Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu grup tam benlik olmuş. bu yöntemle terleyerek toksinler de gidiyor, ödemler de. bir kaç sene önce dans ederek güzel kilo vermiştim. ev işlerini yaparken de hareketli müzikleri açarım hep. eğlenerek işler de bitmiş oluyor. vileda yaparken bile dans edenlerdenim. tabi sıvı tüketimini çoğaltıp, yemekleri düzenlememiz lazım..
bu sayfayı görmeden tesadüf ben de oynayarak kilo vermeye bugün başladım ve uyguladım. Ben zaten halkoyunları eğitmeniyim bir kaç yıl işe ara verince kilolar bir anda ortaya çıktı bir yıl içinde 50li kilolardan 65lere fırladım :) vücut alışmış oynamaya rejim filan hakgetire açlıktan ölsem kilo veremiyorum madem öyle bende kıvırmaya:)
hangi şarkıları dinliyosunuz oynarken arkadaşlar ? Sıkıldım aynı şarkıları dinlemekten, şu şarkı çok güzel insanın kanını hoplatıyo dediğiniz şarkılar varsa yazın ekleyim listeme..
walaa güzel topik olmuşşş 1 hafta önce evde başlamıştım bu hareketlere oynamayaa mezdeke mısır danslarıı ve latin:)))) varım bendee be kızlarrrrrrrr:124:
uzun zamandır yazılmamış buraya yokmu şuan dans ederek zayıflayan kmse
bende bu topiği görmeden önce sabah aklıma geldi başlamak. Pazar günü başlıyorum bende dans ederek kilo vermeye.
Lisedeyken sürekli tek başıma oynardım evde ve hiç 50 kilonun üstüne çıkmıyodum ozamanlar. Yine öyle olmak istiyorum