- 1 Haziran 2010
- 5.001
- 2.164
- 36
- Konu Sahibi ECRINFATIMA
film izlerim ya da internetten tarif defterime yazdığım pasta,yemek tariflerini denerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
my name is khan bakıcam bu filme çok sağol
Ben ayrıca dizi ve film tutkunuyumdur türk dizilerini pek beğenmesem de sana öneriyim bikaç bağlıycak dizi :
Pretty little liars
revolution
american horror story
walking dead
sherlock
one tree hill
BURADAKİ HERKESE BİR FİLM BEN ÖNERİCEM İZLEYİPTE BEĞENMEDİM DİYEN KESİN VE KESİN OLMAYACAK AMA BU FİLM DRAM VE BÜTÜN AMERİKAN FİLMLERİNE 10 BASAR...
"My Name Is Khan" BU BİR HİNT FİLMİ...ÖNCE ÖNYARGIYLA BAŞLADIM FİLME NEDE OLSA HİNT FİLMİ DİYE DANSLI MANSLIDIR GÜZEL DEĞİLDİR DEDİM...FİLMİN SONUNDA EŞİMDE BENDE BİRBİRİMİZE SARILMIŞ AĞLIYORDUK....
[ı][sıze=3]eve gıdınce ızlıycem mutlaka ... Merak ettım [/sıze][/ı]
evet canim bana gercekten cok iyi geliyorbuda ıyı fıkır yanlız kalmamıs olursun dedıgın gıbı
buda iyi fikir peki arkadaşlar flim olarak dram seven var mı aranızda?
evet canim bana gercekten cok iyi geliyor
öteki türlü kendimi yalniz hisediyorum iyice ama böylece birazcik yalniz degilmisim hissi veriyor
dram olarak mesela hint filmlerini seviyorum
hangı fılm mesela bn hıc hınt fılmı ızlemedım de
My Name Is Khan.......ÖNCE BUNU İZLEYİN BAYILACAKSINIZ...DAHA SONRA YİNE UNUTAMAYACAĞINIZ FİLMLERİ SİZİNLE PAYLAŞICAM....BEN GÜNDE EN AZ 2 FİLM İZLEYEN BİRİSİYİM TABİ BU HAFTA SONLARI 4-5 E ÇIKIYOR...YANİ FİLM KONUSUNDA TECRÜBELİYİM ...AMA EN SON İZLEDİĞİM HİNT FİLMLERİNİ GÖRÜNCE AMERİKAN FİLMLERİ ÇOK SIRADAN BASİT KALDI...ADAMLAR ÇOK İYİ ÇEKİYOR VE OYUNCULARI ÖZELLİKLE AMİR KHAN VE SHAKRUK KHAN RESMEN YAŞIYORLAR YA....
Evet ya duygu yüklü olmasi cok hosuma gidiyor birde kültürlerinin bazi yerleri bizimkine benziyor
amerikan filimlerinin cok azi iyi,sacma sapan filimleri cok var bence
ben indiriyorum...ama canim ya sen nerden izliyorsun hint filimlerini?
ben güvenilir bir sayfa bulamiyorum
ben indiriyorum...ama canim ya sen nerden izliyorsun hint filimlerini?
ben güvenilir bir sayfa bulamiyorum