evde mobilya boyamak mümkün mü?

Merhaba,

ben de venge rengi, kaplama mobilyalarımı beyaza boyadım. Zımpara falan yapmadım direkt üzerine vurdum boyayı..

Kullandığım ürün: caparol trimaxx mat sentetik boya.. Çok güzel oldu, lake gibi parlamıyor.. Ben özellikle mat aldım, daha ağır görünüyor ve parlaklık olmadığı için kusurlar belli olmuyor.

Boyadan çok memnun kaldım, mesela leke mi oluyor, hemen çok azıcık cif ile siliyorum. Hiç bir leke kalmıyor..Tabi eksileri de var.. sentetik boya olduğu için kokusu ağır.. Çocuğu olanlara önermem. Açık alanda yapılma imkanı varsa daha iyi olur. Bir de katlar arasında hafif bir zımpara yapılması gerek.. Uğraştım ama değdi.. Dediğim gibi boyam tam mat olduğu için kimse anlamıyor benim boyadığımı.

Cok tesekkur ediyorum bilgilerinizden dolayi cok merak ediyordum, evim kucuk cocuklarim 2 yasindalar, koku yapiyorsa o zaeman Allah nasip ederse yaza kaldi acik havada yapabilmek icin

evet malzemeleri var ama o kadar büyük parçalar pahalıya mal olur cilası adtarı boyası yetmiyor ben denemiştim

Canim bende 30 yıllık bi barjel vardı onu yeniledim çok güzel oldu ilk önce yağlı boyayla boyadım sonra sprem aldım gölge yaptım dosemesinide yenileşim güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…