Evde oturmaktan sıkıldım herhangi bir kursa yazılmak istiyorum..

Muhammedin Annesi

Oğlumm❤❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
20
264
8
33
Ankara
Evde oturmaktan sıkıldım. Herhengi bir kursa yqzılmak istiyorum ama oğlum 3 yqşında ve hareketli. Bırakacağım yer de yok. Ana okuluna falan da gitmiyor. Çok bunaldım artık evde. Oğlumuda birlikte götürsem yazılqcağım kursa sizce alırlarmı ki yqda offfff

Anne oğul beraber gideceğiniz elbet kurslar vardır biraz araştırırsan bulabilirsin bence. Çocuğunun da zevk alabileceği. Ya da belki çocuk parkı olan bir kurs bulursun sen kurstayken çocuğunun oynayabileceği?

Anne oğul beraber gideceğiniz elbet kurslar vardır biraz araştırırsan bulabilirsin bence. Çocuğunun da zevk alabileceği. Ya da belki çocuk parkı olan bir kurs bulursun sen kurstayken çocuğunun oynayabileceği?
Öncelikle cvp yazdığın için teşekürlerr nerden araştırmalıyım googla yazıyorum falan ama pek bişe bulamıyorum önerin varmı

İsmek'in kurslarına bakabilirsiin. Benim bir arkadaşım ahşap boyama kursuna gidiyordu ve çocuğunu da alıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…