Lazer Epilasyon evde lazer epilasyon keyfime diyecek yok!

Sagol cevap icin canim benim.. bende siparis vericem en kisa surede buarada baya bir arastirdim bu konuyu en iyisi alip karar vermek silkn glade hpl teknolojisini kullaniyormus bilmiyorum forumda bazi kizceler hpl olani tercih edin fln diyorlardi kafamda deli sorular.

Birde kullanimi nasil surekli kullanmadan once jiletle mi aliyoruz oda buyuk iskence eger ki sertlestirirse bide eskisi gibi olmuyo demissin korktum acikcasi. ama sert cikarmiyorsa super en azindan agdadan kurtulmus oluruz.. klinik usulu lazer olayi beni geriyor çünkü

Lazer epilasyon gitmiş biri olarak ikisindede kesin çözüm bulamadım ama şu varki aletin elinde istediğinde uygulayabiliyosn. Sert çıkması daha iyi nekadar kalın ç8karsa lazerin kıl kökünü görmesi okadar iyi olur diye okumuştum ama tabiki eskisi gibi asla değil seyrelme oldu yani dediğim gibi agdadan iyidir yanı

Bide sınırsız atış sadece romington6750 de var diye biliyorum diğeri sınırlı atış olduğundan hiç düşünmedim almayı açıkçası tabi tercih senin :)

Bide sınırsız atış sadece romington6750 de var diye biliyorum diğeri sınırlı atış olduğundan hiç düşünmedim almayı açıkçası tabi tercih senin :)
Merhaba canım makina bugun elime gecti. 6750 modelini aldım yalniz klavuzu okumama rağmen goremedim aldiktan ne kdr sure sonra yapabilecegimi. Sen tuyleri jiletle aldiktan hemen sonra mi uygulama yapıyorsun nasıl yapacağımı bilmiyorum bir sorum daha olacak cok olmazsa kolumda bir bolgeyi jiletledikten hemen sonra uyguladim ve o bolgede hala sertlik vardi bıraz, yumuşacik olmayacaksa ne anladim ki

Bir de yuzune uygulayan varsa neyle alipta uyguluyor ben cok acik renk ama sert tuylere sahibim umudumu yitirmek uzereyim bende ise yaramayacak mi ki acaba

Bende 6750 aldım 1 saat önce jiletledim ne Zaman uygulayacağım lazeri bilemedim. 2 gün beklenmeli diye duydum. Bilen arkadaşlar cevap verir umarım

Bende 6750 aldım 1 saat önce jiletledim ne Zaman uygulayacağım lazeri bilemedim. 2 gün beklenmeli diye duydum. Bilen arkadaşlar cevap verir umarım

Kizlar bende remington 6500 var. Jiletle aldiktan sonra hemen uyguluya bilirsiniz, beklemenize gerek yok. Ben ilk seans fark gormedim 2-3 seans sonra incelme ve dokulme oldu, bu yuzden hemen karamsar dusunmeyin :)
Tuyleriniz 1 mm den daha uzun olmamasi lazim yaziyor kullanim kilavuzunda, daha uzun olursa eger lazerden tuyler yanip cildinize yapisa bilir. 2 Haftada bir alinmasi gerekiyor, cunku tuylerin 3 farkli uzama donemi varmis, her 2 haftada bir jiletleyip hemen alirsaniz her uzama doneminde almis olursunuz ve daha etkili olur diye okudum. Kullanim kilavuzunda bunun hakkinda daha cok sey yaziyor.

Bir de yuzune uygulayan varsa neyle alipta uyguluyor ben cok acik renk ama sert tuylere sahibim umudumu yitirmek uzereyim bende ise yaramayacak mi ki acaba

Ben yuzume uygulamayi cesaret edemedim, daha dogrusu yuzumdeki tuyleri jiletle almaya cesaret edemedim

Canimmmm allah razi olsun senden yahu o kdr forumu okudum klavuzu hatim ettim kalin kafam bu sira o kdr doluki almadi forumda da senin kdr aciklayan olmamis herkes görebilse keske mesjini vok soran vardi bunu cok sagol. Benim tek korkum acik renk tuylerim gormez diye odum gidiyor :) yuzumude almadan yaktim vallahi acidi baya 4 te yaptım nasil hirslandiysam. Ne cok konustum :) neyse bugun artik kol bacak genital olayinada gireyim

Hii bide klavuzda ve forumlarda genitale kullanmayin diyor ne anladim ben bu isten bikini bolgesi basligida var halbuki eger oyle bisi varsa cok üzülürüm sen kullaniyo musun @burcucumm

Birsey degil canim benim, hepimizin basi tuylerimizle dertte
Koyu ve kalin tuylerde daha iyi etkisi varmis, benim kol tuylerim cok ince kollarimda bir kac seans surdu etkisini gorene kadar. Bir kac defa jiletle al biraz kalinlassin sonra deniye bilirsin eger simdi tuylerini gormuyorsa.

Ayy sorma bende bacaklarimi yaktim. Lazer salonlarinda beyaz kalemle kare kare ciziyorlar sonra her kareyi tek tek lazer yapiyorlar. Bende kalin kafam beyaz kalem yerine git siyah kalemle ciz, simdi bacagimda beyaz yanik izleri var kare seklinde

Hii bide klavuzda ve forumlarda genitale kullanmayin diyor ne anladim ben bu isten bikini bolgesi basligida var halbuki eger oyle bisi varsa cok üzülürüm sen kullaniyo musun @burcucumm

Genital bolgeye ust tarafi yapiliyor, ama komple yapilirmi bilmiyorum. Ben acisina dayanamadim acikcasi ve genital bolgem icin lazer salonuna gidecegim, haftaya ilk seansim
Fakat simdiye kadar agdami yapan bayan zararli oldugunu soylemisti. Genital bolgeyi koruyan ince bir tabaka varmis, lazer isinlari bu tabakayi yok ediyormus...

Ah canım benim ya bende beyaz kalemle yapin diye duymustum cok gecmis olsun inanır misin o kdr canilesmisim o kdr agdadan bikmisim ki genital üst bolgeyi 4 le yaktim acıdı baya ama dayandim ah su agdacilar guzellik salonlari yok mu hepsi duzenbaz benim kuaforum israrla agda yaptirma bir yeri surekli waxlayip çektiğini düşün bir zaman sonra kendini birakiyor pörsüyor ve karariyor sakin agda yaptirma lazere zararli diyenler agdanin yaptığı zarari gormuyolar mi diye diye beni ikna etti. O ince tabakayi lazer yokediyor da surekli yapıştır cek zarar vermiyormuymus. O kadini dovesim geldi bak seni kaybetmemek icin ne soylemis

Tesekkur ederim tatlim, beyaz kalem cok kolaylastiriyor isini tavsiye ederim.

NEEE 4 le mi haha, sanada gecmis olsun canim benim nasil dayandin Ben 1 le can cekisiyorum, cokta tatli degil canim aslinda ama genital bolge cok canimi yakiyor

Evet bende duydum agdanin zararlini, ve dedikleride mantikli aslinda biryere surekli yapistir cek yapistir cek elbette birakir kendini... En iyisi lazer bir kac seans acisini cek sonra bir omur kurtul, agda arasi bekleme sureside kalmiyor

kiydim kendime 4 le yaptim acayip caniyimdir bu konularda Aynen vallahi canım ne ugrascaz agdayla kendi cikarlari icin baglamaya calisiyorlar. Bu lazer aletine kotu yorum yapanlara baktim hepsinin guzellik salonu var

Kızlarrr ramington kullaaananlar?? Yarın bende gidip alacagım ama ıpl6000 ıpl6500 arasında ne fark var yani fiyat 300 fark var eger özellik olarak çok fark yoksa 6000 alıyım diyorum? Bilgisi olanlar bi yardım edebilirmi yada ıpl6750 ne özelliği var oku oku bi hal oldum kullananlar yardım lütfennn??

Cnm merhaba senn yaziyi baya takp ettm de kullandqn alet cok dikkatimi ckti ben de buqday tenliym ve killar syah bnde de ise yarar mi sence ve cok aciyor mu senn yaptiqn makinada?
Be isminide tam olark yazarmsn acaba?

Atış sayısı farkı vardır büyük ihtimal.

Merhaba canım. Kesinlikle aralarında dunya kadar fark var 6000 ler sınırlı atima sahip yani atis sayisi bitince ise yaramaz. 6750 sinirsiz atisa sahip omrun boyunca istedigin zaman elinin altinda olacak bir cihaz. 6750 de bikini,yüz, vücut olmak uzere 3 aparat var 6000lerde 2 veya 1 diye biliyorum. Son olarak da 6750 de tuylerin yok olma oranını %96larda vermisler 6000 lerde %46 diye okumuştum. Bende 6750 var cok memnunum oneririm kesinlikle. Yardimci olabildiysem ne mutlu. Simdiden hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…