• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Pedikür Nasıl Yapılır

Sirkenin topukları yumuşattığını duymuştum ben de.
Bir kovanın içine hafif sıcağa yakın ılık su koyuyorum bir miktarda sirke
Tv karşısında 20-25 dk bekliyorum ve topuk törpüsüyle topuklarımı törpülüyorum.
Topuklarımdaki kötü görüntü gidiyor ama kısa süre sonra tekrar aynı.
Bence bu topuk güzelliği biraz kalıtsal kaydirigubbakcemile3
Bir sürü uygulama yaptım hemen kalıcı olmadı. Annem de aynı şekilde. Hatta onun çatlıyor topukları ama ananemin topukları öyle değil. O hiç bişey yapmadığı halde onunkiler güzel. sempatiksalakcinni

Ben kuaförlere gitmekten pek hoşlanmıyorum. Kanla bulaşan hastalıklar gözümü korkutuyor. :1no2:

Bayadır bende yapmıyordum bugün eve gidince yapacağım.Kim ne derse desin bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demişler,tamam pek uygun olmadı bu söz ama en azından ne demek istediğimi anlayacaklar bayanlar..Bakım şart şart..Akşam 6 olsun da bende yapayım.Bence de aseton sarartıyor tırnakları..Ben bi de kalyon diye bir ürün var ondan aldım tırnak kırılmalarımı önlüyor tavsiye ederim..

Vallahi bu yöntem de güzel ama deterjan falan alerjisi olan var o yüzden bir de şu yöntemi deneyin kızlar cidden 1-2 hafta da bir yapsanız bile faydalı öyle günlük yapmaya gerek yok; Ilık suya bir kaşık tuz atın (eğer alerjiniz vs varsa sırf ılık su da olur) ve ayaklarınızı suda 10 dakika bekletin. Sonra ayaklarınızı durulayın ve etleri ince tahta çubukla ki bu kürdanla daha iyi oluyor içeri doğru itin sonrasında vücut veya ayak kremi sürün iyice sonra tırnaklarınızı kesin ve unutmayın küt kesilmiş tırnaklar içe doğru büyüme yapar ve deride iğrenç bi ağrı olur ve fazla dipten de kesmeyin bu sefer de tırnak bir daha şekil almaz gelelim en hoş yere ojelere :21::21: ojeyi sürmeden önce parmaklarınızı pamuk yardımı ile ayırın sonrasında cici cici gezin canlarım :)) ben denedim çok işe yarıyor vallahi yakınlarım da aynı işlemleri yapıyor çok memnunlar :)) :3::3:

bulaşık deterjanı çok sağlıksız, çok köpürdüğü için ayakları iyi temizliyor gibi dursa da bakım için kesinlikle kullanılmamalı bence. ayakların sığacağı orta boy bir leğene, birkaç damla nane yağı,bir tutam tuz (deniz tuzu daha iyi olur), ve biraz el yapımı sabunu ılık suyun içinde köpürtün. ayakalrınızı bu suda bekletin.

Back