Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar aranızda şekerle gebelik testi yapan varmı acaba
Şekerledemi var':) bence bunlar kesin bişeyler değil. Onun yerine en iyisi gebelik testi
mor lahanayla bile varmış
![]()
Yaaa denedinz miiiCamasir suyunu duymus ve denemis biri olarak o yalan kesin ama sekeri duymamistim
Yani mantiken (ki ne kadar sekere ne kadar idrar tabi bilmiyorum) ama erimemesi normal geldi banaYaaa denedinz miiibende simdi şekerle denedim erimesi gebelik olmadıgını gösteriyormus benmki erimedi merak ettim
Suan evde yok meraktan deneyim dedim baya böyle degisik şeyler yapan varmıs ya bi sorayım dedim .Yani mantiken (ki ne kadar sekere ne kadar idrar tabi bilmiyorum) ama erimemesi normal geldi banagebelik testi alsan daha iyi canim yaa hurafelerle ugrasma
Hep meraktan böyle şeylerGeçen gün birisi idrar testine kan damlatma yöntemini deniyorum diyordu . Ben böyle fantastik fikirlere ne gerek var diyenlerdenim açıkçası
Allah gönlünüze göre versin inşallahHep meraktan böyle şeylerinsan bazende inanmak istemesede bir umut deyip deniyor işte
Gebelik istiyosan ve boyle seylerin sonuclarina inanirsan (var veya yok cikmasi) uzulursun diye dedim. Senelerce bende 2. Icin cok denemis onlarca test heba etmis biri olarak fikrimi soylemek istedimSuan evde yok meraktan deneyim dedim baya böyle degisik şeyler yapan varmıs ya bi sorayım dedim .
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Bende bir dünya harcıyorum sonunda adet oluyorumGebelik istiyosan ve boyle seylerin sonuclarina inanirsan (var veya yok cikmasi) uzulursun diye dedim. Senelerce bende 2. Icin cok denemis onlarca test heba etmis biri olarak fikrimi soylemek istedim![]()
Arkadaslar bos yorumunuzu kendinze saklayınn benceYa kac yilindayiz yapmayin soyle seyler test en temizi ve pahali bile degil
Ya zaten ona güvenip test yapmayacak deglm sadece aceleci davranıp merak etmem hepsi zaten test yapacagım biraz daha beklicem test icin böyle seyleri görünce bir deneyim dedimÇıks doğru sonuç vermez. Şeker çamaşır suyu karbonat limon suyu hepsi yalan
Arkadaslar bos yorumunuzu kendinze saklayınn bencePahalı olmadıgını bizde biliyoruz diğer yorumları okursanız anlarsnz belki