- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaldığım yerden devam edicem kimse yazmasada hergün buraya girip ne yediğimi yazıcamm
Günaydın Esra, sen yazdıkça sana cevap yazacaklardır. Emin ol. Hadi başla menülerini yazmaya. Bu arada sorularım olacak. Doktor ya da diyetisyenle görüştün mü? Tiroid, şeker, insülin direnci testlerin yapıldı mı? Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
sadec tansiyonum var baska bi sıkıntım yok çok şükür
Bu da önemli tabii, dikkat etmek lazım. Kilo kaybettikçe tansiyonun da normale dönecektir.
Şimdi bak eğitimim beslenme üzerine değil, ancak sağlıklı beslenmeye takık ve sağlık sektöründen biri olarak bir şeyler öğrendiğimi düşünüyorum. Annem üzerinde de bu bildiklerimi denedim , işe yaradı:) 94 kilodan 78 e düştü. Fakat çıktıkları bir seyahatte kontrolsüz tüketmesi sonucu yeniden 84 oldu. Şimdi yeniden verme sürecine girdi.
Kural şu: asla aç kalmıyoruz, bedenimizin ihtiyacının altında ya da üstünde tüketmiyoruz. Hamurişi tüketmemize sebep olan arkadaşlarımızla sadece sabah kahvesinde buluşuyoruz:))
Canın sıkkın olduğu için az yediğini yazmışsın. Umarım işlerin yoluna girer. Fakat kendine kötülük etmemelisin. Bir sonraki öğününde daha güzel bir şeyler yemeye çalış lütfen. Listelerini yazarsan yorum yazarım. İstersen sana anneme uyguladığımız sistemi de yazabilirim. Tabii kendine uyarlaman koşulu ile. Çünkü senin günlük kalori ihtiyacı daha fazla. Hadi daha iyi hissetmeni sağlayacak bir şeyler yapalım.
Çalışıyor musun, evde misin?
Esra,
Herkes seni bekliyor,
Sevgilerimle
Evet esra herkes şimdilik bura taşınmış durumda
tayin çıktı taşınıyorsun anladık da
topiğimizden de mi taşınıyorsun
kır şu zincirleri gel gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bekliyoruz
seni dört gözle bekliyoruz
dönün tpiğinize yasemincim ben fazla duygusalım hemen herseyi atamıyorum malesef