Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn palette yoğun açıcı aldım onu deneyeceğim ama 8 tane 90 cmlik çıtçıtım var. ınları açıp zarar vermek istemyorum ama kafam ok karışık evde kendim yapabilir miyim bilmiyorum ..
Kızlar ben koyu kestane doğal saçlarımı palette yoğun açıcı ile açtım 6 tane de çıtçıtım var . Sonra çok açık doğal sarı renge boyadım sapsarı yaptm . Foto ekleyebilirim isterseniz . Yıpranma oldu birazcık ama yağ ve bakımla 1-2 ayda hallettim .
nasıl yaptın evde bu rengi yaw :) çok güzel olmuş
sen bır harıkasın bu kadarını beklemıyordum helal be sana benı cesaretlendırdın nasıl yaptın sımdı bunu ben karamel tarzında bır renk dusunuyorum acıcıyı ne kadar bekletcem
nasıl yaptın evde bu rengi yaw :) çok güzel olmuş
Koyu kestane doğal saç + röfle seti + çok açık doğal sarı 2 kutu boya
hiçbir şey olmadı canım ya. zaten annemin arkadaşları falan hayret ediyolar her hafta saç rengimi değiştiriyorum kendi kendime açıyorum koyultuyorum falan yıpranma olmadı ama biraz sertleşti gibi geldi bakım yaptım 1-2 ayda düzeldi . öyle çok yıpranmıyor zatenbenım koyu kahve boya var sacımda
bırde sacların sertlesmedımı yaa o kadar beklettıysen yıpranmadımı yanmadımı
hiçbir şey olmadı canım ya. zaten annemin arkadaşları falan hayret ediyolar her hafta saç rengimi değiştiriyorum kendi kendime açıyorum koyultuyorum falan yıpranma olmadı ama biraz sertleşti gibi geldi bakım yaptım 1-2 ayda düzeldi . öyle çok yıpranmıyor zaten
valla ne deyım ıyıymıs yaa gercekten benı cok cesaretlendırdın yanı ne deyım sana