- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Ay ne güzel canım imrendim sana benim borcumu hiccccc duyma yani o kadar çok bugünde tuttum arka arkaya kolay oluyor diye yine de rahat geçti dün çok şükür elhamdülillah havalar serinken biraz daha tutalimHAYIRLI CUMALAR CANIM
allah kabul etsin orucunu
baş ağrısı susuzluktan oluyorrrrr bana öle oluyor açıkcası
benım 4 gün borcum kaldı
artık onuda ptesi perşembe tutcam hem sünnet bunu alışkanlık haline getiricem inş.
Ay ne güzel canım imrendim sana benim borcumu hiccccc duyma yani o kadar çok bugünde tuttum arka arkaya kolay oluyor diye yine de rahat geçti dün çok şükür elhamdülillah havalar serinken biraz daha tutalim
Inşallah Rabbim hiç borcum yok diyeceğim günleri de nasip edercanım üst üste tutunmu vucud alışıyorrrrr
Inşallah Rabbim hiç borcum yok diyeceğim günleri de nasip eder
Neden sildin canım güvenilir gelmediyse bende sileyim. Ben bugün orucum yarında inşallah kısmet olursahayırlı haftalar canımmmmm
allah kabul etsin dualarını
ben risali nur kıtaplarını sildimmm telefodan
ben anca çarşambaya başlıcam inş bugun biterse yarın oruç tutmak istiyorum ama nasip olmıcak yine kandile
Cnm diyanet kitaplık uygulaması var oradaki kitaplar çok güzel okuyabilirsin hemde diyanet sonuctahayırlı haftalar canımmmmm
allah kabul etsin dualarını
ben risali nur kıtaplarını sildimmm telefodan
ben anca çarşambaya başlıcam inş bugun biterse yarın oruç tutmak istiyorum ama nasip olmıcak yine kandile
Cnm diyanet kitaplık uygulaması var oradaki kitaplar çok güzel okuyabilirsin hemde diyanet sonucta
Kandilin mübarek olsun canimhayırlı kandıler canım
bende öyle yapıcam inş.
azmine hayran kaldım.Rabbim bu yolda ettiğin tüm duaları kabul etsinselam aleykum kızlarrrrrr
nasılsın bakalım
ben hatmıme bugun kaldım yerden devam edecem
akşam camiye gittim için bakamadımmmm
azmine hayran kaldım.Rabbim bu yolda ettiğin tüm duaları kabul etsin
Ayy ne güzel yapmissin canım ya bende çocuklar büyüsün beraber gircem inşallah küçükken annemle çok giderdik ayrı bir tat valla :) bende kendim evde namaz kilip ibadet etmeye çalıştım .bugun kaldigimiz yerden devam ne kaldı surda ramazana zaman çok hızlı geçiyor. Bugünde orucmusun canım ben hafta sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum inşallahselam aleykum kızlarrrrrr
nasılsın bakalım
Ve aleyküm selammmselam aleykum kızlarrrrrr
nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?