Saç Rengi ve Saç Boyama evde sac rengını acmak ıstıyorum

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar bu zamana kadar actırmak ıcın hep kuafor kullandım hatta en son kendı sacım ve 6 tane cıtcıtıma 245 mılyon verdım bu sefer kendım acmak ıstıyorum nasıl yapcam :26::26::26: yanlıs bırsey yapmaktan korkuyorum

bn palette yoğun açıcı aldım onu deneyeceğim ama 8 tane 90 cmlik çıtçıtım var. ınları açıp zarar vermek istemyorum ama kafam ok karışık evde kendim yapabilir miyim bilmiyorum ..

Kızlar ben koyu kestane doğal saçlarımı palette yoğun açıcı ile açtım 6 tane de çıtçıtım var . Sonra çok açık doğal sarı renge boyadım sapsarı yaptm . Foto ekleyebilirim isterseniz . Yıpranma oldu birazcık ama yağ ve bakımla 1-2 ayda hallettim .

bn palette yoğun açıcı aldım onu deneyeceğim ama 8 tane 90 cmlik çıtçıtım var. ınları açıp zarar vermek istemyorum ama kafam ok karışık evde kendim yapabilir miyim bilmiyorum ..

valla ben artık cıtcıtımı boyamayacagım yenı bıraz daha kısa cıtcıt alacam cunku sacımı kestırdıgım ıcın bunları kendımkılerı kullanamıyorum bellı oluyor benımıler 55 cm ama ben 40 cm lık falan alcam sureklı cıtcıt boyayaıp zarar vermemek ıcın

canım hemen foto koymalısın merak ettım bu aralar bende ısleme koyulcam cunku

sen bır harıkasın bu kadarını beklemıyordum helal be sana benı cesaretlendırdın nasıl yaptın sımdı bunu ben karamel tarzında bır renk dusunuyorum acıcıyı ne kadar bekletcem

Şu anki saç rengin ne canım ? Bu arada bi yanlışlık yapmışım ben yoğun açıcıyla açmadım röfle setiyle açtım

bununla açtım . bütün saçıma sürdüm rengi üstüne açık boyayınca tutacak kıvama gelene kadar bekledim

benım koyu kahve boya var sacımda
bırde sacların sertlesmedımı yaa o kadar beklettıysen yıpranmadımı yanmadımı
hiçbir şey olmadı canım ya. zaten annemin arkadaşları falan hayret ediyolar her hafta saç rengimi değiştiriyorum kendi kendime açıyorum koyultuyorum falan yıpranma olmadı ama biraz sertleşti gibi geldi bakım yaptım 1-2 ayda düzeldi . öyle çok yıpranmıyor zaten

valla ne deyım ıyıymıs yaa gercekten benı cok cesaretlendırdın yanı ne deyım sana

ya dusundumde şçimda boya var dibinde de kendi sçim uzadi ikisinif esit oranda nasil acicam kendi sçim daha cok acilir oda kotu durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…