bakıcam bu filme çok sağol

Ben ayrıca dizi ve film tutkunuyumdur türk dizilerini pek beğenmesem de sana öneriyim bikaç bağlıycak dizi :

Pretty Little Liars
Revolution
American Horror Story
Walking Dead
Sherlock
One Tree Hill

ben dizi pek sevmiyorum genelde film sen bu filmi bir izle sonra o aktörden kopamayacaksın ben adamın bütün filmlerini izledim ve en izi amerikan filmlerine 10 basar...adam sanki oyuncu olarak doğmuş adamın gözleri doluyor sen ağlıyosun bir izle anlarsın zaten....

eve gıdınce ızlıycem mutlaka ... merak ettım

evet canim bana gercekten cok iyi geliyor

öteki türlü kendimi yalniz hisediyorum iyice ama böylece birazcik yalniz degilmisim hissi veriyor

dram olarak mesela hint filmlerini seviyorum

hangı fılm mesela bn hıc hınt fılmı ızlemedım de

My Name Is Khan.......ÖNCE BUNU İZLEYİN BAYILACAKSINIZ...DAHA SONRA YİNE UNUTAMAYACAĞINIZ FİLMLERİ SİZİNLE PAYLAŞICAM....BEN GÜNDE EN AZ 2 FİLM İZLEYEN BİRİSİYİM TABİ BU HAFTA SONLARI 4-5 E ÇIKIYOR...YANİ FİLM KONUSUNDA TECRÜBELİYİM ...AMA EN SON İZLEDİĞİM HİNT FİLMLERİNİ GÖRÜNCE AMERİKAN FİLMLERİ ÇOK SIRADAN BASİT KALDI...ADAMLAR ÇOK İYİ ÇEKİYOR VE OYUNCULARI ÖZELLİKLE AMİR KHAN VE SHAKRUK KHAN RESMEN YAŞIYORLAR YA....

Evet ya duygu yüklü olmasi cok hosuma gidiyor birde kültürlerinin bazi yerleri bizimkine benziyor

amerikan filimlerinin cok azi iyi,sacma sapan filimleri cok var bence

BİRDE "3 idiots" DİYE BİR FİLM VAR BAŞI BİRAZ KOMİK AMA SONUNA KADAR İZLEYİN GÜLERKEN AĞLATAN BİR FİLM BU...AĞZINIZ AÇIK İZLERSİNİZ...

3 idiots gerçekten harika bende tavsiye ederim birde dear john da var kesin aglarsnız.
Ben evde sıkılınca makyaj yaparım saçıma şekil veririm. Kullandığım kür varsa onları denerim ağda yaparım. Müzik dinlerim film dizi v.s izlerim genelde yabancı izlerim. Tatlı pasta yaparım. Kk de bı tarifler çok hoşuma gidiyo. Internette takilrim bir de. Sonra photoshop flan uğraşırim. Öyle şeyle ve gene çok sıkılıyorum

Mrb kizlar benide aranıza alirmisiniz

Hint filmleri dedinizde bende gecende Hint filmi bakmıştım ve tek kelime ile harikaydi filmin ismi "black"
Eskiden tam bı Hint manyagiydim ve shahruk khanin bı cok filmini izlerdim üstelik hint konuşmasıyla

Bende okuldan eve geldigimde inanılmaz sıkılıyorum yapacak hiç bisi bulamıyorum ve kendimi motive edemiyorum.

Aaa bu arada örgüye merak aldım ama kendime biraz zor oluyo degisik sac örgüsü yapmak
Birde becere bilirsem atki örmek istiyorum askıma ama hiç tecrübem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…