- 25 Aralık 2019
- 273
- 762
- 53
- Konu Sahibi muallme hatun
-
her hafta mı ? genelde 2 haftada bir diyorlar sağlıksız olmasınMerhaba, ben bir ay önce braun expert 3132 aldım. Bir ay boyunca her hafta uyguladım kolumun %95 i bacaklarımın %80 i bitti. Yüz bölgeme de uyguladım fakat %40 filan anca etki etmiştir belki jilet kullanmadığım içinidir bilemiyorum. Koltuk altıma iki kez uyguladım sonradan ağrı yapmaya başladığı için bıraktım. Genel olarak memnunum.
Çok teşekkür ederim tam benlik o zmn tüy ve renk konusundaEvet koyu tende en az etkiyi yapıyormuş. Ayva tüylerde pek işe yaramıyor sert olması lazım yani biraz makinenin görmesi açısından sanırım. Ben de esmerim bu arada. Genital bölgeye uygulanması sakıncalı diyorlar renk farkı daha koyu olduğu için ışığı daha fazla emebiliyormuş. Yüz içinse elmacık kemiğinin yukasırına yapmamak koşulu ile bıyık ve cene bölgesi için ideal. Aklına takılan bir şey olurs yardımcı olurum yine.
Teşekkür ederimtatlım bende fakir salonpro kullanıyorum aklımda farklı bir marka vardı ama yakınlarım da ki dükkanlarda bulamadım. bir abla vardı tanıdığım o tavsiye etti bacaklarında kollarında koltuk altlarında bitmişti ki gözümle de gördüm. ben aldığımdan bu yana düzenli kullanamadım üşendim ama ona rağmen tüylerin çıkma süresini uzattığını gördüm iyi geliyor yani. Yüzümde de salaklık yaptım kullandım tüyler siyah çıkınca korkmaya başladım yüz için en ideali iğneli .
tatlım bende fakir salonpro kullanıyorum aklımda farklı bir marka vardı ama yakınlarım da ki dükkanlarda bulamadım. bir abla vardı tanıdığım o tavsiye etti bacaklarında kollarında koltuk altlarında bitmişti ki gözümle de gördüm. ben aldığımdan bu yana düzenli kullanamadım üşendim ama ona rağmen tüylerin çıkma süresini uzattığını gördüm iyi geliyor yani. Yüzümde de salaklık yaptım kullandım tüyler siyah çıkınca korkmaya başladım yüz için en ideali iğneli .
Benim tüylerimde çok koyu ve sert alırsam işe yarar o zmnLumea için 2 haftada 1 ama braun haftada 1. Kitapçığında böyle yazıyor. Benim tüylerim çok koyu çıktığı için bana faydası oldu.
anladım tatlım bilmiyordum zarar vermesin diye dedim memnunsan ne güzel :)Lumea için 2 haftada 1 ama braun haftada 1. Kitapçığında böyle yazıyor. Benim tüylerim çok koyu çıktığı için bana faydası oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?