- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Fırsat buldukça namazların arkasından okumaya çalışıyorum cnm sağol. Yakında ben regl olurum çünkü:))HYIRLI HAFTALAR CAnım
allah kabul etsin çok hızlısın maşallah
bende bugun başlarım artık regl ctesi bitti
Fırsat buldukça namazların arkasından okumaya çalışıyorum cnm sağol. Yakında ben regl olurum çünkü:))
Yani tamda düzeldi diyemem eskiye nazaran az daha iyi canım . Senin nasiloh negüzel insan ruhu dinleniyorr ben bugun hemen başlıcam allah izin verirseeeeeeee
nasıl düzeldimi okuman
Yani tamda düzeldi diyemem eskiye nazaran az daha iyi canım . Senin nasil
Hadi bakalımBİLMİYOM BAKALIM
akşam görecem bir haftadır bakmadımm
Seninde Allah kabul etsin canım güzel başladın hadi bismillah :)Hayırlı akşamlar cnn allah kabule etsin
Kuranı Kerim Hatim
Bakara suresi 2 cuz
28,29,30,31
Seninde Allah kabul etsin canım güzel başladın hadi bismillah :)
Inşallah hazır oldugumuzda başlarizcanım bizde burda oruca bşalyalımm
bir on günüm var onları tutmak istiyorumm
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kaza-oruclarimizi-tutarken.1110500/page-5
Merhaba canım nasilsin başladın mı oruca iki gündür grip oldum ben Kuranada bakamadımcanım bizde burda oruca bşalyalımm
bir on günüm var onları tutmak istiyorumm
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kaza-oruclarimizi-tutarken.1110500/page-5
Bana da çocuklardan geçti valla evin içinde dönüp duruyo :) ikimizde bugün bakalım inşallah az da olsa bakmaya çalışalımhayırlı sabahlar canım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al biz bir ayda atlattık gribi oğlumla
hayır başlayamadım
bende
2 gün akşamları misafirim vardı gece kalkamadımmmm
kurana bile bakamadım
allah nasip ederse bu gun bakarımm
Bana da çocuklardan geçti valla evin içinde dönüp duruyo :) ikimizde bugün bakalım inşallah az da olsa bakmaya çalışalım
Aynen dikkat etmek lazım sagolasin oğlum bu yıl ilk kez okula gidiyor ister istemez arkadaşlarından alıyor mikrobu herkes hasta cunkuaman dikkat et canım
bu yıl geçmeyen bir grip dolaşıyor
bol boll c vitamini ballı ıhlamur ballı zencefill içinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?