- 20 Ağustos 2006
- 940
- 86
- 648
- Konu Sahibi slayersedef
-
ayrıca yemek vermedınızmı ya ayıp olmaz mı 6 saatlık yol bnde acık büfe yapmak ıstıyorum ya karşı tarafa ayıp olur dıe evın tek kızıyım tamam kuzenler var ama kımseyı ugrastırmak ıstemıyorum.hala karar vermıs deılımm
çok aklımı karıştı şimdi walla ben hiç yemekli düşünmemiştim bende düşünmek zorunda kaldım. Benimkiler malatyadana ankaraya gelcekler once isteme olcak isteme sırasında mı yemek verilir? nişan 3-4 gün sonra olur yani zaten biz kızı vercez yemeğe gelin demek babam ğek kabul etmez gibi aradki günler de olabilir ama ama ilk gün sizce yemek mi vermeliyim yani?
Ayrıca demek otoparkda olur diyosunuz? benimde kafama yattı konu komşu izlesin sokakta nişan bana abest geliyo ama gerçekten normal mı diyorsunuz, eğer öyleyse salon masrafından kurtulmuş olucam...
canım bizimkilerrde ankaradan geldiler 3 saatlik yol tabi bizde karınların aç olduğunu düşündük onun için extra pide yaptırdık ben hiç istemiyordum ama annem ankaradan geliyorlar aç olurlar en azından pide doyurur dedi mecburen yaptırdık. ama pideler o pide salonlarında satılan kocaman uzunlardan değil bizim burda cantık deniyor daha ufak görüntüsü daha iyi oluyor tadı aynı.
bence emin ol bu tür bir ikram yemekten daha doyurucu, daha şık ve hiç yorucu değil.......
evdeki yemek masamız kucuk açınca 8 kişilik oluo.karşı taraf 10 15 kişi olur belkide 20 sıraylamı masa acılırr nasıl olur :S yemekte çorba pide salata yeter yanii dimii şu yemek olayı kesınleşsin ıyı agırlayamamaktan korkuyorumm
tamam yemek işi sorunuu kalktı kafamdann sositososito şimdi sıra ev süsündesonradaaa diyeeeettttt
salondakı fazlalıkları ortadan kaldırıp saldalye koycamm geniş olsun die bide evin giriş kapısını süslicem sandalyelerı süslicem öyle düşünüyrum şimdilikkkkk
tinkerbelle direk sevgilimin bekar evi var oraya incekler sabah otobüsten akşama da isteme olur heralde yani kalacakları yer var da bekar evi doğru düzgün hiç bişey yok. Biz ikici gün yemeğe alırız diye düşünmüştük açıkçası zaten 1 hafta kalcaklar ankarada nasılsa sık sık yemeğe gelirler istemeye geldikleri gün olmasa ayıp olmaz heralde dimi?
Dışarda yapmaya kesinlikle karşıydım ama slayersedef ikna olum açıkçası niye parayı salona harcayım ki oryı da süslerim güzel bi masa, onca sandalyeyi süsleyemem ama diğer yerleri süsleyebilirim . Benimde akrabalarım uzaktan gelcek bende herşeyimi kendim yapıcam annemle çok yorulcam ama napıyım ama güzel olsun da sonunda değer. Bide size şeyi sorucam siz atkılı nişan mı yapıyosunuz yani biz de atkılı nişan diye bişey var eğer atkılı olursa geline takı takılır yakınlar gelinin eksiklerini falan alır vs. sizinki nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?