• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde para nasil kazanabilirim

Meftune93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
67
38
3
31
Evde oturmaya aliştıgim icin dışarda calişamıyorum. O yuzden evde is yapmak istiyorum. Neler yapabilirim , fikri olan war mio_O

Evlere inci boncuk işleri veriyorlar, arkadaşım yapıyor suan.
Bileklik yapıyor 25 kuruşa tanesi.
100 tane yapınca götürüp parasini alıp yine is alıp geliyor eve böylece elinin harçlığı çıkıyor.

Bi ara 2.el satış yapayim ddim olmadı.burada el isi yapip satis yapilio mu

canım büyük şeker firmaları (gerek perakende satış için gerekse düğün şekerleri için) evlere haftalık işler veriyor parça başı. işte şekerlerin paketlenmesi, jelatinlenmesi veya istedikleri ne isi. parça başı da ücret veriyor. bu bir fikir..
veya bulunduğun şehirde belediyelerin mefruşat kursları var. bu kursların çoğu da ücretsiz. kurslara katılan kadınların el işleri iyiyse oradaki hocalar gelen işleri öğrencilerine paslıyorlar. mesela benim kv 4-5 senedir bu kurslara gidiyor ve el işi muhteşemdir. gelinlik kızlar için çeyiz yaptırıyor aileler hocası da kv nin işini çok beğendiği için ona söylüyor 4-5 parçalı işler 1000 TL den yapıyor mesela maliyeti taş çatlasın 300-400 oluyor. işte nevresimdir masa örtüleri felan. bu kurslara da katılabilirsin.

canım büyük şeker firmaları (gerek perakende satış için gerekse düğün şekerleri için) evlere haftalık işler veriyor parça başı. işte şekerlerin paketlenmesi, jelatinlenmesi veya istedikleri ne isi. parça başı da ücret veriyor. bu bir fikir..
veya bulunduğun şehirde belediyelerin mefruşat kursları var. bu kursların çoğu da ücretsiz. kurslara katılan kadınların el işleri iyiyse oradaki hocalar gelen işleri öğrencilerine paslıyorlar. mesela benim kv 4-5 senedir bu kurslara gidiyor ve el işi muhteşemdir. gelinlik kızlar için çeyiz yaptırıyor aileler hocası da kv nin işini çok beğendiği için ona söylüyor 4-5 parçalı işler 1000 TL den yapıyor mesela maliyeti taş çatlasın 300-400 oluyor. işte nevresimdir masa örtüleri felan. bu kurslara da katılabilirsin.
Bbm izın vermez buna cnım. Hayatım kısıtlı oldugu icin napacagımğ şaşiriym zaten.

evde oturmaya alistigim icin disarida calisamiyorum derken :KK48: cok özür dilerim ama biraz komik geldi bu bana.. koltuk rahat geldi herhalde...

Komik gelmiş olabilir ama 6senedir calismayinca ve bi meslegin yoksa tek clişacagin yer tekstil vs. Gbi yerşe insan ewet clişmaya artık üşeniyo
Evet canım ama çocuk vb gibi manin yoksa çalışmaya ssk vs için çalışman daha iyi olabilir bu tarz elişleri çokda para kazandırmayabilir.. Büyükşehirlerde çok fazla işçi alımı var belki yaşadıgın şehirde kısıtlıdır imkanlar bilemiyorum,yaşın gençse gelecegin için üşenmesen iyi olur:)

Evet canım ama çocuk vb gibi manin yoksa çalışmaya ssk vs için çalışman daha iyi olabilir bu tarz elişleri çokda para kazandırmayabilir.. Büyükşehirlerde çok fazla işçi alımı var belki yaşadıgın şehirde kısıtlıdır imkanlar bilemiyorum,yaşın gençse gelecegin için üşenmesen iyi olur:)

cok katiliyorum bu düsüncene.. evliligin acisindan bile daha saglikli olur.. ilerde en ufak bi maddi sikintida sen evde oturmaktan baska ne yaptin ki dediklerinde zoruna gider. insan icine cikmak, yeni bi ortama girmek, zor da olsa, yorucu da olsa bi isin elinden tutmak sadece senin avantajina.. evden boncuk dizmekle alacagin belki aylik 300-400 lira, ama o para ugruna saatlerce calisacaksin. disarida 8 saat calismayla alacagin en düsük maas asgari ücret. ve en önemlisi ESELA1'in belirttigi gibi de sigorta.

Bi meslegim olsa keşke ama tekstild clisabiliyom sadece ve surekli hakaret ediliyo burada. Yoksa bem isterim clisayim kendi ihtiyacimı kendim alayim

Bi meslegim olsa keşke ama tekstild clisabiliyom sadece ve surekli hakaret ediliyo burada. Yoksa bem isterim clisayim kendi ihtiyacimı kendim alayim
İşkura, kariyer sitelerine kayıt yap uygun biryerde denk düşer belki iyi bir iş hiç belli olmaz, vasıfsızda olsan paketleme,kontrol gibi birşeyler yapabilirsin daha gençsin anladıgım kadarıylada..ayrıca net satışınada bu arada ufaktan başlayabilirsin iş bulana kadar mesela. Bide ismek halkegitimin egitim kursları var enazından onlarada başlayabilirsin aşçılık vb gibi..küçük yerlerde işe başlayacak kadar tecrübe kazandırıyor bu kurslarda.. Sen yeterki çalışmak iste ve girişimci ol bir çok fırsat bulabilirsin..

Illa tekstil olacak diye bisey yok, satis danismani olarak her türlü sektörde is bulabilirsin, cafelerde calisabilirsin, lokantalarda calisabilirsin. sen yeter ki iste ;)

Kim hakaret etti ki size? Hakaret edeni sikayet edin. Amirinizse,onun da amiri var gidin sikayet edin hakkinizi arayin. Gencecik insansiniz,evden is yapmaya ugrasmak yerine gider bir yerde calisirsiniz. Fabrika isi daha iyidir her kosulda. Sigortaniz olur, guvenceniz olur.

Back
X