Merhaba bugun bende basliyorum kosu bandi ile yuruyuse sana eslik edebilirim tabi kosunun yaninda yediklerimede dikkat edicem kilom 60.9 hedefim 55 :)
- 4 Ekim Kilom 60.9
Evimde yapmiyorum ki sitemizde spor odası var orda yapiyorum onun icin markasini simdi bilemicem ama yarin tekrar gittigimde haber veririm sana :)Merhaba acaba kosu bandinizi markasini soyler misiniz
Evimde yapmiyorum ki sitemizde spor odası var orda yapiyorum onun icin markasini simdi bilemicem ama yarin tekrar gittigimde haber veririm sana :)
Merhaba acaba kosu bandinizi markasini soyler misiniz[/QUOTE
Hattirck koşu bandımın markası
Merhaba bugun bende basliyorum kosu bandi ile yuruyuse sana eslik edebilirim tabi kosunun yaninda yediklerimede dikkat edicem kilom 60.9 hedefim 55 :)
- 4 Ekim Kilom 60.9
Kızlar bende varım ..bir yıl olacak alalı kullanamadım bir türlü...benden şanslısınız bende bayaaa bir kilo var...
Bende öyle yapıyorum işe yarıyor...V
Valla bende düzenli kullanamadım bi türlü bu sebepten dün kendi kendime bi çözüm düşündüm. Artık koşu bandından yürüyüş yaparken film izlicem
Hoşgeldin o halde en kısa sürede başlaman dileğiylekızlar bende size katılabilirim en kısa zmanda bend ebaşlıycam
Geçmiş olsun canımmm hoşgeldinnnMerhabalar. bende her gün koşu bandıyla yürüyüş yapıyorum akciğerlerimdeki bir problemden dolayı bende katılayım gruba yazalım her gün:)
Hoş buldumm canım sağolasınn :)Geçmiş olsun canımmm hoşgeldinnn