ya peki bişi sorcam bu palette koleston açıcılar fln varya bunları orielle kıyaslarsak oriel dahamı fazla açar? we dahamı zararlıdr?
ben evde bi kere denedim salak gibi bi kutu almistim ama :S mavi tozdu içinde oksidani falan vardi. kadin az tutun dedi :S bizde az tuttuk ondan kizillik olustu birde tek kutu olunca yetmedi :S halbuki 2 kutu olsa ve de ustunde yazdigi gibi yarim saat tutsam çok iyi olucakti ve hemen açilacakti :S napalim deneyimsizlik bi daha ki sefere =)
konuya yazan olmamış ama bugün aldım malzemeleri ve saçımın bir tutamından dipler dahil uyguladım arka taraf olduğu için diplerler beraber sarı saçlarımıda boyayıp biraz renk geçişine sebep oldum ama olsun
http://img525.imageshack.us/img525/9162/fotoraf0191.jpg
asyakaram'a katılıyorum.doğru boya ve biraz cesaretle sarı saç evde yapılabilir.bu akşam boya işlemimi tamamladım ışıktan dolayı küllü açık sarı gibi çıkmış ama öyle değil öylesine bi şekil verdim tam düzleştirmedim ıslaklar hala
Eki Görüntüle 113950 Eki Görüntüle 113951
arkadaşlar benim saçım toplasam 100 kez boyanmıştır.abartmıyorum bu kadar olmuştur.sarı,platin,kumral,kahve,bakır yani neredeyse her rengı denedım.ayda 2 kez boyatırdım.bazen 2-4 e cıkardı rengını beğenmezsem benım kadar sacı ile oynayan yoktur.kasım 10 unda kuaföre gittim.saçlarımı mecbur kestırdım çene hizamda.çünkü yaktı saçlarımı.benim saçlarım çok yanı sarı sevdamdan dolayı.ve kuaföre tekrar boyattım ama röfle yaptı.1 ay oldu işte dipler geldı saçlarım kısayken tekrar platın olsun istedım ama bu kez kuaföre gitmedim. evde kendim açtım sonuç mükemmel.kuaförlerin yıpratarak aylarca sonra platıne cevırdığı saçlarımı ben yakmadan hiçbir şekilde yıpranma olmadan açtım.şimdi acıyorum tonlarca para döktüm küaförlere yazık diyorum artık.istenırse bıraz elınız yatkınsa yapabılırsınız yada evde bırınden yardım alın.bıraz sabırlı olun:)
arkadaşlar benim saçım toplasam 100 kez boyanmıştır.abartmıyorum bu kadar olmuştur.sarı,platin,kumral,kahve,bakır yani neredeyse her rengı denedım.ayda 2 kez boyatırdım.bazen 2-4 e cıkardı rengını beğenmezsem benım kadar sacı ile oynayan yoktur.kasım 10 unda kuaföre gittim.saçlarımı mecbur kestırdım çene hizamda.çünkü yaktı saçlarımı.benim saçlarım çok yanı sarı sevdamdan dolayı.ve kuaföre tekrar boyattım ama röfle yaptı.1 ay oldu işte dipler geldı saçlarım kısayken tekrar platın olsun istedım ama bu kez kuaföre gitmedim. evde kendim açtım sonuç mükemmel.kuaförlerin yıpratarak aylarca sonra platıne cevırdığı saçlarımı ben yakmadan hiçbir şekilde yıpranma olmadan açtım.şimdi acıyorum tonlarca para döktüm küaförlere yazık diyorum artık.istenırse bıraz elınız yatkınsa yapabılırsınız yada evde bırınden yardım alın.bıraz sabırlı olun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?