- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Ne güzel bak sen eşine de vesile olarak çifte sevap kazaniyon belki:)benim eşimde benim vesilemle yeniden hatırlamış valla yoksa okuyacandan değil
bende öyle yapıyorum biraz beynimi dinlendireyim bu fırsatla bi iki gün
Oo masallah canım o da olur daha zamanla 4 kere okuman harika
Hayırlı cumalar canım benim oldun yavaş olsun bizim olsun . Herkes zamanla hız kazanılır diyor zatemgünaydın hayırlı cumaların olsun
bakara süresi ilk sayfasını 1 haftadır çalışıyom yaaa
ama işte yavaş ilerliyorumm
Merhaba canım bende günlük tecvidlere çalışıyorum ama biraz karışık her kural birbirine benziyo zamanla asina olurum inşallah.günaydın canım
ben bu hafta sonu pek çalışamadm ama bugun kaldığım yerden devamm
senın nasıl gidiyorrr
Merhaba canım bende günlük tecvidlere çalışıyorum ama biraz karışık her kural birbirine benziyo zamanla asina olurum inşallah.
Yazdigin dua çok güzel hergün okuyalım hatta her çalışmaya başlamadan önce unutmazsak iyi olur Allah razı olsun :)inşallah canımmmmmmm
evet git gide biraz zorlaşıyor ama dediğinn gibi zamanla oturacakkk
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” :
anlamı: “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
Yazdigin dua çok güzel hergün okuyalım hatta her çalışmaya başlamadan önce unutmazsak iyi olur Allah razı olsun :)
Supersin :)sürekli okurummmmmm
Bugunki çalışmam
Konu kalkale-dal cim be ta gaf harflerinin cezmli hâlini calkalanip sesi titretip okuma .
Konu huruf-u mukatta
Konu Vakıa süresi tecvid uygulama calismasi
Kuran öğreniyorum video 27
Kuran öğreniyorum video 28
Kuran öğreniyorum video 29
Elhamdülillah konularım bitti . Artık bundan sonra uygulama yapma zamanı. Konuları unutmamak, tecvidleri karistirmamak ,akici okuyabilmek için günlük çalışmaya devam edeceğim inşallah . Sen yardımcı ol Allahım
Merhaba canım dün hiç bakamadım misafir vardı bir de toplamışken yasin okuyalım dediler ben okuyanin hızına yetişemiyorum bir türlü takip ederken bile çok moralim bozuldugünaydın canım
maşallah bütün konuları bitirmişsinnn
rabbim okumanın daim etsin
bende ara ara kuran'ı kerimden okumaya çalışıyorum
senın nasıl gidiyorrr
Merhaba canım dün hiç bakamadım misafir vardı bir de toplamışken yasin okuyalım dediler ben okuyanin hızına yetişemiyorum bir türlü takip ederken bile çok moralim bozuldu
Ayy deme ya bir yerde kopuyor tekrar yakalıyorum yok olmuyor çok çalışmak lazım çokcnm bozma moralini zamanla olacak
bende aynısı gecen cuma oldu
yotube hoca hem okuyor hem takip edeiyordum tekrarlayarak
3 sayfadan sonra kaçırdım oturdum dinledim napam
Ayy deme ya bir yerde kopuyor tekrar yakalıyorum yok olmuyor çok çalışmak lazım çok
Bugünden itibaren canim artık ayet çalışmam lazım belli kuralları not kağıdına yazıp gozumun önüne koyup çalışmayı düşünüyorum inşallah çocuklar fırsat verirse. Bizim burada bir tane de kurs varmış ders saati çocuklarla alt katını kreş yapmışlar onlar ilgileniyorlarmis çok sevindim duyunca.simdi kayıtlar dolmuş ama ikinci döneme gitsem çok güzel olur:)AMA BÖLE UMUTSUZ OLMA YAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?