- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Masallah canım dikkat ettim de sayfa sayısını artırmışsın genel olarak çok güzel böyle giderse hatim biter inşallahHayırlı akşamlar cnm
Kuranı Kerim Hatim
3cuz
54,55,56,57,58,59
Masallah canım dikkat ettim de sayfa sayısını artırmışsın genel olarak çok güzel böyle giderse hatim biter inşallah
Az kaldı yetisicem sana canım ha gayret :))))merhaba canımm
inaşallah canım fırsatımmm oldukçaaa okuyorum canımm
Bugunki çalışmam
Konu Kuran-i Kerim hatim
3.cüz 60. Sayfayi okudum
Az kaldı yetisicem sana canım ha gayret :))))
Ahahahaha bu devran böyle napalim mecbur :))Yetiş bana haftaya ben izinli olurum herhalde
Ahahahaha bu devran böyle napalim mecbur :))
Yani yarış demeyelim de :)))birbirimize motive oluyoruz gaz veriyoruz iyi oluyo . Ben geri regl oldum duzensizim sprial yüzündenaa artıkbir yarış içine bir giriyoruz
rabbim en güzel şekilde okumayı nasip etsinnnn ikimize de
Yani yarış demeyelim de :)))birbirimize motive oluyoruz gaz veriyoruz iyi oluyo . Ben geri regl oldum duzensizim sprial yüzünden
Ara verince biraz farkediyo okumam benim sendede öyle oluyormu ona üzülüyorum :)) her gün ara vermeyince daha seri okuyorumkız üzülmeeeeeeee
bende şaka yaptımm
fırsatım oldukça okuyorumm çünkü haftaya elime alamam şehir dışına çıkıcma 2 gün
senin dediğn gibi en azndan ramazan sonuna bitirelim
amaç güzel okumakkkk
Ara verince biraz farkediyo okumam benim sendede öyle oluyormu ona üzülüyorum :)) her gün ara vermeyince daha seri okuyorum
Inşallah canım benim annemde küçük kuranim vardı deri cuzdanla kaplanmış onu alıp yolculukta falan yanımda taşımayı düşünüyorum bir sayfa okusam yine yeter . Sende öyle yapabilirsin ya da küçük bir yasinay etmez mii zaten tam okuyamıyorum zamanla olucak inş.
Inşallah canım benim annemde küçük kuranim vardı deri cuzdanla kaplanmış onu alıp yolculukta falan yanımda taşımayı düşünüyorum bir sayfa okusam yine yeter . Sende öyle yapabilirsin ya da küçük bir yasin
Bugunki çalışmam
Konu Kuran-i Kerim hatim
4. Cüzü okudum ( 61-80 sayfalari)
Sagolasin canım Allah razı olsun bende biraz hafta sonu ağırlık verdimgünaydın
iyi haftalar canımmm
ben haftasonu bakamadım yoğundum gelen giden olunca kaldı
bugun kaldığım yerden devam inş.
allah kabul etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?