Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi lovable
tmyy koyduğun modeller harika benimkide yukardaki morun yeşiline çok benziodu bolerosu vardı ama iyide kızlar nişan kıyafetini erkek tarafı alır siz neden düşünüyosunuzki fiyatını
L
lovable
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lovable
tmyy koyduğun modeller harika benimkide yukardaki morun yeşiline çok benziodu bolerosu vardı ama iyide kızlar nişan kıyafetini erkek tarafı alır siz neden düşünüyosunuzki fiyatını
evet erkek tarafı alır zaten de fiyatını kim düşünmüş ki ben kaçırdım orasını yaf:1no2:
- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 156
- 40
- Konu Sahibi lovable
işte söz elbisemm ??
güzelmiş :icecream:
L
lovable
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lovable
canım çok güzelmiş elbise. içindeki de güzel olunca çok hoş durmuş:) allah tamamına erdirsin saol resim için
- Konu Sahibi lovable
şık ve sade bir elbise uygundur ama kabarık olmasın
E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lovable
bence burda verilen modeller ev için çok abartılı..
bence daha sade bişeyler olmalı..
ipekyolda çok şık şeyler var..
hem sade asil ve şık..
oraya bakabilisiniz..
bence daha sade bişeyler olmalı..
ipekyolda çok şık şeyler var..
hem sade asil ve şık..
oraya bakabilisiniz..
- Konu Sahibi lovable
benim söz nişan isteme hepsi bir günde olucak dün aldım elbisemi gümüş rengi abiye öyle içime sindi ki gümüş rengi çanta bide gümüş ayakkabı. peri kızı gibim oldum ya bu persembe kalkın gelin kıslar
L
lovable
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lovable
benim söz nişan isteme hepsi bir günde olucak dün aldım elbisemi gümüş rengi abiye öyle içime sindi ki gümüş rengi çanta bide gümüş ayakkabı. peri kızı gibim oldum ya bu persembe kalkın gelin kıslar
ee hadi bakalım artık koyarsın resmini nişandan sonra merak ettim valla mutluluklar canım şimdidena.s.
- Konu Sahibi lovable
ayyy doğruyaaa ey gidi benim kürek kafam. alışmışım herşeyi kendim almaya bunuda ben alıcam sanıom. annem demişti erkek tarafı alır diye.
- Konu Sahibi lovable
tatlım allah tamamıne erdirsin..nişan resimlerini koy..merak ettm peri kızımızı :1hug:
- Konu Sahibi lovable
arkadaşlar benimde temmuzun 9unda nişanım var aile arasında ev olucak bir tören fakat ben hala ne giyceğimi bilmiyorum yazlık çok şık takım elbiseler var ama netten bulamadım fikrinizi almak istedim yada sade hoş bir elbisede olabilir kahvernegi ya da gri tonlarında düşünüyorum çok açık renk giymeyi sevmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
- Konu Sahibi lovable
- Konu Sahibi lovable
ya arzu elbisene bayıldım bittim bee çok hoş valla nerden aldın kız bu arada
- Konu Sahibi lovable
canım benimkide küçük bişeydi bende mor uzun abiye giydim bence abiye giy ayzu nun elbisesi çok hoşmuş
- 7 Şubat 2008
- 2.049
- 1
- 116
- 39
- Konu Sahibi lovable
bu nasıl bebişim bolero ile gayet kapalı olur
bence bu süper