ilk sıradakini nasıl elde edebilrim acaba dore tonumu ne tonu bu bilen varmı
selam arkadaşım ben bu saçı evde kendım yaptım çok uğraşarak tabı önce açıcıyla açtım turuncu gbı oldu sonra 12 extra açıcı koleston boyadım arkasından da papatya sarısı boyadım ilk boyadığımda çok sarı olmadı sonra bir daha 11 açık sarıya boyadım bu renk oldu şmdı koyu saç rengm ama konuyu görunce paylaşmak istedım
platin olmuş resmen ama sana yakışmış canım....
dore tonları koyu oluyor öylemiş..ben çig durmyan beyaz durmayan istiyorum sence bu renk nasıl canım
ben bu rengıde kullandım voilanın boyaları genelde kutudakı gbı oluor mesela koleston falan hep braz daaha koyu oluyor bu renkte de turunculuk oluor aslında senın ıstedğın rengı anladım ben o renge yakın bişey kullanmştm sanrm resmımı bulursam paylaşırım cnm brazdan.
çok net degil canım bu ayrıca röfle ye yada gölgeye benziyor bu saç...
selam arkadaşım ben bu saçı evde kendım yaptım çok uğraşarak tabı önce açıcıyla açtım turuncu gbı oldu sonra 12 extra açıcı koleston boyadım arkasından da papatya sarısı boyadım ilk boyadığımda çok sarı olmadı sonra bir daha 11 açık sarıya boyadım bu renk oldu şmdı koyu saç rengm ama konuyu görunce paylaşmak istedım
yok canım röfle deil bebek sarısı dye bi renk var onunla boyamştım hangı marka olduunu hatrlamıorum ama senın ıstedin saç rengıne çok yakındı dibi trncu gbı olduğunda da 9 numara sarıyla dbını boydım çok gsel bi renk olmştu
tam istedigim renk olmus bu yaa süper acaba benim acmaya calıştığım saclarım bu hali aldı sence senin bu rengi nasıl yapabilirim bi fikrin varmı
Eki Görüntüle 139198 Eki Görüntüle 139199 Eki Görüntüle 139200 sonra palette acık küllü sarı yaptım bu hali aldı Eki Görüntüle 139201 Eki Görüntüle 139202 daha sonra koleston 12.0 cok acık dogal sarı ile böyle oldu Eki Görüntüle 139203 Eki Görüntüle 139204 Eki Görüntüle 139205 Eki Görüntüle 139206 Eki Görüntüle 139207 ben senin renginden istiyorum yardımcı olabilirmisin bu turunculugu nasıl giderebilirim
voila açık sarı düşünüyorum ben...sencer??
ayrıca quen fotonu albüme koyda hemen sil göriyim seni kız net sacıda:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?