• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ne giydigime karışan kaynana

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Kaynana diyorum çünkü anne demek içimden gelmiyor.testturlu bir bayanım ve yeni evliyim eşime güzel ve seksi görünmek hakkim vede oyle yapiyorum.ama kaynanam zırt pırt bize geldiği için ve ne zaman geleceğini bilmediğim için haberim olmuyor ve ev haliyle açıyorum kapıyı.duzgun giyin utanmiyomusun diyor bana.cildircak beni ne desem üstüne koyup millete oyle anlatiyo ne tepki verecegimi ve nasil konusacagimi artık bilmiyorum

İyi de seksi gecelikle kapıyı açmak da biraz ilginç değil mi?
Komşu Murtaza abi olsa kapıda hoş mu?
Sabahlık denilen bir icat var,tavsiye ederim,severek kullanıyoruz.:dondurma:
Sabahligin ve geceligin ne olduğunu çok iyi biliyorum.gunluk kıyafetlerden bahsediyorum zaten.

Eee demedin mi arkadaşım seksi kıyafetlerle kocama görünmek istiyorum,öyle yapıyorum diye.
Günlük kıyafet nasıl seksi oluyor o zaman?
Anlamadınız heralde siz beni.normalde tesetturluyum haliyle beni dışarıda öyle görüyo evdede kısa sort askılı vs görünce saçmalıyor.

Anlamadınız heralde siz beni.normalde tesetturluyum haliyle beni dışarıda öyle görüyo evdede kısa sort askılı vs görünce saçmalıyor.
Eeeee tesettürünüz kayınvalide yanında da geçerli olmuyor mu?
Tam bilmiyorum da sadece erkeğin yanında mı kapalı olunuyor?
Yanlış anlamayın,bilmediğimden soruyorum.
Tesettür herkese yapılmaz mı?

Yok yav :) öyle şey olur mu? Kadınlara bir sorun olmuyor.

Haram olan bölgeler var bayan bayana.
Arkadaşın bahsettiği şey bu değil.
Haram haliyle de zaten kvalidesinin karşısına çıkmaz vede O halde zaten kapı açılmaz.

Tabiki tesettür herkes yanında geçerli ama evimdede istedğim gibi giyinmek hakkım diye düşünüyorum.sonucta eşinden başkası gormuyorki
Haram olan bölgeler var bayan bayana.
Arkadaşın bahsettiği şey bu değil.
Haram haliyle de zaten kvalidesinin karşısına çıkmaz vede O halde zaten kapı açılmaz.
Tabikide.oyle zaten.

Merhaba , bakın ben de tesettürlüyüm , hatta öyle ki belki sizin aşırı olarak yorumlayabileceğiniz kadar . Ama evde istediğim gibi giyinirim , tabi ki sadece eşim varken . Buna kimse karışamaz zaten helal olan bişey . Kayınvalidenize güzelce anlatın bence bu durumu, baktınız anlamıyor kapı çalınca delikten bakın . Ben o tür durumlar için kapının yanında ferace bulunduruyorum mesela . Kapı çalınca giyip açıyorum . Ayriyetten daha yeni evlisiniz , şimdiden buna bir sınır koyun derim . Kayın valideniz bile olsa öyle çat kapı gelinmez . En hoşlanmadığım şey.

Merhaba , bakın ben de tesettürlüyüm , hatta öyle ki belki sizin aşırı olarak yorumlayabileceğiniz kadar . Ama evde istediğim gibi giyinirim , tabi ki sadece eşim varken . Buna kimse karışamaz zaten helal olan bişey . Kayınvalidenize güzelce anlatın bence bu durumu, baktınız anlamıyor kapı çalınca delikten bakın . Ben o tür durumlar için kapının yanında ferace bulunduruyorum mesela . Kapı çalınca giyip açıyorum . Ayriyetten daha yeni evlisiniz , şimdiden buna bir sınır koyun derim . Kayın valideniz bile olsa öyle çat kapı gelinmez . En hoşlanmadığım şey.
Aynen çok guzel anlatmışsınız.tesekkur edrim konuşmayı düşünüyorum.

Tesettur erkeklere olur kadınlara degıl. Onun harıcınde herkes evınde kocasına ıstedıgı kılıkta gezebılır. Kadınlar arasındada dız kapağına kadar ızın var yanı savrulup acılmayacak. Ama teksenız hersey serbest. Abes olan kaynanasının sureklı kontrole gelmesı. Seksı deyınce ılk aklınıza gelenın gecelık sabahlık olması ne bıleyım bana abes geldı. Seksı elbıse etek bluz olamaz mı?

Tesettur erkeklere olur kadınlara degıl. Onun harıcınde herkes evınde kocasına ıstedıgı kılıkta gezebılır. Kadınlar arasındada dız kapağına kadar ızın var yanı savrulup acılmayacak. Ama teksenız hersey serbest. Abes olan kaynanasının sureklı kontrole gelmesı. Seksı deyınce ılk aklınıza gelenın gecelık sabahlık olması ne bıleyım bana abes geldı. Seksı elbıse etek bluz olamaz mı?
Aynen oyle

Zaten konu sahıbesının aılevı durumunu tartısmıyoruz arkadaslar. Babanı sıl at kocanı boşa. Herkes ne yasadıgını kendısı bılıyor yoksa o da boyle bı evlılıge neden katlansın gururunu ayaklar altına alsın. Aldatam bırıyle tekrar aynı eve aynı sofraya aynı yataga devam edebılmek zaten onun ıcın epey zordur. Sadece müşkul oldugu konuyu cevaplayalım

İki dakika üstünü degistir veya ustune bir sey al öyle kaynana karsisina çıkılır mı kızz

Back