Saç Rengi ve Saç Boyama evde saçını seda sayan gibi platine yakın yapan aranıyor..

sevtap35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
80
0
36
İzmir
slm herkeze:) uzun uğraşlar sonucunda saçımın dip kısımlarını zarar vermeden açık renge sarıya dönüştürdüm(kendi rengim kumral,uçlarda röflelerim vardı) fakat aralarda hala turunculuklar var. onuda koleston açık doğal sarıyla,küllü sarıyı karıştırarak birazda olsa turunculuk gitti. yalnız hala istediğim sarı tonunu yakalamış değilim. kızlarrr aranızda bu işin piri vardır boya konusunda hadi bilgilerimizi paylaşalımm..

bende bu tonları seviyorum

Eklentiler

• $sari_sac_modelleri0577.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 1.463
  • $sari-sac-modelleri-007.webp
    13 KB · Görüntüleme: 3.199
ilk sıradakini nasıl elde edebilrim acaba dore tonumu ne tonu bu bilen varmı

ilk sıradakini nasıl elde edebilrim acaba dore tonumu ne tonu bu bilen varmı

bir kaç aşamadan sonra bu hala geldi diplerim koyu renkti palette renk açıcıyla 20 şer gün arayla 3 kez rengini açtım ilk turuncu oldu dipler koyu olduğu için derken bu hale geldi.ama hala turunculuklar var aralarda zamanla sanırım oturacak rengi fakat dediğim gibi tam istediğim gibi değil.valla dore tonumu nedir bu işleri pek anlamam güzelim..

selam arkadaşım ben bu saçı evde kendım yaptım çok uğraşarak tabı önce açıcıyla açtım turuncu gbı oldu sonra 12 extra açıcı koleston boyadım arkasından da papatya sarısı boyadım ilk boyadığımda çok sarı olmadı sonra bir daha 11 açık sarıya boyadım bu renk oldu şmdı koyu saç rengm ama konuyu görunce paylaşmak istedım

Eklentiler

• $Mutfakta.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 1.129
ayrıca dore tonlarını kullanacaksan başka bi renkle karışıtrarak kullan hemen hemen her saç rengını denemiş bi insanım ve etrafımda çok deneyen oldu dore turunculuk yapıor ve beklendığınden daha koyu oluyor haberın olsun doreyı ii düşün derim.

platin olmuş resmen ama sana yakışmış canım....

dore tonları koyu oluyor öylemiş..ben çig durmyan beyaz durmayan istiyorum sence bu renk nasıl canım

platin olmuş resmen ama sana yakışmış canım....

dore tonları koyu oluyor öylemiş..ben çig durmyan beyaz durmayan istiyorum sence bu renk nasıl canım

ben bu rengıde kullandım voilanın boyaları genelde kutudakı gbı oluor mesela koleston falan hep braz daaha koyu oluyor bu renkte de turunculuk oluor aslında senın ıstedğın rengı anladım ben o renge yakın bişey kullanmştm sanrm resmımı bulursam paylaşırım cnm brazdan.

voila evet ya kutudaki gibi çıkıyor diyor ve memnunsun degilmi :)canım yukarda ekledim ben toplu saclı bayan varya o renk istiyorum beyaz olmasın benimki platin istemiyorum

Son düzenleme:
çok net degil canım bu ayrıca röfle ye yada gölgeye benziyor bu saç...

çok net degil canım bu ayrıca röfle ye yada gölgeye benziyor bu saç...

yok canım röfle deil bebek sarısı dye bi renk var onunla boyamştım hangı marka olduunu hatrlamıorum ama senın ıstedin saç rengıne çok yakındı dibi trncu gbı olduğunda da 9 numara sarıyla dbını boydım çok gsel bi renk olmştu

tam istedigim renk olmus bu yaa süper acaba benim acmaya calıştığım saclarım bu hali aldı sence senin bu rengi nasıl yapabilirim bi fikrin varmı
sonra palette acık küllü sarı yaptım bu hali aldı daha sonra koleston 12.0 cok acık dogal sarı ile böyle oldu ben senin renginden istiyorum yardımcı olabilirmisin bu turunculugu nasıl giderebilirim

başka foto yokmu tatlım net görmem için

varsa eklermisin gerci hatırlamıyorsun hangi marka oldugunu:82:

cnm bak bı de bunu buldum senınkıne benzer tonlarda bunuda 9 ve 10 karışımı sarıyla elde etmştm

Eklentiler

• $Selin 1907-.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 249

cnm ben sanırm önce 12 nmara açk sarı daha sonra diplerını kyu sarıyla boyardım trnucluk gtsın dye ben bgne kadar sarılarda hep böle yaptım bazılarında fnfk kabuğu dplerıne boyadım ama sen extra açık sarıyla boyayıp üstüne papatya sarısı falan boyasan olablr ben öyle yapmştm ama ii düşün benım saçlarım çok yanmştı bu işlemlerden sonra

saç bir yana sende güzel bir kızmışın he

canım karışım olmayan bişey söyle bana net..ben ugraşmam öyle karşımım hemde cesaret edemem

Son düzenleme:
voila açık sarı düşünüyorum ben...sencer??

ayrıca quen fotonu albüme koyda hemen sil göriyim seni kız net sacıda:89:

voila açık sarı düşünüyorum ben...sencer??

ayrıca quen fotonu albüme koyda hemen sil göriyim seni kız net sacıda:89:

cnm ben şmdı çkıorum renklerı tam olarak öğrenrım bı annemede sorarım çnk beraber boyamştık o hatrlıorsa net bı renk akşama yazarm cnm ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…