Evde ne i yapabilirim.

nil35

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
117
2
623
İzmir
arkadaşlar ben izmirde oturuyorum ve yemek hamur işleri yapıp para kazanablirimiyim..
veya sizin önereceğiniz iş varmı???

iş yerlerine evde yemek yapıp götürebilirsin

bir kaç yere gittik komşumla yaprak sarma yapalım satalım dedik olmadı canım.
yemekte olmadı.
ben daha önceleri evde iç çamaşırı satmıştım ama artık hem kar yok denicek kadar az ve pazarda 50 kuruşa ve 1liraya satıyorlar insanlarda onlardan alıyor.en kötüsü bir bayan geldi ve şu meslegi yapıyorum dedi adres verdi hepsi yalanmış verdigi adres çıkmaz sokak eski yıkık ev kimse oturmuyor kısaca kandırıldım ve artık korkuyorum ama ticaretide çok seviyorumda ne satışı yapılır hem fiyatı uygun hem hanımların işine yarıyacak bir çözüm olmalı arkadaşlar yardımcı olurmusunuzz....

Son düzenleme:
bazı anasınıflarına hazır menü iyi olabilir ................
kolay gelsin canım araştır istersen talep olabilir....

dün bir arkadaşımla görüştüm
bir yakını bornova halk eğitim merkezinde takı tasarım kursuna başlamış
aynı zamanda kurs para da veriyormuş öğrenciye
yani yaptıklarınızdan da kazanıyormuşsunuz

gerçi sen evden demişsin ama bilmiyorum tabi kursa gitmeye vaktin var mıdır,bir buçuk aymış kurs
ne biliyim şu takıcılarda satılan şeyleri elbet birileri yapıyor da oraya veriyor
kurs bitimde sonradan anlaşarak biyerle,evde takı yapıp mağzalara satılabilir sanırım
bu konuyu da araştırabilirsin sana uyuyorsa

Son düzenleme:
hatta beni de konak halk eğitim merkezinden aradılar
takı tasarım kursu için çoooooooook önceden başvurmuştum
kafamı dağıtayım diye
hem hobi olarak uğraşır olumsuzluklardan biraz uzaklaşırım diye hem de belki sonradan nette filan satış yaparım hem ek gelir olur diye düşünüyorum ama bakalım,kurs yeri biraz ters gibi henüz karar vermedim

millet nette deli gibi satış yapıyor yaa
gittigidiyorda,ebayde filan
ebayde turkish yazma diye satış yapanlar var :)))
yabancılar otantik şeylere bayılıyor
otantik takılar da tutabilir,belki de çoktan tutmuştur :))

sağol canım evet bornovaya müracat etmek istiyorum zamanım var kızım öglenci benim için ögleden sonra çok uygun olur tabi geç kalmamışsam..

canım çocuk bakımı yap bence..
şimdi anneler çocuklarını bırakacak güvenilir birini arıyorlar.
hem gelirin olur,hemde bebek seversin..

sağol canım evet bornovaya müracat etmek istiyorum zamanım var kızım öglenci benim için ögleden sonra çok uygun olur tabi geç kalmamışsam..

kurs bittikçe tekrar açılıyordur sanırım
başlamış olsa bile bir sonrakine başlarsın
takip etmekte fayda var hadi bakalım kolay gelsin şimdiden :)

merhaba bende bir yakınım için evden iş imkanlarını araştırıyorum
bornovadaki kursları önermiştim ama para verildiğini bilmiyorum
kursa giden araştıran oldumu?
yakınım şal örüyordu çok güzel acaba öyle bir şey yapsa burdan satışı olabilirmi?

merhaba bayanlar bende kendim için arıyorum . öğrenciyim kendi ihtiyaçlarımı karşılamak istiyorum evde yapabileceğim bir iş arıyorum .

Bayanlar bazı firmalar fabrikadna çıkan mallarını isteyenlere dağıtıyor.

Bu kıyafetlerin ipliklerini kesmek etiketlerini çıkarmakla aylık 300 lira rahat kazanılıyor.

Parça başı olduğundan net bir maaş yok.

Bunu araştırıp yapabilirsiniz.

su an evdeyim daha once bilgisayar destegi web tasarimi yaptigim isyerim vardi ama bebek olunca evde onu buyutmeye karar verdim simdi burda bir aupair sirketi kurdum siteme evine bakici cocuk baicisi gunluk hizmetli kalici hizmetli bahcivan dahil ne tur bir eleman aryan varsa hem is arayan hem isverenin basvurdugu bir sirket evimin bir odasini ofis yaptim iki tarafli bana aylik ve yillik abone oluyorlar bulduklari islerdende komisyon aliyorum cokta menunum arti yine bir satis sitesi EBAY de Turkiyeden getirttigim aklina ne gelirse satisini yapiyorum ozellikle taki,misir carsisindaki baharatliklar kapali carsi urunleri oyuncak aklina ne gelirse satiyorum hafta sonlari burda carbootsale gidiyorum (hani evde kullanmadiklari esyalarini bir alanda pazar yeri kuruyor ve satiyorsun arabanla getirip )iste oralardan topladigim temiz guzel ucuz urunleride satiyorum iki isimdede cok iyi para kazaniyorum hem evimden kazaniyorum hem kizimi buyutuyorum sadece hafta sonlari esim Asyaya bakiyor bende carbootssale pazarlarini saat 6da baslayip 2ye kadar geziyorum satislarimida gece kizim uyudumu internetten takip ediyorum is hayatima bu sekilde devam edicem sanirim cok memnunum bence sende bu internette satisi dene

merhaba ben şirinyer natonun orada oturuyorum eğer bırakabilme imkanınız olursa annemle beraber çocuğunuza bakabiliriz biz çok sevdiğimiz için bakmak istiyoruz kimileri iki kuruş para gelsin diye bakarlar para bizim için önemli deildir ne kadar verirseniz kabulümüzdür çok sevgi dolu bir ortamda bakılır oğlunuz bende bebek bakmak için açık öğretim ev idaresi bölümü ikinci sınıfı okumaktayım nolur kabul edin çok seviniriz kabul edeseniz daha öncede 5 aylıktan yaşına kadar bir bebişe baktık ablasıyla kreşe gitsin diye başta alışsın dediler kreşe verdiler çok sevirek bakıyorduk şimdi martta 3 yaşına girecek hala görmeyince bizi soruyor özledim gidelim diye bebek ve çocuk bakımını severek ve eğlenerek yaptığımız için bizimle beraber çocukta mutlu ve huzurlu oluyor ayrıca evimizde çok sıcak sürekli de güneş alıyor temiz ve sigara kullanmayan br aileyiz görüşmeyi çok isteriz lütfen olumlu olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim

missa evde giyim satan biri vardı çok para kazanıyordu.kadın erkek çocuk giyimi pantolon bluz ne ararsan var yani.
sanırım toptancıyla anlaşmalıymış satamadığı ürünleri iade ediyordu.acayip geliri vardı.

Benimde 8 aylıkbebeğim var eşimde kriz nedeniyle malesef işinden ayrıldı.benimde acil evde yapabilceğim bir iş bulmam gerek izmir karşıyakada oturuyorum .yardımlarınızı beklıyorum

Benimde 8 aylıkbebeğim var eşimde kriz nedeniyle malesef işinden ayrıldı.benimde acil evde yapabilceğim bir iş bulmam gerek izmir karşıyakada oturuyorum .yardımlarınızı beklıyorum

eyer el becerilerin varsa seramik şekilleri boyayıp farklı taşlarla süsleyerek satabilirsin ben bir ara hobi olarak yaptım ama satanlarda vardı yaptıklarını çok zor gibi görünsede aslında çok kolay sadece başlamak lazım diyelim gerisi gelir ama tabi ilk başlangıçtada biraz sermayen olmalı tabi seramiklerdi boyaydı taştı fırçaydı vernikti aslında dahada var ama ilk başlangıç için yeter sanırım

Arkadaşlar internet üzerinden satış yapmak evet karlı fakat vergisini ödemezseniz başınız çok ağrır. Biz de malum site üzerinden 2. el eşyalar satıyorduk, 7-8 ay önce forumlarda bu şekilde kayıtsız satış yapanlara vergi cezaları geldiği yazıyordu, kimileri sitenin rakiplerinin yaptığını yazmıştı biz de öyledir dedik ve sonuçta 2. el eşya zaten vergisi ödenmiş dedik ama 2 ay önce bunun bedelini gördük. Her şey netten olduğu için bütün satışlarınıza ulaşıyorlar. Biraz araştırırsanız olayı anlarsınız, gelen cezalar ettiğiniz karın 3-4 katı. Biz şu an çıkan afla 10000 li bir rakamla kurtulduk şükür. Şükür diyorum çünkü normal hali bunun 3 katı. Biz vergi olayını gerçekten bilmiyorduk arkadaşlar ama başımıza bunlar geldi, günlerce gözümüze uyku girmedi. Anlayacağınız biz yandık siz yanmayın. Size tavsiyem yapacaksanız mutlaka mükellef olun yoksa başınız çok ağrır ve sakın "bunlar yalan millet nasıl satıyor" diyenlere inanmayın.

Birde bazı hanımlar nikah için nikah şekerleri yapıyor evde sipariş üzerine yani ıncık cıncığı seven biri için eğlenceli olabilir hemde para kazanırsınız....ama bu hanımlar bu siparişleri nasıl ve kimden alıyorlar haberim yok maalesef:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…