- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Mealini de hatim yaptım ben zaten hatta hamileydim her gün açıp anlayarak okudum tabiki anlamadan sadece arapça okumuyorumArapçasından ziyade meal okuyun öncelikle. Ne yazdığını anlamadığınız bir kitabın okunması bir yerde anlamını yitirir. Sonuçta bir din için rehber bir kitapsa anlaşılması lazım olsa gerek???
Alla kabul etsin canımBugunki çalışmam
Konu Kuran-i Kerim hatim
5.cüz 81-82-83-84-85. Sayfaları okudum
Merhaba canım Allah kabul etsin inşallah yarına oruç tutsak mi yaa başlayalım mi hasta olmadıysan kandile kadar biraz tutalım miHayırlı akşamlar
Kuranı Kerim Hatim
4 cuz
70,71,72,73,74,75
Alla kabul etsin canım
Merhaba canım Allah kabul etsin inşallah yarına oruç tutsak mi yaa başlayalım mi hasta olmadıysan kandile kadar biraz tutalım mi
Tmm inşallah o zaman cnmMERHABA canım
hayır regl olmadım ama tutabilirizz
çarşamba perşembe
tutalım ozman
Tmm inşallah o zaman cnm
Olsun canım sen daha sonra başlarsın hatirlarsan benim borcum çok fazla tutabildigim kadar tutayım. Sağol canım Allah razı olsun günlük okuyunca daha seri hızlı akici okunuyo birde bitirme telaşı işte :)Canım allah kabul etsin baya ilerledin ne güzel
Ben yarın niyetlenemicem çünkü sıkıntılar başladı zten 3 aylarda başlıcam allah nasip ederse bilgin olsun
Olsun canım sen daha sonra başlarsın hatirlarsan benim borcum çok fazla tutabildigim kadar tutayım. Sağol canım Allah razı olsun günlük okuyunca daha seri hızlı akici okunuyo birde bitirme telaşı işte :)
Evde olunca öyle canım arada fırsat oluyo ben çocuklar küçük olduğundan bazen zorlaniyorum . Sende çalışıyorsun yine masallah çok iyisingünaydın canımm
allah kabul etsinn
ne güzel fırsattın varsa oku ben sadece biraz akşam namazından sonra biraz yatsıdan sonra bu hafta biraz telaşlıyım akşam gezmeleri var ama ptesi sonra rahatım inş.
Bugunki çalışmam
Konu Kuran-i Kerim hatim
5.cüz 95-96-97-98. Sayfaları okudum
Bugunki çalışmam
Konu Kuran-i Kerim hatim
5.cüz 99-100-101. Sayfaları okudum
Allah razı olsun tatlimmmallah kabul etsin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?