Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hauahahha ayyy koptum resmen yaa =)) ben parfümleri eskıden küçük testır şişelerınde bi güzel karıştırırdım 3 kokuyu katardım içiçe sonuc bazen güzel olurdu heh =))) ben genellikle güneş yağlarında bunu yapıyorum kızlar güneş yagının içine aktardan vanılyamsı o yağlardan alıp koyuyorum biraz denizde güneşlenırken bi yandanda mis gbi vanilya kokuyorum aklinialirimsmilehiç denemedim evi havaya ucururum kesindelikafadulden
ayyy çok gülüyorum ben cidden yaa tüm kızlar hemen hemen yapmış aynı şeylerı bende dahıl ama ben 3 5 parfümü karıştırrıyorudum genelde kendı icadımı bide sınıfta kızlara tanıtıyordum nasıl dıye hahaha ayy allahım yaben küçükken yapmaya kalkmıştım.suyun içine kolanya parfüm deterjen filan koymuştum başka şeyler daha koymuştum ama hatırlamıyorum.sözde değişik güzel bi koku elde edicem.sonra onu bir şişenin içine koymuştum .çok iyi hatırlıyorum şişenin kapağı yoktu ve bende selpak filan sıkıştırmıştım.şişeyi de bir çantanın içine koymuştum çantanın ağzını da kapattım ve günlerce açmadan beklemeye bıraktım.açtığımd açmamla kapamam bir oldu.çantanın içi okadar pis kokuyordu ki ve küçük küçük sinekler uçuşmaya başladı çantanın içinden.ekşi iğrenç pis bir koku ve sinekler oluşturmuştum..sonuç çantayla beraber icadımıda attım tabi.olan çantama olmuştu..ay ben bunu niye anlattım şimdi bilmiyom ama birden anılarım depreşti heralde parfüm konusunu okuyunca:Roflol::Roflol:
ya aslında parfümüde evde yapsak tam süper olurdu dimi :) milyonlarca lira vermekten kurtulurduk:) bildiğim kadarıyla parfüm yapmak baya zor bir iş çünkü geçirdiği süreçler çok meşakatli. Evde bunu deneyen birini hatırlıyorum. öncelikle parfüm yapacağın çiçeği damıtman ve yağını çıkarman gerekiyormuş, sonraysa belli oranda alkolle karıştırmalısın. Tam olarak bilmiyorum ama şu damıtma işi başlı başına zor be canım. Yinede belki bir bilen çıkar....