Nişan Evde Nişan Hazırlıklarımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım icinden ne geliyorsa öyle yap.. bende müzik vs istemedim sözlümde. evde sade birsey yapalım dedik zaten dügün kına olacagı için.. nişanda teferrauata gerek duymadık. görümcem olsun sözlümün kuzenleri benim kuzenler olsun iki müzik tıngırdasın dediler ben dedim hayır istemiyoruz olmayacak. zaten kalabalık olcak o kalabalıkta nereye kim ne yapcak. pastaları yiyip kurdelalarını alsınlar. sonra güzel güzel günün tadını cıkaralım

Bende tam tersi bol müzüklü eğlenceli oynamalı bi nişan istiyorum evde olup salonda olmucagı için eğlenmek istiyorum

ortada daha birşey yok ama senin konuların sayende çok bilgilendim...
birde dertlendim bende artık olsun istiyorum. herşeyi yoluna koydum benimki tembel çıktı bir bitiremedi tezini sonunda tüm hevesim kaçıp inadım tutacak hiç yanaşmıycam

Teşekkür ediyorum öncelikle :) bende buradan öğrendiklerimle bilmeyen arkadaşalra yardımcı olmak istiyorum şimdi çeyiz hazırlığındayım hepsi bitsin hepsinin kısım kısım parça parça koyucam bitmiş olarak

Bayramda ben de evde isteme-söz-nişan hepsi bir arada yapacağım henüz neyi nasıl yapayım karar veremedim :18: konudaki tüüümmmmmmmm cevapları akşama okuyacağım değişik fikirlere ihtiyacım var

Bayramda ben de evde isteme-söz-nişan hepsi bir arada yapacağım henüz neyi nasıl yapayım karar veremedim :18: konudaki tüüümmmmmmmm cevapları akşama okuyacağım değişik fikirlere ihtiyacım var
Umarım sana yardımcı olabilmişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…