- Konu Sahibi muallme hatun
Bugün üst bacak bir bölümü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genital bölgeye yaptın mı? yani yapılıyor mu?Bu arada sadece kolatıma ve özel bölgenin bir kısmına yapabildim mutlaka bugün de yapacağım
Bikini gibi yaptım yani dış kısımlaragenital bölgeye yaptın mı? yani yapılıyor mu?
teşekkür ederim :)Bikini gibi yaptım yani dış kısımlara
Rica ederimteşekkür ederim :)
merhaba.bir sorum olacak size ben de braun un ipl cihazını kullanmaya başladım.3.haftamdayım şu an ve 2.kademede yüzüm için kullanıyorum.Yalnız atış yaptığım bazı yerlerde nokta nokta kızarıklıklar oluştu ve 2 gündür de geçmiyor.Siz uzun süredir kullanıyormuşsunuz hiç böyle bir durum yaşadınız mı?tekrar kullanmaya endişe ediyorum.Merhaba, ben bir ay önce braun expert 3132 aldım. Bir ay boyunca her hafta uyguladım kolumun %95 i bacaklarımın %80 i bitti. Yüz bölgeme de uyguladım fakat %40 filan anca etki etmiştir belki jilet kullanmadığım içinidir bilemiyorum. Koltuk altıma iki kez uyguladım sonradan ağrı yapmaya başladığı için bıraktım. Genel olarak memnunum.
Yüzünüze kullandığınızda fayda görüyor musunuz ıpl diye yüze kullanmayı çok tavsiye etmiyorlar damerhaba.bir sorum olacak size ben de braun un ipl cihazını kullanmaya başladım.3.haftamdayım şu an ve 2.kademede yüzüm için kullanıyorum.Yalnız atış yaptığım bazı yerlerde nokta nokta kızarıklıklar oluştu ve 2 gündür de geçmiyor.Siz uzun süredir kullanıyormuşsunuz hiç böyle bir durum yaşadınız mı?tekrar kullanmaya endişe ediyorum.
braun un ipl cihazını kullanıyorum.kullanma kılavuzunda sadece erkeklerin yüz için kullanmaması gerektiği yazıyor...zaten cihaz yüz ve vücut için.polikistik overdan dolayı yüzümde senelerdir tüylenme var.bu cihazı 3 haftadır kullanıyorum.2.haftadan itibaren dökülmeler başladı ve çıkış süresi uzadı tüylerin.ürün tamamen bitiş vaadetmiyor zaten daha önce lazerden sonuç alamamış biri olarak mevcut durumdan memnunum ben.sadece cihazı 3.kademede kullandığımdan olsa gerek bazı yerlerde kızarıklıklar oldu onlar da geçiyor yavaş yavaş.Yüzünüze kullandığınızda fayda görüyor musunuz ıpl diye yüze kullanmayı çok tavsiye etmiyorlar da
Sevindim adınıza bende de aynı sorun var ben yüzüme kullanmadım benimki Philipsbraun un ipl cihazını kullanıyorum.kullanma kılavuzunda sadece erkeklerin yüz için kullanmaması gerektiği yazıyor...zaten cihaz yüz ve vücut için.polikistik overdan dolayı yüzümde senelerdir tüylenme var.bu cihazı 3 haftadır kullanıyorum.2.haftadan itibaren dökülmeler başladı ve çıkış süresi uzadı tüylerin.ürün tamamen bitiş vaadetmiyor zaten daha önce lazerden sonuç alamamış biri olarak mevcut durumdan memnunum ben.sadece cihazı 3.kademede kullandığımdan olsa gerek bazı yerlerde kızarıklıklar oldu onlar da geçiyor yavaş yavaş.
merhaba bende yeni tria aldım, fakat cilt tonu algılama sensörü gentila bölgemi- bikini bölgesini algılamıyor. yani genital bölge bi tık daha koyu oysa ki cildimden. sizde böyle bir sorun oldu mu? nasıl kullanacağımı bilemedim. tedirgin oldum acıkcası.Piyasadakilerin hemen hepsi IPL - Intense Pulse Light, yogunlaştırılmış ışık yani. Laser DEGİL. Sadece zayıflatır. Gerçek anlamda lazer arıyorsanız Tria 4x Hair Removal deneyebilirsiniz. Diode lazer ve FDA (ABD ilaç ve gıda dairesi) onaylı.
Amazon almanyadan alabilirsiniz.