Dükkan açmadan evde makyaj vs. yaparak para kazanmak yasadışı mı? kaçak kuaför olarak düşünmeyin bu işte çok iddiali bir kuzenim var ve bu işten kendi çapında para kazanmak istiyor ama evi kuaföre çevirmeyecek konuyla ilgili bilgisi olan varsa bizi biraz aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Şikayet edilmemiz olası çünkü çevrede 3 tane bayan kuaförü var o yüzden izin alabileceğimiz bir yer var mı? kartvizit bastırsak sorun olur mu? lütfen biraz daha aydınlatır mısınız çok teşekkürler
Şikayet edilmemiz olası çünkü çevrede 3 tane bayan kuaförü var o yüzden izin alabileceğimiz bir yer var mı? kartvizit bastırsak sorun olur mu? lütfen biraz daha aydınlatır mısınız çok teşekkürler
O kadar ayrintiyi bilmiyorum sgk ya danismaniz gerekiyor sanirim evde calisiyorum gelirim su dediginizde evinize mufettis geliyor isin kucuklugunu tespit edip belge veriyor.
O kadar ayrintiyi bilmiyorum sgk ya danismaniz gerekiyor sanirim evde calisiyorum gelirim su dediginizde evinize mufettis geliyor isin kucuklugunu tespit edip belge veriyor.
Yukarıda açıklamış bir arkadaş şahış şirketini şikayet edilirseniz cezası büyük olur kartvizit vs bastırırsanız şikayet edilme olasılığnız daha yüksek olur.Maliyeye gidip şahış şirketi gibi birşey yapabilirsiniz vergi lehvası alarak ayrıca şahış şirketide olsa muhasebeci tutmak ve bagkur primi yatması gerek.
Ben baska bir is icin home ofisi arastirmistim oyle 3 5 müşteri icin yapilacak sey degil vergisi vs cok sadece dukkan kiran yok ..onun yerine dukkanda kiralarim en azindan musteri potansiyrlim fazla olur diye dusunmustum.hiç girismedim .yani evden olacak vergisi filan daha azdir diye dusunmustum oyle degil ayni dukkan acmak gibi bir farki yoktu
Bildiğim kadarıyla kuaförlük vs gibi işlerde zaten dükkan açabilmek için ustalık belgesi gerekiyor.
Evde çalıştığında şikayet konusu olursa büyük sıkıntı yaşar.
Hele kartvizit bastırmak gibi şeyler suçu itiraf etmek gibi bir şey.