• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde makale yazarak para kazanmak istiyorum. Makale yazdırmak isteyen varmı

Vay 140 iyiymiş. Ama ben evden çıkmadan bir iş yapmak istiyorum. Yada yarım gün bebek bakıcılığı falan

Vay 140 iyiymiş. Ama ben evden çıkmadan bir iş yapmak istiyorum. Yada yarım gün bebek bakıcılığı falan
bebek bakıcılığını düşün, makale yazarlığı zor iş, parada yoküstelik, özgün de olacaksın, paranı heen vermezler de, garip biş, her konuda ayzacaksın vs değermi bence değmez insan kafayı yer bence

Makale yazmak nasıl oluyor

Yani ben yazacağım siz temize mi çekeceksiniz ben konuyu vereceğim siz mi yazacaksınız

Yani ne bileyim felsefe yahut fizik alanında bir makaleyi aynı kişi nasıl yazacak

Makale yazmak nasıl oluyor

Yani ben yazacağım siz temize mi çekeceksiniz ben konuyu vereceğim siz mi yazacaksınız

Yani ne bileyim felsefe yahut fizik alanında bir makaleyi aynı kişi nasıl yazacak
şirket konuyu verir, herkonudaolabilir,fizik,kimya matematik vs kelime başına bellibir kelimeyi aşacaksın, yazdıkalrın özgn ve mantıklı olacak makale başına cüzi birücret veriliyor

Şu anda tez yazıyorum delirmek üzereyim:confused:

Şirket çok cüzi bir miktar veriyor o ücrete değmez bence :işsiz:

Back