bizim evde tanımlayamadığım şekilde çok tabak bardak falan takımı var :s hatta annem hızını alamadı ben jumbolarımı aldıktan sonra bi çeyiz kampanyası görmüştü kendine bi de jumbo set çekti hatun
o sebeptendir ki nişanda fazla tabak sıkıntısı yaşamayız diye düşündüğümden kullan at ürün almadım henüz. ama acil duruma hazırlıklı olmak için alınmalı tabii.
bence listenize sade olan kağıt tabak ve normal beyaz peçeteleri de ekleyin yedekte dursun çok kullanılabilir.
ben de not defteri kullanıyorum ve 2 farklı bilgisayarımda da özel klasörlerim var saç, makyaj, alınacak şeyler vs şeklinde hem listelerim hem indirdiğim fotoğraflar var. ortada hala bir şey olmamasına rağmen bu yıla hem söz hem düğünü sığdırmaya çalıştığımızdan başka türlü hazırlıkları organize edemiycem.
fikrinizi almak istediğim bir şey var. şimdiye kadar katıldığım hiçbir söz ve nişan törenini anlamlı bulmadım :s normalde oynamayı çok sevdiğim halde nişanda çalgı çengi olayını saçma buluyorum :s birbirine tatlı pasta falan yedirme fotoğraflarına daha çok kıl oluyorum... e bu durumda napılır ki bu nişanda? salonda yapılacak bir programı zaten dolduramam sinir olurum
kız isteme
yüzükleri takma
pasta kesme
ee başka? illa müzik olayına girilmeli mi sizce? ben buna bir de konu açayım :s