Evde ölmekten korkuyorum

Liluz07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
10
3
1
35
Evet arkadaşlar evde ölmekten korkuyorum. 3.5 ve 2 yaşında iki çocuğumla akşama kadar evde tek başımayım ve sürekli bunu düşünüorum. Ya bir anda ölürsem? Çocuklarım ne yapar babaları gelene kadar evde kimsesiz kalırlar düşündükçe ürperiorum lütfen bana bir fikir verin nasıl bir çözüm bulabilirim buna

Şimdi bunun mantıklı olmadığını siz de biliyorsunuz ama engel olamıyorsunuz. Psikolojik destek almanız gerek.

Allah korusun niye öyle şeyler duşünüyosun
Çünkü bu şekilde çok ölüm görüyorum ve bunun önlemini alabilmek istiorum yani bana bi şey olursa saatlerce evde yalnız kalacaklar böyle bir durumda bi iletişim sağlayabilme fikri lazım bana

Çünkü bu şekilde çok ölüm görüyorum ve bunun önlemini alabilmek istiorum yani bana bi şey olursa saatlerce evde yalnız kalacaklar böyle bir durumda bi iletişim sağlayabilme fikri lazım bana
Eşinizle anlaşın. 3 saate bir ona mesaj atın. Eğer 3 saatten fazla süre mesaj gelmezse gelip evi kontrol etsin

Takıntılı bir düşünce ama olabilme ihtimali de var. Destek alabilirsiniz evhamlanmışsınız. O iki çocuk ortalığı ayağa kaldırır acıkınca zaten konu komşu kapıya gelir merak etmeyin Allah muhafaza. Allah hayırlı ömür versin çocuklarınızın başından eksik etmesin sizi.

Buna çare bulsanız başka bir evham yolu bulursunuz gibi geliyor bana. Teşhisli bir rahatsızlığınız var mı?

Öncelikle mutlaka bir destek alın sizin için çok yıpratıcı olur, onun dışında aklıma komşularınız geldi komşuluk ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama mesela bizim binada herkes aile gibidir , benim ve alt komsumun aynı yaşlarda çocuklarımız var çocuklar sürekli hiç susmadan ağlarsa muhakkak kontrol ederiz çocuğa veya anneye birşey mi oldu diye.

ölüm her an gele bilir hepimiz icin orasi öylede ama niye kendini o düşüncelerle yoruyosun iyi düşün hep bir kaç insan aniden öldüyse onu kendine işaret etme hemen ALLAH ÇOÇUKLARİNİ BÜYUTMEYİ GÜZEL GÜNLERİNİ GİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.

Buna çare bulsanız başka bir evham yolu bulursunuz gibi geliyor bana. Teşhisli bir rahatsızlığınız var mı?
Aslında çok rahat bir insanım normalde çocuklar düşünce yaralanınca bile soğukkanlıyımdır ama bu düşünce bir kaç aydır aklımı meşgul etmeye başladı

Komşuluk ilişkilerim çok güzel ama binada hemen herkes çalışıyor yani gündüzleri evde bulunmuyorlar belki bu da beni tedirgin ediyor olabilir

Komşuluk ilişkilerim çok güzel ama binada hemen herkes çalışıyor yani gündüzleri evde bulunmuyorlar belki bu da beni tedirgin ediyor olabilir
O zaman eve kamera taktırın eşiniz 24 saat sizi telefondan kontrol edebilsin belki bu şekilde daha rahat hissedersiniz.

Aynı şeyi ara ara bende düşünüyorum. Ama bu düşünceden uzaklaşıyorum ki takıntı olmasın diye

Benim esim bana 1 saat ulasamasa Amerikan baskani dahil herkesi devreye sokar.

Sizin esinizinde bunu yapacagina eminim.

Mesela arkadaşin dedigi gibi 3 saatte mesaj atin. Bu mesajda kalp olabilir. Seni seviyorum olabilir. Boyle boyle alişkanlik olur. Hem sevgi bağınız güçlenir :)

Aynı şeyi ara ara bende düşünüyorum. Ama bu düşünceden uzaklaşıyorum ki takıntı olmasın diye
Aslında bı bir takıntı değil bence çocuklarımız için en ince ayrıntıyı düşünmez miyiz annelik içgüdüsüyle her şeye hazırlıklı olup sağlamcı olmak isteriz karnımızda nasıl koruyorsak öyle korumak isteriz olabilecek her senaryoyu da düşünürüz bu şekilde bence gayet normal

Anne olduktan sonra endişenizi anlıyorum ben de anne olduktan sonra bu tarz korkulara kapılıyorum Allahım korusun

Annelik ne kadar kutsal bir şey kadın ölürsme çocuklarım ne yapar diye düşünüyor. Bende hamileyim dogumda ölürsem bebeğime nasıl bakıp nasıl doyururlar diye düşünüyorum. O aç kalmasın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…