- 9 Şubat 2016
- 3
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Merhaba şekerler :) Öncelikle lazer deneyimini herkes gibi acılarla yaşamış ve bu tüy derdinden muzdarip biri olarak yanınızda taşıyabileceğiniz hemen hemen her IPL ürünü gördüm ve kısa da olsa denedim, test ettim.Eşim büyük ve bilindik bir bir elektronik mağazasında yönetici. Bilgi paylaşmak adına şunu söyleyebilirim şekerler, şuan piyasada olan tüm ürünler IPL yada HPL ( HPL yani IPL'in ev versiyonuna verilen isim "home pulsed light") yani şu demek oluyor etkileri hemen hemen aynı. Ancaaak, bunları araştırırken bir ürün keşfettim, baktım bunun sistemi farklı, IPL+RF diyo yani ELOS oluyomuş.Bu lazeri falan üreten markanın cihazıymış. Fakat aradım taradım Türkiye'de satan yok, eşime söyledim o da bilmiyor adı ME ELOS sizde bakın.Çünkü ben en sonunda buldum, bir firma Türkiye'ye getirmiş, me elostürkiye tesadüf eseri gördüm. 2-3 aydır da kullanıyorum gayette başarılı diyorum. Söz açılmışken paylaşmak istedim.
Öpüldünüz
Kızlar Merhaba . Ben dün itibariyle rowenta derma perfect lazer epilasyon aleti aldim . Daha onceden alex ve diode denemis birisiyim.alex soylendigi gbi kalici degil asla . Diode da oyle . Ikisini de uzunca seanslar yaptrdim . Fakat sonuç koltuk altimi normal kullanacagim sekle soktu . Yani cok az hatta yok gbi. Bikini bölgem azalma var ama bitmedi. Oyle orman gbi degil . Bacak ve kola gelince . Alt bacaklarda azalma var evet . Ust bacak cildirmis durumda ve cogaldigini ya da degisiklik olmadigini hissediyorum . Kollar da oyle . Yani şöyle diyeyim her bölgemde killarda müthiş bir incelme oldu . Bitmez kizlar denemis biri olarak soyluyorum . Bitmeyecegini bile bile o aleti aldim . Ha şunu da diyeyim rowenta secmekteki amacim basliginin degisebiliyor olmasiydi . 1200 liraya aldim evkurdan 15 taksit ayda 80 tl vercem . Canimi cok acıtıyordu guzellik salonlarında yaptırdığm uygulamalar ama mesela bir ya da iki seans bana yazi gecirtiyordu tuysuz kilsiz bi şekilde . Yarin aletim geliyor . Ve duzenli kullanip fotoğraflayip her asamasini sizinle paylaşacağım . Öpüyorum ..
Çok teşekkür ederim aldığım zaman buraya bir konu açıcam ve evde lazer güncem diye aşama aşama koyucam :)Ben philips lumea kullaniyorum bunu reklam amaci ile yazmiyorum gercekten cok memnunum mesela biyiklarimi jiletle aliyorum 3-4hafta icersin biraz cikmaya basliyor koltukaltima haftada bir duzenli kullandim cok cok az cikiyo ve puruzsuz oldu simdi paket bolgeme kullaniyorum aci esigi cok dusuk olan ben bile paket bolgeme kullaniyosam siz hesap edin acitiyomu acitmiyo mu diye ve kol killarima bile kullaniyorum cok basarili 4 kisi kullaniyoruz teknosadaki kiz 5 yillik en kullanimi var dedi
genital bölgede acılı oluyormu ? işin aslı benım ıcın aylık agda yerıne gecsın kökten 1 aylıgına çözsün ben ona razıyım hele ki azaltıyorsa benım ıcın harıka demek bıtırmesı falan artık lüksü o kadarını beklemıyorum. bir de kartuş dediğin ? biten ve sürekli almamız gereken bir parcası mı var ? varsa o pahalı bir şey mi ?vala açıkcası makinayı aldıktan sonra yeni modelleri filan araştırmadım hiç lazım olmadı. kartuşları var ben kartuşlarından aldım toplu olarak onları kullanıyorum düzenli kullandığım her bölgede inanılmaz bir rahatlığa kavuştum ancak düzenli kullanamadığım bölümler var tabiki sorun devam ediyor
Kesinlikle can acitiyor. Ama dayanilmayacak bir aci degil fakat uyarayim aci esigim cok yuksektir.genital bölgede acılı oluyormu ? işin aslı benım ıcın aylık agda yerıne gecsın kökten 1 aylıgına çözsün ben ona razıyım hele ki azaltıyorsa benım ıcın harıka demek bıtırmesı falan artık lüksü o kadarını beklemıyorum. bir de kartuş dediğin ? biten ve sürekli almamız gereken bir parcası mı var ? varsa o pahalı bir şey mi ?
Lazer epilasyon ile tüylerinizden, kıllarınızdan kurtulacağınızı düşünüyor olmanız sizi psikolojik olarak rahatlatıyor olabilir hanımlar ancak uzun vadede kayda değer bir etkisi olmadığını görünce yine arayış içine gireceksiniz. Üstelik evde lazer gibi sadece kılı bir tık incelten bir uygulama için paranızı boşa harcamış olacaksınız. Bunları neden söylüyorum. Çünkü daha önce erkek tipi kıllanma sorunu olan biri olarak evde lazer dahil tüm epilasyon yöntemlerini denedim ve sizi anlıyorum. Ben kıllarımdan kökten kurtulma çaresini buldum, birkaç senedir rahatım. Ancak sizin imkanlarınız yoksa lazerden uzak durun, yine gidin ağda, tüy dökücü kullanın ama sakın lazer yaptırmayın.
Lazer epilasyon ile tüylerinizden, kıllarınızdan kurtulacağınızı düşünüyor olmanız sizi psikolojik olarak rahatlatıyor olabilir hanımlar ancak uzun vadede kayda değer bir etkisi olmadığını görünce yine arayış içine gireceksiniz. Üstelik evde lazer gibi sadece kılı bir tık incelten bir uygulama için paranızı boşa harcamış olacaksınız. Bunları neden söylüyorum. Çünkü daha önce erkek tipi kıllanma sorunu olan biri olarak evde lazer dahil tüm epilasyon yöntemlerini denedim ve sizi anlıyorum. Ben kıllarımdan kökten kurtulma çaresini buldum, birkaç senedir rahatım. Ancak sizin imkanlarınız yoksa lazerden uzak durun, yine gidin ağda, tüy dökücü kullanın ama sakın lazer yaptırmayın.
Siz killarinizdan nasıl kurtuldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?