Evde şekerle yapılan gebelik testi

Camasir suyunu duymus ve denemis biri olarak o yalan kesin ama sekeri duymamistim

Yaaa denedinz miii 😊 bende simdi şekerle denedim erimesi gebelik olmadıgını gösteriyormus benmki erimedi merak ettim
Yani mantiken (ki ne kadar sekere ne kadar idrar tabi bilmiyorum) ama erimemesi normal geldi bana :110: gebelik testi alsan daha iyi canim yaa hurafelerle ugrasma

Geçen gün birisi idrar testine kan damlatma yöntemini deniyorum diyordu . Ben böyle fantastik fikirlere ne gerek var diyenlerdenim açıkçası

Suan evde yok meraktan deneyim dedim baya böyle degisik şeyler yapan varmıs ya bi sorayım dedim .
Gebelik istiyosan ve boyle seylerin sonuclarina inanirsan (var veya yok cikmasi) uzulursun diye dedim. Senelerce bende 2. Icin cok denemis onlarca test heba etmis biri olarak fikrimi soylemek istedim:KK60:

Yuh yahu!İsemediginiz bi şeker kalmıştı.Kaç para bi gebelik test kiti?

Gebelik istiyosan ve boyle seylerin sonuclarina inanirsan (var veya yok cikmasi) uzulursun diye dedim. Senelerce bende 2. Icin cok denemis onlarca test heba etmis biri olarak fikrimi soylemek istedim:KK60:
Bende bir dünya harcıyorum sonunda adet oluyorum 😭 o yüzden ön hazrlık gibi olur belki diye işte 🤨

Çıks doğru sonuç vermez. Şeker çamaşır suyu karbonat limon suyu hepsi yalan

Back
X