• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde nişan için elbise

• Konu Sahibi Konu Sahibi lovable
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence şık zarif ve güzel bir abiye giy
evde olacağı için tarlatanlı modelleri düşünme
arkadaşların eklediği resimler çok hoş cepkenle güzel olabilecek modeller

tmyy koyduğun modeller harika benimkide yukardaki morun yeşiline çok benziodu bolerosu vardı ama iyide kızlar nişan kıyafetini erkek tarafı alır siz neden düşünüyosunuzki fiyatını

tmyy koyduğun modeller harika benimkide yukardaki morun yeşiline çok benziodu bolerosu vardı ama iyide kızlar nişan kıyafetini erkek tarafı alır siz neden düşünüyosunuzki fiyatını

evet erkek tarafı alır zaten de fiyatını kim düşünmüş ki ben kaçırdım orasını yaf:1no2:

işte söz elbisemm ??

Eklentiler

• $100_1440.jpg
    $100_1440.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 176
canım çok güzelmiş elbise. içindeki de güzel olunca çok hoş durmuş:) allah tamamına erdirsin saol resim için

bence burda verilen modeller ev için çok abartılı..

bence daha sade bişeyler olmalı..

ipekyolda çok şık şeyler var..

hem sade asil ve şık..

oraya bakabilisiniz..

saol cnm o senin güzelliğin:))
herşey gönlünce olsun inş.

benim söz nişan isteme hepsi bir günde olucak dün aldım elbisemi gümüş rengi abiye öyle içime sindi ki gümüş rengi çanta bide gümüş ayakkabı. peri kızı gibim oldum ya bu persembe kalkın gelin kıslar

benim söz nişan isteme hepsi bir günde olucak dün aldım elbisemi gümüş rengi abiye öyle içime sindi ki gümüş rengi çanta bide gümüş ayakkabı. peri kızı gibim oldum ya bu persembe kalkın gelin kıslar

ee hadi bakalım artık koyarsın resmini nişandan sonra merak ettim valla:D mutluluklar canım şimdidena.s.

kıslar buda benim nişan elbisem:)

Son düzenleme:

ayyy doğruyaaa ey gidi benim kürek kafam. alışmışım herşeyi kendim almaya bunuda ben alıcam sanıom. annem demişti erkek tarafı alır diye.

tatlım allah tamamıne erdirsin..nişan resimlerini koy..merak ettm peri kızımızı :1hug:

arkadaşlar benimde temmuzun 9unda nişanım var aile arasında ev olucak bir tören fakat ben hala ne giyceğimi bilmiyorum yazlık çok şık takım elbiseler var ama netten bulamadım fikrinizi almak istedim yada sade hoş bir elbisede olabilir kahvernegi ya da gri tonlarında düşünüyorum çok açık renk giymeyi sevmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

canım benimkide küçük bişeydi bende mor uzun abiye giydim bence abiye giy ayzu nun elbisesi çok hoşmuş

Back