- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Günaydın canım aslında bazı kelimeleri anlamadim ama genel olrak bütününe bakinca anlamaya çalıştım dün başladım . 3 ayları bereketli geçirmek için inşallah günlük ilmihal risale kitapları da okuyacağım kendime plan oluşturup rabbim nasip ederse. Programdan okudum. Işe giderken yolun uzunsa sende bir bak belki okursun a
program derken ccanımm
bende evde ilmihalle bakmaya çalışıyorum eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum vaktım olduk ça
İlmihal fln da var içind e canımhemen bakıyorumm burda okuyabilirim anca yolda okuyamammm
müsait olunca bakıcam inş.İlmihal fln da var içind e canım
Iyi akşamlar canımKuranı Kerim Hatim
Araf Süresi 8 Cüz 153,154,155,156,157,158,159,160,161
Allah kabul etsin canım bak hızına hız katmışsın masallah barekallahgünaydın canımm allah kabul etsinnnnn
akşam biraz daha okudum
Kuranı Kerim Hatim
10 cüz 176-185 sayfaları okunduuuuuuu
Menü acılan yerden iman ve küfür var ilk oradan başlamak iyi oluyormuş ben oradan başladım@Hanimefendimelek canım risali nur kitabı cep tel indirdim o kadar çokkıtabı varki nerden başlıcamı bilemedim sen hangisinden başladın şimid kuran kerim mealini okuyorumm
Allah kabul etsin canım başlayan elbet bitirir
CANIM bunu dinliyorumm bakalım kaç günde bitiririmmm
Menü acılan yerden iman ve küfür var ilk oradan başlamak iyi oluyormuş ben oradan başladım
Bugunki çalışmam
Kuran-i Kerim hatim 10.cuz 189-194sayfalarını okudum
Risale-i Nur 10 sayfa (iman ve küfür)
Büyük Islam ilmihali 5 sayfa
Riyazus Salihin 2. Bölüm (tövbe)
Seninde canım Allah kabul etsin ben de 1-2 haftaya izinli olurum. Bugün orucum acıkmadım ama bende baş ağrısı oluyor rabbim kabul etsin inşallah arada tutabilirizgünaydın canım ben akşam biraz daha okudum yatsıdan sonra bir hafta izinliyim artık
kuranı kerim hatim
Enfal Süresi 10 cüz : 185,
Tevbe Süresi 10 cüz : 186,187,188,189,190,191,192,193
Seninde canım Allah kabul etsin ben de 1-2 haftaya izinli olurum. Bugün orucum acıkmadım ama bende baş ağrısı oluyor rabbim kabul etsin inşallah arada tutabilirizhaftaicleri genelde evde olduğum için daha verimli geçiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?