Nişan evde nişan yyapan var mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

ama evde yapacaksan menu çok yaw yemek felan kasma kendini bende evde yaptım

bi tencere üzüm sarması bi tencere kara lahana sarması sardık (büyük tencere)
kuru pasta ,nişan pastam küçük meyve suları nişanlım aileside kocaman bir ıslak kek getirmişlerdi aç kalan olmadı :hulya:

ben çatal tabak her şeyi plastik aldım çok rahattı kullandık attık sizlerde öle yapın nişanlanacak olanlar fikir olsun diye yazdım opuyorumnanaktan

bulaşık derdi felanda olmadı iyidi yanı sempatiksalakcinni

hayırlı olsun oldu bitti sanırım bütün stresini atlattığını umuyorum nasıl geçti umarım sorunsuz olmuştur tebrik ederim...

kızlar ya bişi sorcam? İstemeye geldiklerinde nişan yüzükleri takılsa olur mu? Yani ne biliyim ben hiç istemiyorum nişan falan öle.Özenmiyorum yani.Ama ailem öle olmaz diyo.Benim gibi düşünen,yapan var mı?

canım ben de öyle istiyordum istemeye geldiklerinde yüzük takalım gerek kalmasın nişana falan ama bizimkiler de kabul etmedi. haftaya cumartesi evde olacak nişanım. bence sen de öyle yap nasılsa bu işten kaçış yok eğlenmene bak sen. ben de alıştırdım kendimi

benımde evde oldu şekerm 30 40 kışı rahat vardı evımızde 2+1 yanı kucucuk bıdaire :) fakat gonuller bır olsn yeterkı çogu oturmasa bıle oluo ole bı gelıo geçıokı. sana tek bı tavsıyem var çagırılcak olan kışılerı atlama snra çk küsme durumu oluyor :) kendımden bılıom

benimde evde oldu 120 kişi falandı hemde ama bizim apartmanda dairelerin arasındaki bosluk fazla o yüzden misafirlerin bir kısmı boradaydı bir kısmı içeride.istemeyle beraber oldu benim nişanım.cok kalabalık olduğu için kahve yapamadık.artık nişan pastaları dilimli halde de satılıyor.ama biz öyle almadık pasta kesilme faslı oldu.sonra pastayla meyve suyu servis edildi.meyve suları küçük kutu meyve suları var ya onlardan aldık ve pastalarda plastik tabakta...cok pratik oldu

nişandan sonrada arkadaslarla eğlenceye gittik

sizce ikram, servis sıralaması ne şekilde olmalı? bursa'dan gelecekler, 3,5 saatlik yol. börek, sarma vs haricinde tavuk-pilav da verelim diye düşündük. ama eve anca sığacağımzı için sofra açmayı düşünmüyoruz, açık büfe şeklinde olacak. aslında herkes açlık durumuna göre dilediğini yiyebilsin diye böyle düşünmüştük ama burada yazanları okuduktan sonra düşündüm de, sizce tavuk-pilav ikramı ile diğer ikramlardan önce ayrıca mı yapılmalı? önce tavuk-pilav, sonra pasta kesimi, sonra diğer ikramlar mı olmalı? ama insanlara illa yemeği dayatmış olmak da istemiyorum. aslında aklımda tüm ikramların aynı anda yapılması vardı (açık büfe). sonra da pasta kesimi.... annem bana bırakıyor. napsak ki, kafam çok karıştı bütün gece servisle geçsin istemiyorum bir de. yardımcı olacak kuzenim yok

İlk önce yemek tarzı verin, tavuk, pilav, sonra pasta, börek olsun canım. Benim fikrim böyle. Demek Bursa'dan gelecekler, sen hangi şehirdesin tatlım? Benim sevgilimde Bursa'da, bizimde sizin gibi olacak, benim düşüncemde sana anlattığım gibi, ikramlar konusunda:97:

aa:) ben istanbul'dayım canım, sen?
o kadar kişiye nasıl sofa kurmalı yemek verilir diye kaygılıyım. sofra kurmak istemiyorum, zaten bir büyük masa olacak ve oraya ikramlıkları dizmiş olacağım. sofra kuracak masa da olmayacak gibi.. tavuk-pilav sofra kurmadan da servis edilebilir tabii. ama öyle yapacaksak diğer ikramlarla beraber de servis edebiliriz diye düşünüyorum bir yandan...neyse o gün gelsin bi bakalım:) sizinki ne zaman?=)

Ben Ankara'dayım canım. Muhtemelen 2 araba gelirler, uzun yol olunca mutlaka yemek ikramı olur bizde, öyle düşünüyoruz. Sonra pasta,ve kurabiye, poğaca ikramı olur, diye tahmin ediyorum.
Canım bizim henüz kararlaştırılmış bir tarihimiz yok, tahminen yaza olur gibi..
Peki sen Bursa'yamı gelin gideceksin tatlım

Yok güzelim, İstanbul'da kalıyorum:) Biz ailece İstanbulluyuz, erkek arkadaşım da 10 senedir burada yaşıyor. Sen Bursa'ya mı yerleşeceksin? Şimdiden hayırlı olsun:)
Nişanda önden bi yemek (sofra kurmadan) ikramı yapacağız sanırım. Hemen arkasından da açık büfe şeklinde börek, sarma, misket köfte, tatlı-tuzlu kurabiye gibi ikramlar olacak. en son da pasta. şık olsun diye şaker hamuru kaplamalı istiyorum ama pasta fiyatları biraz el yakıyor...

Ne güzel çok şanslısın canım, aynı şehirde yaşayacaksın. Ben Bursa'ya gelin gideceğim ailemi, işimi, çevremi geride bırakacağım. O yüzden kolay olmayacak gibi

Bu arada ikramlarınız çok güzel canım, sana şimdiden mutluklar dilerim, darısı bana olsun

bizde etli pilav yaptık tavukta yaptık isteyene etli isteyene tavuklu pilav servis edildi yanındada ayran sonra pasta ve kola ikramı oldu sözde yeterliydi fazla uğraşma tadını çıkar canım senin güzel mutlu olman ikramlardan daha önemli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…