• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde nereyi ne sıklıkta temizliyorsunuz

Merhabalar evde temizlik düzeniniz nasıl ne sıklıkla nereleri temizliyorsunuz
Lavabolar ve tuvalet her gün
Banyolar haftada bir
Genel silme süpürme haftada 2 bazen 3 kere
Camlar 2 yada 3 haftada bir
Balkon haftada bir
Ayda 1 kere kapılar silinir bazen sallıyorum onu tabi :)
Duvar ve halı silmekten nefret ederim. Sadece çay lekesi gibi silmem gereken bir şey olursa silerim
Mutfak dolaplarını leke gördükçe silerim onun rutini yok

Banyolar haftada bir
Balkon haftada bir
Duvar ve halı silmekten nefret ederim. Sadece çay lekesi gibi silmem gereken bir şey olursa silerim
Perdeleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz

Banyolar haftada bir
Balkon haftada bir
Bu kadar programlı temizlik yapanlara hayranım. Ben camları belki yılda 3 kere falan siliyorumdur 🙈 Genel olarak belli bi rutinim yok. Gözüme kirli geldiği zaman temizlerim.

Merhabalar evde temizlik düzeniniz nasıl ne sıklıkla nereleri temizliyorsunuz
Supurme banyo wc yikama aynalar hergun.silme haftada 3 kere ve toz alirim ayni esnada. Perdeler 3 4 ayda bir falan. Ama pencereleri ki genelde salonun penceresi ne zaman gozume batarsa haftada 1 de oluyo 2 haftada 1 de. Mutfak dolaplarinin yuzeyini haftada 2 kez silerim. Icleri ozellikle cekmece ne zaman kirlendigini dusunursem. Bunun disinda camasir zaten herkeste oldugu gibi bizde de eksik degil ama balkonum olmadigi icin tel genelde 2 makine aliyo gunde 1 veya 2 kez calisir. Bitmiyo temizlikkk. Bugun elimde sildim evin her yerini bak yine doken dokene

Bu kadar programlı temizlik yapanlara hayranım. Ben camları belki yılda 3 kere falan siliyorumdur 🙈 Genel olarak belli bi rutinim yok. Gözüme kirli geldiği zaman temizlerim.
Aslında programlı değilim bende. Buraya böyle yazdım diye kural gibi uymuyorum tabiki :) aksıyor illaki.
Tuvalet ve silme süpürme aksamaz sadece. Etrafta saç, tuvalette leke görmeye tahammülüm yok. Evimin etrafı açık ve yol geçtiği için toz çok oluyor. Camları ve balkonu silmezsem sürekli inanın çamur gibi oluyor.

Valla ruh halime bağlı, canım sıkkın değilse belli bi düzende hergün mutfak toplar süpürülür, banyo lavabo fırçalanır, yataklar silkelenip toplanır. Haftalık olarak süpürüp silme toz alma. Zaten uzun zamandır ağır işleri eşim yapıyor, temizlik yapmayı unuttum😂 Ama canım sıkkınsa evi b... götürsün umrumda olmaz 😂

Gerçekten çok isterdim öyle olmayı. Kahvaltı yaparken bile yatakları toplamadım diye kafama takan biriyim.
Ben canımın sıkıntısı geçince acısını çıkartıyorum. Normalde aşırı titizimdir eşim tam tersi. İlk evlendiğimde çok zorlandım gece bile temizlik yapıyordum. Sonra baktım genç yaşımda manyak mıyım ben, elimi sürmem. Moralim düzelince ama eve dip bucak girişirim 😂

Ben canımın sıkıntısı geçince acısını çıkartıyorum. Normalde aşırı titizimdir eşim tam tersi. İlk evlendiğimde çok zorlandım gece bile temizlik yapıyordum. Sonra baktım genç yaşımda manyak mıyım ben, elimi sürmem. Moralim düzelince ama eve dip bucak girişirim 😂
Offff beni eşimde çok bunaltıyor 😠😠😠😠 oda ayrı manyak :) bulmuşuz birbirimizi
2 takıntılı tip hahahaha

Banyolar haftada bir
Balkon haftada bir
Biran ben yazmışım sandım tek farkımız ben camları ay da 1 siliyorum 😁😁

Bende cam temizliği takıntısı var camlar kirli olmamalı 10 günde silerim gün aşırı sil süpür toz alma tuvalet hergün mutfak ayda bi başdan aşşaa elden geçer rutin aksamaz kesinlikle heleki bu dönemde

Back
X