- Konu Sahibi slayersedef
-
Hiç korkma, telaşlanma. Biz de evde yaptık, 70 kişi filandık. Harika geçti, çok eğlendik.
İkram olarak pasta ve börek yaptırdık dışarda. İkramlarla birlikte soğuk içecek, yüzükler takılınca kahve, en son çay.
İkramların içinde en çok pastama özendim. Nişanda en çok pasta akılda kalıyor çünkü. O iyi olsun dedim.
Süreç de şöyle oldu. Eşim gündüz geldi, kuaföre götürdü, aldı. O arada kendisi hazırlandı. Eve geldik, giyindik fotoğrafçıya gittik. O arada kendi tarafımızdan şehir dışından gelen akrabalarımıza eşimize dostumuza akşam yemeği faslı geçmiş. O konularla ben ilgilenmedim.
Sonra erkek tarafı geldi bohçaları ile. Kısa bir hoşbeşten sonra yüzük takıldı. Arkasından pasta kesildi, patsa ile birlikte ikramlar yapıldı, arkasından kahve çay. Bu arada bir dans ettik, isteyen teypten çalan müzikle iki döndü oynadı. Çok geç saate kalmadan erkek tarafı gitti. Ninaşlım hariç. Onlar gidince biz arkadaşlarımız, komşulaşırımız gibi çok yakınlarımızla biraz daha eğlendik. Esas o kısmı çok eğlenceliydi. Gençler mutfakta hafifen alkol de aldılar. Ama öyle sofra kurma filan gibi değil de hafif kaçamak gibi.
Nişanlım da gidince, çok çok yakın komşularımızla filan bohçaları açtık. Kadınlar arasında adettir bizde.
İşte oldu bitti.
Hiç dert etme, karşı tarafa sizin sizi karşı tarafın eksiğini aramadığınız sürece ufak tefek aksilik olsa bile sorun olmuyor.
erkek tarafı 6 saatlık yoldan gelcek erkek arkadasımında erken gelme ihtımalı yok kuaföru herseyı kendım halletcem de.bnı yoran kısmı yemek kısmıı.istanbuldan gelcekler onlara yemek mı hazırlasak yoksa alacarte menumu yapsak servıs seklınde abes olurmu dıe düşünüyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?