koleston yoğun renk açıcı ile açtım 1 kez yaptım turuncu oldu.bu çok normal çünkü kuafördede ilk acılınca turuncu oluyor nun üzerıne işlem yapılıyo.yanı turuncu olunca üzülme...bırkaç gun saçı dınlendır ben öle yaptım.bandana ile gezdim.sonra tekrar actım sacı ama boyada belirtılen zamandan daha cok beklettım tabı kontrol ederek 2 saatı buldu.sonra dadammmmmm sonuç harika:)
gi.em evet bende bu kadar açtım saçları istenirse oluyor ve de yıpranmıyor asla.ben artık küaförün önunden bile geçmıyorum ve daha mutluyum...:)
arkadaşlar benim saçım toplasam 100 kez boyanmıştır.abartmıyorum bu kadar olmuştur.sarı,platin,kumral,kahve,bakır yani neredeyse her rengı denedım.ayda 2 kez boyatırdım.bazen 2-4 e cıkardı rengını beğenmezsem benım kadar sacı ile oynayan yoktur.kasım 10 unda kuaföre gittim.saçlarımı mecbur kestırdım çene hizamda.çünkü yaktı saçlarımı.benim saçlarım çok yanı sarı sevdamdan dolayı.ve kuaföre tekrar boyattım ama röfle yaptı.1 ay oldu işte dipler geldı saçlarım kısayken tekrar platın olsun istedım ama bu kez kuaföre gitmedim. evde kendim açtım sonuç mükemmel.kuaförlerin yıpratarak aylarca sonra platıne cevırdığı saçlarımı ben yakmadan hiçbir şekilde yıpranma olmadan açtım.şimdi acıyorum tonlarca para döktüm küaförlere yazık diyorum artık.istenırse bıraz elınız yatkınsa yapabılırsınız yada evde bırınden yardım alın.bıraz sabırlı olun:)
asyakaram'a katılıyorum.doğru boya ve biraz cesaretle sarı saç evde yapılabilir.bu akşam boya işlemimi tamamladım ışıktan dolayı küllü açık sarı gibi çıkmış ama öyle değil öylesine bi şekil verdim tam düzleştirmedim ıslaklar hala
Eki Görüntüle 113950 Eki Görüntüle 113951
ya kızlar süpersinz bende aynen siz gbi düşünüorm 12 yaşında saçımı boyamaya başladm her ay boyatrm hatta ayda birkaçkez ve her rengi denedm mosmor pembe kırmızı hepsini yaptmsadece platini yapamadm şu an hırslandm onu yapmaya çalışıorum 2 ay önce falan karar aldm 1 haftada 8 kez açtım bir kez kuaföre gidip oriellede açtrdm aynı hafta içinde tabi önce kolestonla açtm öyle gittm şu an saçım altın sarısı kuaför en son küllü sarı boyamştı ama aktı altın oldu yakında tekrar açıcı alcam platne yakın olur inşllh kopsun kısacık saçla gezmeye razıyım yeterki platin olsn kuafördende bıktm yaa 1 boyamaya 100 tl aldı ben 50 tlye 9 kez boya aldm boyadm 1 ayda artık gitmicm ve evde sürekli kendm boyaycğm
yorumunu okurkan tebessüm etmeden kendimi alamadım kız saçlarını evde mi yaptın pembe çok ilginç tatlım önceki sayfalarda yazıyor mavi toz ve orialle saçlarını platin sarısına kadar yapabilirsin
bende denemek isterim arayıp bulmam lazım o boyayıevet ilginç bir boya vardı 5 yıl önce rengi tam pembe gibiydi merak ettm boyadım tuttu ama aktı sonra hemen olsn yinede denedm
saçlarımın dipleri geldı.palet ve koleston saç acıcı aldım bu kez.2 sini karıştırdım suan sacımda bakalım nasıl cıkacak sonuç.foto yüklemeyı bılmıyorum o nedenle resimleri mi koyamıyorum.
kızlar açıcıdan sonra sacınızdaki turuncu-sarı rengi nasıl kapatıyorsunuz
yani o turunculugu nasıl alıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?