selam arkadaşım ben bu saçı evde kendım yaptım çok uğraşarak tabı önce açıcıyla açtım turuncu gbı oldu sonra 12 extra açıcı koleston boyadım arkasından da papatya sarısı boyadım ilk boyadığımda çok sarı olmadı sonra bir daha 11 açık sarıya boyadım bu renk oldu şmdı koyu saç rengm ama konuyu görunce paylaşmak istedım
canım yaa işte budurrrr :)) benimde istediğim renk bu.. bana tam anlatır mısın? 12 extra açıcı demişsin oriyal misali mi? saçımda turunculuk vardı demişsin peki saçında ki turunculuğu nasıl giderdin?
papatya sarısıyla boyadım diyorsun hangi markanın dı hatırlıyor musun peki? bu işlemleri yaparken boyasız kendi saç renginin üstüne yaptın değil mi?
canım yaa işte budurrrr :)) benimde istediğim renk bu.. bana tam anlatır mısın? 12 extra açıcı demişsin oriyal misali mi? saçımda turunculuk vardı demişsin peki saçında ki turunculuğu nasıl giderdin?
papatya sarısıyla boyadım diyorsun hangi markanın dı hatırlıyor musun peki? bu işlemleri yaparken boyasız kendi saç renginin üstüne yaptın değil mi?
işte bende senin eklediğin resim gibi yapmak için uğraşıyorum ne zamandır detaylı yazar mısın canım olur mu? haftaya tekrar boyucam diplerim 1 hafta da çıktı bile.. neden saçını koyulttun halbu ki süper yakışmış sana:)
bende bu renge ulaşmaya çalışıyorum ısrarla yıllardır kızıl dışın da her rengi yaptım en son siyahtan açık karamel oldum e haliyle yandı saçlarımda uçlarında kaldı biraz sünen yerleri. ama evde kendim turunculuk yapmadan nasıl boyayabilirim saçlarımı albümümde var saç rengim biraz daha açığını şimdi aktı biraz yakmadan düğünüme kadar bu renk olmaK istyorum 4 ayım var yani :2:
canım selamm öncelıkle boyasız saç deildi koyu kestaneydı saçım boyaydı orıyelle açtım baktm kahverengı gbı oldu brdaha açtım resmen turuncu oldu 1 hafta daha bekledım sonra 12 extra açık sarı boyadım sarı ama dplerı turuncu oldu bende inci sarısı kullandım boyadım ama trunculuklar gtmedı bende 9 nmara sarıyla dıbını boyadım 1-2 hafta sonra renk açıldı turunculaştı kuaföre sordum papatya sarısı boya dedı sanrım garnıeer hatrlamıorum markayı boyadım böle oldu
işte bende senin eklediğin resim gibi yapmak için uğraşıyorum ne zamandır detaylı yazar mısın canım olur mu? haftaya tekrar boyucam diplerim 1 hafta da çıktı bile.. neden saçını koyulttun halbu ki süper yakışmış sana:)
canım erkek arkadşm izin vermıor sarıya 2 yldr koyu ama ıkna etmeye başladım yenıden açacam beğenmene sevındım herkes çok beğenıordu zaten o rengı yanı açıcıyla açtysan saçını turunculuk kaldıysa platın sarıya yada en açık sarıya boyayacaksın dibinede 9nmara boyayacaksın ben öle yapmştm ama umarım böle bi renk tutar cnm yardımcı olabldysem sevndm.
cnm biz iyice karştrdık bebek sarısı papatya sarısı falan annemle düşündük bi türlü bulamadık ama şundan emınz kı senın ıstedığın renkte dore yok yanı asla kullanma
cnm biz iyice karştrdık bebek sarısı papatya sarısı falan annemle düşündük bi türlü bulamadık ama şundan emınz kı senın ıstedığın renkte dore yok yanı asla kullanma:d
canım erkek arkadşm izin vermıor sarıya 2 yldr koyu ama ıkna etmeye başladım yenıden açacam beğenmene sevındım herkes çok beğenıordu zaten o rengı yanı açıcıyla açtysan saçını turunculuk kaldıysa platın sarıya yada en açık sarıya boyayacaksın dibinede 9nmara boyayacaksın ben öle yapmştm ama umarım böle bi renk tutar cnm yardımcı olabldysem sevndm.