Saç Rengi ve Saç Boyama Evde saç boyamak ile ilgili YARDIM

kamuran85

Oğluşummm :))
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
6.066
579
198
$bnn.jpg $Resim 006.jpg

Arkadaşlar ben bu saçlarımı evde açık kahve tonlarına nasıl boyarım? Evde saçını boyayanlardan yardım istiyorum. Ben hiç evde boyamadım. Saçlarımda sarı gölgeler var sadece. Kendi saç rengim üstüne yapıldı. Ama ben sarı tonlarını hiç sevmiyorum ve kendime yakıştırmıyorum. Ben açık kahve tonlarına nasıl ulaşırım? Becerebilir miyim ki evde?

ben boyuyorum saçlarımı evde. öyle korkulacak bişey yok. ben koleston kullanıyorum. tüpte olanlardan alıyorum suyuyla beraber. kahvenin tonlarına bakın hoşunuza giden tonundan 2 paket alın. tek az geliyor. ilk seferde belki tam istediğiniz rengi tutturamayabilirsiniz ama 2-3 boyamada yakalarsınız istediğiniz tonu.

Zemindeki saç rengi üstüne istediğim tonu alıp uygulasam tutar mı acaba? İstediğim tondan koyu ya da istediğim tondan açık olsun istemiyorum. Kutular üzerinde görünen renkler saçıma işler mi?

kutuların üzerindeki renkler sizin saçınızın rengine göre değişiklik gösterebilir, ama yakın tonlarda olur, tam istediğiniz gibi olmayabilir, ama 1-2 boyamada yakalarsınız istediğiniz tonu

Back