Lazer Epilasyon evde lazer epilasyon keyfime diyecek yok!

Bende Remington 6500 ve 6750 arasında kaldım ikisindede sınırsız atış var ama 400 lira fiyat farkı var arasitridigmda tek fark 6750 nin extra bir başlık ve şık çantası var yazıyor.gücü aynıysa 6500 u alacağım.Müşteri hizmetlerini aradım fakat ulaşamadım bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirm

Arkadaşlar ben remington 6750 aldim ilk seansimi bugun yaptim sonuclari sizinle paylasirim.aldigim yerdeki kiz en son cikan bu falan dedi sınırsiz ampül olmasida cezbetti tabii.insallah hepimiz bu tüy islerinden biran once kurtuluruz.klavuzda alkol yada ispirto ile temizleyin yaziyor.evde ikiside olmadigi icin sadece icinde gelen ozel beziyle nazikce temizledim.sizler nasil temizliyorsunuz.bide kimisi haftada 1 kimisi 2 haftada 1 yapin yaziyor nasil yapicaz simdi kafam karisti

AgoraMatiz me elos ürününü hala kullanıyor musunuz, son gelişmeler neler?

Merhaba canım Senin adına çok sevindim mutlu ettiği kesin cihazın demekki. . Peki İPL nin şöyle bir etkisi var mi? İşlem gördüğü an dökülüyor mu acil yardımcı olursan sevinirim ..

Merhaba kizlar konuda ki butun yorumlari tek tek okudum bu gune kadar hala tuylerden tamamen kurtuldum diyebilen yok bende almayi dusunuyordum ama kararsizim kuafore bile gitmeye cekinen biriyim sizce ne yapmaliyim

hanımlar merhaba, ben birkaç gün önce bir mağazada braun'un lazer epilasyon aletini deneme fırsatı buldum ve hiç acıtmadığını gördüm. normalde gittiğim lazer seanslarında hatrı sayılır bir acı çektiğim için bana biraz tuhaf geldi. acıtmayınca işe de yaramaz diye bi algı var kafamda. diğer markaları denemediğim için bilemiyorum, onlarda da durum aynı mı? bir de sınırsız atış sayılı lazer sadece remington'da mı var? ya da atış sayısı sınırlı makinelerin hepsinin atış sayısı sonradan kartuşla artırılabiliyor mu? sorularımın cevabı daha önce verildiyse özür dilerim, yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama gözümden kaçanlar olmuş olabilir

Sonucunuz nedir acaba ise yaradi mi rowenta?

Arkadaşlar bunu alsam mı çok kararsızım beyaz tenliyim ve koyu renkli tüylerim var yaşadığım şehirde bir lazer merkezi var ama gidenler memnum değil. Alıp kullanan var mı lütfen fikir verin.

Ben philips lumea kullaniyorum bunu reklam amaci ile yazmiyorum gercekten cok memnunum mesela biyiklarimi jiletle aliyorum 3-4hafta icersin biraz cikmaya basliyor koltukaltima haftada bir duzenli kullandim cok cok az cikiyo ve puruzsuz oldu simdi paket bolgeme kullaniyorum aci esigi cok dusuk olan ben bile paket bolgeme kullaniyosam siz hesap edin acitiyomu acitmiyo mu diye ve kol killarima bile kullaniyorum cok basarili 4 kisi kullaniyoruz teknosadaki kiz 5 yillik en kullanimi var dedi

Neyaz ve koyu killarin varsa cok sanslisin cunku lazerde boyle sartlar ariyo daha cobuk bitiyo bencede ev tipi almalisin

Çok teşekkür ederim aldığım zaman buraya bir konu açıcam ve evde lazer güncem diye aşama aşama koyucam :)

Reactions: iiz
Selam hanımlar ben philips lumea yı mart 2016 sonunda aldım ve o zamandan beri de düzenli kullanıyorum lakin beni çook tatmin etmedi.Seansları geçirdiğiniz taktirde kıllarınız yine aynı şekilde çıkıyorlar evet bir azalma var lakin bu tatmin edici değil.Bir de ben yaptım siz yapmayın yüz bölgesinde favori dudak üstü ve çene dışında kullanmayın.Ben boyun bölgemde ince siyah tüyler vardı oraya uyguladım2-3 kere şimdi onlar maalesef kıl şeklinde.bu yüzden yüz bölgesi için başka yöntemlere döneceğim.Ama en fazla etkisini genital ve bikini bölgesinde gördüm o yüzden bu konuda cihazın hakkını yiyemem.Sanırım ordaki kıl yapısıyla alakalı bir durum

Reactions: iiz
genital bölgede acılı oluyormu ? işin aslı benım ıcın aylık agda yerıne gecsın kökten 1 aylıgına çözsün ben ona razıyım hele ki azaltıyorsa benım ıcın harıka demek bıtırmesı falan artık lüksü o kadarını beklemıyorum. bir de kartuş dediğin ? biten ve sürekli almamız gereken bir parcası mı var ? varsa o pahalı bir şey mi ?

Kesinlikle can acitiyor. Ama dayanilmayacak bir aci degil fakat uyarayim aci esigim cok yuksektir.

Kartuslarini ben toplu almistim oluyo bir kac yil 60 lira tanesiydi 180 liraya 3 tane almistim, su an da 70-80 liradir diye tahmin ediyorum. Kolay kolay bitmiyor kartuslar ana devamli almaniz gerekecektir iste. Ben hormon tedavisi sebebiyle ara verdim bir suredir.

Lazer Epilasyon Cihazları Hakkında Bilmeniz Gerekenler adlı makaleyi okumanızı öneririm.Evde kullanmak için alacağınız epilasyon cihazlarının farkları var sonuçta.

Lazer Epilasyon Cihazları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Öncelikle belirtmek isteriz ki bu sektör çok hızlı gelişen bir sektör olduğu için, gelişmelerin sürekli olarak takip edilmesi gerekmektedir. 10 yıl önce başarılı olarak bilinen yöntemler geçen süre zarfında tercih edilmemeye başlamış olabilir. Bu sebeple günümüz şartlarında hangi cihazların ne gibi avantaj ve dezavantajları olduğu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

epilasyon en iyi cihaz

Ruby:

Ruby, lazer epilasyon cihazları arasında en eski olanıdır. Hem ince hem de açık renkli kıllar için etkilidir. Ancak bu cihaz bronz tende ve koyu ten rengi olan kişilerde leke ve yanık oluşma riskini arttırır. Bu nedenle günümüzde pek kullanılmamaktadır.

Alexandrite:

Açık tenli kişilerde ve koyu tüylerde kullanılabilir. Ancak her ne kadar açık tenlerde kullanılıyor olsa da yüz ve boyun bölgesinde leke ve yanık yapma ihtimalinin yüksek olmasından dolayı önerilmez. Çünkü boyun ve yüz bölgesinde kılların yanı sıra tüyler de bulunur ve kullanımı ince tüylerde artış yaratabilir. Bir diğer dezavantajı da can acıtma olasılığının yüksek olmasıdır.

Diode:

Son dönemlerde en çok tercih edilen cihazdır. Alexandrite ile kıyaslandığında diode'un daha derine indiği bilinir. Hem ince hem de kalın tüylerde başarılı olmasının yanında koyu tenlerde de kullanılabilmektedir. Bu sebeple boyun ve yüz de olmak üzere tüm vücuda uygulanması mümkündür. Diğerlerine göre bu cihazda daha az oranda yüzde lekelenme olma ihtimali vardır.

Nd-Yag:

Bu cihaz koyu ten için geliştirilmiştir. Fakat ağrılı bir yöntemdir. Diğerlerinden farklı bir özelliği olmadığı için nadir olarak kullanılmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lazer epilasyon ile tüylerinizden, kıllarınızdan kurtulacağınızı düşünüyor olmanız sizi psikolojik olarak rahatlatıyor olabilir hanımlar ancak uzun vadede kayda değer bir etkisi olmadığını görünce yine arayış içine gireceksiniz. Üstelik evde lazer gibi sadece kılı bir tık incelten bir uygulama için paranızı boşa harcamış olacaksınız. Bunları neden söylüyorum. Çünkü daha önce erkek tipi kıllanma sorunu olan biri olarak evde lazer dahil tüm epilasyon yöntemlerini denedim ve sizi anlıyorum. Ben kıllarımdan kökten kurtulma çaresini buldum, birkaç senedir rahatım. Ancak sizin imkanlarınız yoksa lazerden uzak durun, yine gidin ağda, tüy dökücü kullanın ama sakın lazer yaptırmayın.

Siz killarinizdan nasıl kurtuldunuz?

ben de merak ettim nasıl kurtuludunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…