- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
Yasemin nasilsin canım biraz toparlayabildin mi kendinisağol canım
evet okucam inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasemin nasilsin canım biraz toparlayabildin mi kendinisağol canım
evet okucam inş.
Elif merhaba canım hiç uğramaz oldun nasilsin nasil gidiyor hayat . Kurana calisabiliyormusun arada uğra kızhayırlı olsun canım takip ediyoruum ve bende öğreeenmek istiyoruum gecen ay teyzem sağolsun biraz calıstırdı çat pat inşallah devamlı hale getiricem
Yasemin nasilsin canım biraz toparlayabildin mi kendini
Masallah çok iyi aksatmaman olsun Kurana da kendini hazır hissedince başlarsın yeniden. Bende hep aynı çocuklarla uğraşıyorum napim bu hafta ara verdim hasta olduğum için çalışmalaracnm çok şükür iyiyim ama işlerim yoğun bburalarrrrrr
kuranı kerime bakamıyorum ama namazlarım aksamıyorrrrr
sen nasılsınnn
nasıl gidiyorrr
Masallah çok iyi aksatmaman olsun Kurana da kendini hazır hissedince başlarsın yeniden. Bende hep aynı çocuklarla uğraşıyorum napim bu hafta ara verdim hasta olduğum için çalışmalara
Sana da hayirli bereketli cumalar olsun ay kız ağzından bal damlıyor inşallah inşallah amin cümlemizde:)))))))hayırlı cumalar canım
allah kolaylık versinn sana da rabbim sular seler gibi okumayı nasip eder inş.
Sana da hayirli bereketli cumalar olsun ay kız ağzından bal damlıyor inşallah inşallah amin cümlemizde:)))))))
Merhaba canım başınız sağolsun yaaa nasil arka arkaya yarabbi tovbe ayy çok kötü olmuş ama dediğin gibi hepimizin gideceği yer gerçekten de dünya boş üzme kendini canım. Herşey gelip geçiyor rabbim kalanlara sabırlar versin . Mekanları cennet olsun inşallahiyi haftalar canım
ben hala bakamadımm
bahaneler sığınmak o kadr kolay ki
ama hayat dedin bugun var yarın yok
haftasonu amcamı kayıp ettik yine köye gitgel olunca
kuranı kerime bakamadım allah affetsin namazlarımı akşam kaza yaptım yatsıyıda sabah kaza yaptım
en ezından namazlarımı bırakmamaya çalışıyporumm
değilse bu dünyada yapılan herşey bomboşşşş
Merhaba canım başınız sağolsun yaaa nasil arka arkaya yarabbi tovbe ayy çok kötü olmuş ama dediğin gibi hepimizin gideceği yer gerçekten de dünya boş üzme kendini canım. Herşey gelip geçiyor rabbim kalanlara sabırlar versin . Mekanları cennet olsun inşallah
Teşekkür ederim iyiyiz bizde aynı çok şükür:)günaydın canımmm
allah razı olsun canım
vardır herşeyde hayır canım öyle diyelimm
artık
sen nasılsın çoluk cocuk nasıllar
Günaydın canım benim seninde hayırlı cumaların olsun çok güzel açıp dinlemekte Allah kabul etsin . Ben hatime başladım arada açıp birer ikişer sayfa kendim yavaş yavaş okuyorum. Daha derslerim de bitmedi aslında arada ona da bakmam lazım yavaş ilerliyorum birazgünaydın canım nasılsın
hayırlı cumaların olsun
bende bugun sabah işe gelince vakıa ve yasin süresi açıp dinledim
özel günüm var bitsin hemen başlıcam günlük bir sayfada olsa okuyacam
değilse hazır ki öğrendiklerimi de unutucam
sen kendin mi okuyorsun yoksa internetten takıp ederek mi okuyorsunn
Günaydın canım benim seninde hayırlı cumaların olsun çok güzel açıp dinlemekte Allah kabul etsin . Ben hatime başladım arada açıp birer ikişer sayfa kendim yavaş yavaş okuyorum. Daha derslerim de bitmedi aslında arada ona da bakmam lazım yavaş ilerliyorum biraz
Oruçlar kaldı yaaa ay bana bir iştah geldi hep yiyesim geliyo bir hafta tutabildim gerisi yokallah kabul etsin canım bende ptesi başlıcam allah izin verirseee
oruçlar ne alemde 13 gün var daha 3 aylar gelmeden onuda halletmem lazımm
Oruçlar kaldı yaaa ay bana bir iştah geldi hep yiyesim geliyo bir hafta tutabildim gerisi yok