Evde pilates

ghyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
229
284
33
Selamlar evde pilates yapan arkadaslar var mı ? Nasıl yapıyorsunuz küçük pilates topu var da. Yardımcı olur musunuz kısa öz biseyler arıyorum. Aklım karıştı bilgi kirliliginden. Basen eritme ve karın eritme bı de bacak inceltme.

Ben 1 ay yaptım.Reyhan Oksayın tüm vücut antremanını haftada 2 diger günler de bölgesel.Baya araştırdım en iyisi oymuş gibi geldi bana

Ben 1 ay yaptım.Reyhan Oksayın tüm vücut antremanını haftada 2 diger günler de bölgesel.Baya araştırdım en iyisi oymuş gibi geldi bana
Teşekkür ederim sağ olun ama planımi değiştim evde kadın egzersizleri programı indirdim. Bu sefer de başka sorun çıktı malesef . Squatta bacaklarım mahvoldu azimliyim ama ne yazık ki devam edemiyorum önerimiz var mi, konu da açayım diyorum

Squat genelde abartılıyor.Bunun sonucunda öne bombeli bir görüntü oluyor. Squati tek basina bir antreman olarak yapilması cokta etkili değil.Ev de pilates yap.En rahatı hem de eklemlerine zarar vermezsin

Squat genelde abartılıyor.Bunun sonucunda öne bombeli bir görüntü oluyor. Squati tek basina bir antreman olarak yapilması cokta etkili değil.Ev de pilates yap.En rahatı hem de eklemlerine zarar vermezsin

Merhaba sizin oneriniz üzerine Reyyan hanımın pilatesini yaptım. Çok yanıyorum ama sanırım ise yaramaya başladı:) ev en iyisi spor salonundan kat kat iyi . Ama aklıma takıldı haftada kaç yapmak lazım. Ben basen ve karın hareketlerini 3*15 yapiyorum

Biliyorum zaten ancak extra yapmak istedim. Zaten alıştım squata nasıl oldu bilmiyorum ama günde 20 yapabiliyorum :)
Mrblar konunuzu gorunce yazmak istedim pilatese bende baslamistim ufaktan ama biraktim nedense yeniden başlamayi dusunuyorum gelecek önerileri bende alabilirim squat konusunda bi hafta cok ağrılı olabiliyor ama sonrasinda alışıyor insan ben günlük 100 squat yaoiordm kalca ve bacak olarak da incelme oldu ama yürüyüş de yaoiordum belki beraberinde etkili olmuştur

Benim spor salonuna ayircak vaktim olmadığından ben evde pilatese yoneldim . Isınma için zumba ya da hareketli dans yaptım ama Sora kadın egzersizleri programını uyguladım ve sorasinda pilates yaptım . Çok zorladı beni de ama alıştım yaptıkça kuculdugumu gördükçe hoşuma gitti.tani heryerimiz yanıyor o ayrı :) ben böyle yaparak 15 e yakın kilo verdim daha devam etmeyi düşünüyorum ama bu ara isim engelliyor beni bilemiyorum bakalım nasıl olcak :)

Ben bir de şunu merak ediyorum pilates haftada kaç olmalı acaba deneyimli biri var mı nasıl etkili olur daha çok ?

MasAllah cnm guzel vermissin daim olsun insAllah zumba bence de eglenceli ve guzel kalori yaktirıyor Allah kolaylık versin

Ben bir de şunu merak ediyorum pilates haftada kaç olmalı acaba deneyimli biri var mı nasıl etkili olur daha çok ?
Bende bilmiorum acikcasi haftada bi ikk gun dinlenme günü olabilir ama kac gun yapılmali bilmiorim

MasAllah cnm guzel vermissin daim olsun insAllah zumba bence de eglenceli ve guzel kalori yaktirıyor Allah kolaylık versin

Pilates ve zumba çok eğlenceli kesinlikle tavsiye ediyorum ben gittikçe zevk aldım ikisinden de. Pilatese halim olmayınca zumba yapıyorum Sid zumbaya bakarak. Verene kadar çok uğraştım ama değdi dhaa da yolum var :)

Pilates ve zumba çok eğlenceli kesinlikle tavsiye ediyorum ben gittikçe zevk aldım ikisinden de. Pilatese halim olmayınca zumba yapıyorum Sid zumbaya bakarak. Verene kadar çok uğraştım ama değdi dhaa da yolum var :)
Kac kilodan kac kiloya düştün cnm insan verdikce hirslaniyor dimi bi de

Bu sana bağlı bence biraz ama maksimum haftada 4 gün olmalı 1er gün ara vermeli ya da başka egzersiz yapmalı.Kaslar dinlenirken gelişir. Zaten ne kadar çok egzersiz yapsakta her şey mutfakta bitiyor.Digerleri ekstra

Sana bağlı ama bence tükenene kadar.Evet ev çok daha iyi spor salonundan.Zaten spor salonunda özel ders olmayınca ilgilenmiyor çok

Merhaba,
Pilatesi hangi videodan yapıyorsunuz acaba?
İnternette yüzlerce video var, hangisinden başlamak lazım hangisi etkili derken hiçbirini yapmıyorum ben :)

Kac kilodan kac kiloya düştün cnm insan verdikce hirslaniyor dimi bi de
ben yaklaşık 14 kilo verdim daha da yolum çok var alıştım diyebilirim
Bu sana bağlı bence biraz ama maksimum haftada 4 gün olmalı 1er gün ara vermeli ya da başka egzersiz yapmalı.Kaslar dinlenirken gelişir. Zaten ne kadar çok egzersiz yapsakta her şey mutfakta bitiyor.Digerleri ekstra
Sana bağlı ama bence tükenene kadar.Evet ev çok daha iyi spor salonundan.Zaten spor salonunda özel ders olmayınca ilgilenmiyor çok
çalıştığımdan haftada iki üç yapıyrum ama kendimi zolasam devam edebilirim bakalım. spor salonundansa ev çok daha iyi rahat kimse umrum değil. her hareketimi istediğim gibi yapıyorum evde sporu bişeye değişmem :) salona da gittim ama malesef faydasını görmemiştim

Merhaba,
Pilatesi hangi videodan yapıyorsunuz acaba?
İnternette yüzlerce video var, hangisinden başlamak lazım hangisi etkili derken hiçbirini yapmıyorum ben :)

reyyan oksaya basladım ben aslında karısık. bedenime baktım nerelerim fazla gelirse reyyan oksay agırlıklı basen iç bacak kol göğüs çalışıyorum

Ben her gün tempolu yürüyüş yapiyorum ek olarak da 3 gün fitness (evde) 2 günde reyhan oksayin videolarını kombinledim ona göre pilates yapıyorum.üst bedenim çok ince olduğu için ağırlığı fitnessa verdim genisletmek için ise yariyor kollarim ve omuzlarim kaslandi.Bacaklarim da 2 ayda 4 cm inceldi. İncelmek kolay asıl zor olan sıkılaşmak onun yolu da mutfakta geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…