• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde rengini açtığım saçlarım...

saçım daha önce sarıydı.onun üzerine kahve boyadım.sonra çikolata kahve.bakır tonlrında açtırdım kuaföre.birkaç aysonra renge alışamadım.kahveya boyadım.birkaç ay sonra yıne kuaföre gidip saçlarımız balyaj istedım yavaş yavaş sarı tonlara dönmek için.röfle yaptı yaktı saçlarımı uzundu saçlarım kestırdım.bu uzamış hali :) sonra saçlarımı evde kendım açmaya karar verdim.şuanki hali bu.

tşkler canım bilgilendirdiğn için.boyadıkça daha güzel olur:):)

canım saçlarına baaayıııldımmmmmmmmmmmm :52: aşırı güzel olmuş ben zaten sarıda bu renge bayılırım böyle beyaz gibi aynı shakira gibi olmuşsun... çok güzel bebiş güle güle kullan ...

buda gün ışığındaki saçlarımın rengi $Fotoğraf0039.jpg

Son düzenleme:
canım gün ışığındaki saç rengine bayıldım çok güzel olmuşşşş inş bende bu rengi yakalarımmm:65:

güzel olmuş canım güle güle kullan ama diplerini ajda pekkan gibi bi ton daha koyu yapsan ama sadece diplerini daha tatlı olur gibi geldi tabi bu nacizane benim fikrim.iyi günlerde kullan

güzel olmuş canım güle güle kullan ama diplerini ajda pekkan gibi bi ton daha koyu yapsan ama sadece diplerini daha tatlı olur gibi geldi tabi bu nacizane benim fikrim.iyi günlerde kullan

canım suan dipleri koyu böyle uzatıyorum seren serengilin saçını denemeyi düşünüyorum.tavsiyen için teşekkür ederim.

Ben palette yoğun açıcı ile açtım az önce koyu renk saçlarımı.
Şu an tonu koyu sarı, turuncumsuluk da var tabi.
Bir kere daha açacağım yine palette ile.
Sence kaç gün beklemek lazım? Ben 1 hafta ya da 10 gün sonra yapmayı düşünüyorum.
O esnada da bakımlarımı yaparım.

Ben palette yoğun açıcı ile açtım az önce koyu renk saçlarımı.
Şu an tonu koyu sarı, turuncumsuluk da var tabi.
Bir kere daha açacağım yine palette ile.
Sence kaç gün beklemek lazım? Ben 1 hafta ya da 10 gün sonra yapmayı düşünüyorum.
O esnada da bakımlarımı yaparım.

aslında ne kadar bekletirsen o kadar iyi toparlanır saç.saçını yıkarken yanı boyadın bekledın ve yıkayacaksın diyelim ben ıslatırım sacı ve boyayı heryere yayarak bıkaç dakıka tüm saçtaşampuan varmış gibi dikkatlı yıkarım ve kızıllıkları böyle attım saçtan sonraşampuanla .umarım anlatabilmişimdir.

aslında ne kadar bekletirsen o kadar iyi toparlanır saç.saçını yıkarken yanı boyadın bekledın ve yıkayacaksın diyelim ben ıslatırım sacı ve boyayı heryere yayarak bıkaç dakıka tüm saçtaşampuan varmış gibi dikkatlı yıkarım ve kızıllıkları böyle attım saçtan sonraşampuanla .umarım anlatabilmişimdir.

Yıkama kısmını ben de öyle yapıyorum zaten de süreyi merak etmiştim ben. Ne kadar aradan sonra 2. açma işlemine geçmek lazım. Çünkü şu anki rengi çok kötü. :27::27:
Tam istediğim gibi açıldı. Çok memnunum ilk açış için. 2.ye oldukça kısa sürede geçmek istediğimden sordum.
10 gün kadar beklerim artık. Neyse.

Yıkama kısmını ben de öyle yapıyorum zaten de süreyi merak etmiştim ben. Ne kadar aradan sonra 2. açma işlemine geçmek lazım. Çünkü şu anki rengi çok kötü. :27::27:
Tam istediğim gibi açıldı. Çok memnunum ilk açış için. 2.ye oldukça kısa sürede geçmek istediğimden sordum.
10 gün kadar beklerim artık. Neyse.

ben aynı gün 2 kez yaptım çünkü ertesi gün çalıştığım için.3.süne uzun bır ara verdim.ama benim sacıma zarar vermedi senın saçınada zarar vermeyecek diye bişi yok.çok dikkat etmelisin.saçın yanmamalı

Back