• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde para kazanmak diye birşey varmı?

siparişle mantı yapabilirsin sarma sarabilirsin ,börek açabilirsin...bu 1
bir arkadaşım evde bardaklara süslü mumlar yapıyor ,hediyelik eşyacılar alıyor instagramda satıyor bu 2
evde tütün sarabilirsin kartonu 4 lira idi galiba bu 3

liste uzar gider....

siparişle mantı yapabilirsin sarma sarabilirsin ,börek açabilirsin...bu 1
bir arkadaşım evde bardaklara süslü mumlar yapıyor ,hediyelik eşyacılar alıyor instagramda satıyor bu 2
evde tütün sarabilirsin kartonu 4 lira idi galiba bu 3

liste uzar gider....
Tesekkur ederim cvbiniz icin ama yasadigim yer kucuk bi yer

küçük olsun yaptığınız el işlerini bir instagram hesabında sergileyip #ile etiketlerseniz müşteri de çıkar.kargo ile satış yaparsınız.
Buraya nasil foto atiliyor basaramadim dogru soyluosunuz ama bnm oyle pek maharetimde yok kizima yaptigim bi tokayi burda paylasacaktim ama beceremedim :(

Yeteneklerim pek var diyemem rus dili ve edebiyati bolumunu terk eden hicbi mahareti olmayan biriyim edebiyatim eskiden cok iydi guzel seyler yazardim ama simdi cikmaz herhalde
Bence arastir edebiyat parcalamani istemiyorlar reklamlara kullaniyorlar sanirim o makaleleri.
Dilin varsa ceviri yapabilirsin.

Kizlar mesela kizima yaptigim bu toka cokmu sacma burdan ilerleyebilirmiyim tek bildigim orgu bu onuda zar zor ogrendim

Eklentiler

• IMG-20171126-WA0023-1.webp
    IMG-20171126-WA0023-1.webp
    4 KB · Görüntüleme: 378
selam bayanlar şöyle bir site keşfettim öğrenci olanlar ve evde vakti olanlar için günde birkaç kez bakmak yeterli.üyelik ücretsiz ilk üye olanlara 24000 altın veriliyor.ödeme kanıtları internet sitesinde mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X