Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lavabolar ve tuvalet her günMerhabalar evde temizlik düzeniniz nasıl ne sıklıkla nereleri temizliyorsunuz
Perdeleri ne sıklıkla yıkıyorsunuzLavabolar ve tuvalet her gün
Banyolar haftada bir
Genel silme süpürme haftada 2 bazen 3 kere
Camlar 2 yada 3 haftada bir
Balkon haftada bir
Ayda 1 kere kapılar silinir bazen sallıyorum onu tabi :)
Duvar ve halı silmekten nefret ederim. Sadece çay lekesi gibi silmem gereken bir şey olursa silerim
Mutfak dolaplarını leke gördükçe silerim onun rutini yok
Açıkçası hiç dikkat etmedim ama kışın daha sık yıkıyorum diyebilirimPerdeleri ne sıklıkla yıkıyorsunuz
Bu kadar programlı temizlik yapanlara hayranım. Ben camları belki yılda 3 kere falan siliyorumdurLavabolar ve tuvalet her gün
Banyolar haftada bir
Balkon haftada bir
Duvar ve halı silmekten nefret ederim. Sadece çay lekesi gibi silmem gereken bir şey olursa silerim
Supurme banyo wc yikama aynalar hergun.silme haftada 3 kere ve toz alirim ayni esnada. Perdeler 3 4 ayda bir falan. Ama pencereleri ki genelde salonun penceresi ne zaman gozume batarsa haftada 1 de oluyo 2 haftada 1 de. Mutfak dolaplarinin yuzeyini haftada 2 kez silerim. Icleri ozellikle cekmece ne zaman kirlendigini dusunursem. Bunun disinda camasir zaten herkeste oldugu gibi bizde de eksik degil ama balkonum olmadigi icin tel genelde 2 makine aliyo gunde 1 veya 2 kez calisir. Bitmiyo temizlikkk. Bugun elimde sildim evin her yerini bak yine doken dokeneMerhabalar evde temizlik düzeniniz nasıl ne sıklıkla nereleri temizliyorsunuz
Aslında programlı değilim bende. Buraya böyle yazdım diye kural gibi uymuyorum tabiki :) aksıyor illaki.Bu kadar programlı temizlik yapanlara hayranım. Ben camları belki yılda 3 kere falan siliyorumdurGenel olarak belli bi rutinim yok. Gözüme kirli geldiği zaman temizlerim.
Gerçekten çok isterdim öyle olmayı. Kahvaltı yaparken bile yatakları toplamadım diye kafama takan biriyim.Ama canım sıkkınsa evi b... götürsün umrumda olmaz![]()
Ben canımın sıkıntısı geçince acısını çıkartıyorum. Normalde aşırı titizimdir eşim tam tersi. İlk evlendiğimde çok zorlandım gece bile temizlik yapıyordum. Sonra baktım genç yaşımda manyak mıyım ben, elimi sürmem. Moralim düzelince ama eve dip bucak girişirimGerçekten çok isterdim öyle olmayı. Kahvaltı yaparken bile yatakları toplamadım diye kafama takan biriyim.
Offff beni eşimde çok bunaltıyorBen canımın sıkıntısı geçince acısını çıkartıyorum. Normalde aşırı titizimdir eşim tam tersi. İlk evlendiğimde çok zorlandım gece bile temizlik yapıyordum. Sonra baktım genç yaşımda manyak mıyım ben, elimi sürmem. Moralim düzelince ama eve dip bucak girişirim![]()
Biran ben yazmışım sandım tek farkımız ben camları ay da 1 siliyorumLavabolar ve tuvalet her gün
Banyolar haftada bir
Balkon haftada bir
Öylede çok ugrastiriyoBu kadar programlı temizlik yapanlara hayranım. Ben camları belki yılda 3 kere falan siliyorumdurGenel olarak belli bi rutinim yok. Gözüme kirli geldiği zaman temizlerim.
Uğraştırmayacak bi formül bilen varsa yazsın valla. Çok nankör ev işi. Ömür biter ev işi bitmez.Öylede çok ugrastiriyo