- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
-
- Konu Sahibi Sare Lavinya
İstediğin tona bağlı yıpranması çok açık renk istiyorsan ayarı yapamayıp saçını yakabilirleryadüz boyaya 100 lira verdim, ombreye de 150 istediler hem paraya kıyamıyorum, hem saçlarım yıpranır diye korkuyorum napsam bilemedim
lorealin ombre setini alsanıza yapan çok kişi var ve doğal duruyor en begenıyorum kumrala uygun olan rengini alın eve kolaylıkla yaparsanz kılavuzu okursanızben vezgeçeyim ozaman bu sevdadan. saçlarıma kıyamam
onu araştırdım, video izledim aslında kolay görünüyor ama cesaret edemiyorum tonu tutmaz diyelorealin ombre setini alsanıza yapan çok kişi var ve doğal duruyor en begenıyorum kumrala uygun olan rengini alın eve kolaylıkla yaparsanz kılavuzu okursanız
yadüz boyaya 100 lira verdim, ombreye de 150 istediler hem paraya kıyamıyorum, hem saçlarım yıpranır diye korkuyorum napsam bilemedim
ya saçımın rengi çok kötü olmuştu, bi karış simsiyah dibim vardı altlar turuncuydu resmen kendim kapatamam diye verdim o parayı. şimdi kapandı bidaha düz boyaya para vermem zaten, ama omre konusunda kafam karışık çokDüz boyaya 100 tl vermeye kıyamamalıydın bence.
Ben ombremi 140 tl'ye yaptırdım çok memnunum.
Ama düz boyaya 100 tl çok fazla.
Evde yaparsan Bukrem'in de dediği gibi dibi çıkmış gibi durur.
ya saçımın rengi çok kötü olmuştu, bi karış simsiyah dibim vardı altlar turuncuydu resmen kendim kapatamam diye verdim o parayı. şimdi kapandı bidaha düz boyaya para vermem zaten, ama omre konusunda kafam karışık çok
evet kızıldan kumarala dönmek istediğim bi gün 400 tl verip havuç gibi tupturuncu olmuştum malesef deneyimlerim çok iç açıcı değil :)))Bence bir süre saç rengini kullan paraya kıyma konusunda fikrini değiştirirsen bu işi daha önce yapmış bir kuaföre yaptır :)
Bazıları berbat yapıyor verdiğin paraya acıyorsun.
Kızıl çok zor bir renk dönemek zordurevet kızıldan kumarala dönmek istediğim bi gün 400 tl verip havuç gibi tupturuncu olmuştum malesef deneyimlerim çok iç açıcı değil :)))
yok mosside yaptırdım şimdi düz boya istediğim renk oldu zaten, acaba orda ombreyi güzel yaparlarmıki hiç aklıma gelmemişti polis eviKızıl çok zor bir renk dönemek zordur
Polis evine gidebilirsin boya için en azından dışarıdan uygun olur
Bilmem ben gitmiyorum balyajı güzel yapıyorlar ama ombre hiç görmedimyok mosside yaptırdım şimdi düz boya istediğim renk oldu zaten, acaba orda ombreyi güzel yaparlarmıki hiç aklıma gelmemişti polis evi
teşekkür ederim bu fikri verdiğiniz için, ben gidip bi konuşayımBilmem ben gitmiyorum balyajı güzel yapıyorlar ama ombre hiç görmedim
Randevu almadan gitmeteşekkür ederim bu fikri verdiğiniz için, ben gidip bi konuşayım
evet önce bi gidip fiyat falan alayım, bi kaç kişiye sorup soruşturayımda öyle :)Randevu almadan gitme